Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

PragoFFest 2012 By RPGAOblíbit

moje3117541.jpg

Autor: Tholdrin

Sekce: Akce

Publikováno: 21. prosince 2011 10:45

Průměrné hodnocení: 0, hodnotilo 0 uživatelů [detaily]

 
Co plánujeme na PragoFFest 2012 za přednášky? Na které workshopy se už nyní můžete těšit? Proč chystáme i nějaké to představování společenských a deskových her? Jaké jsou v zásobě soutěže a o jaké ceny? Je ještě něco, co se do programu vejde?
 
Jednou za rok se opakuje v Praze con známý dříve pod jménem Pragocon, dnes již PragoFFest. Andor byl pod vedením Fejí, se skromnou pomocí mou, prvním serverem, který si zde dohodl vlastní linii - přednášky, workshopy, vlastní místnosti na spaní a další.
Rok následující se přidal i Aragorn a ostatní. Prokázali jsme tak tradiční roli Andoru jako průkopníka ve všech směrech. Nicméně, jak čas plynul, postupně jsme my i ostatní servery zjistili, že lidé všech serverů chodí na přednášky všech našich linií a mnohdy dokonce že sdílíme i přednášející.

Byly tedy zapomenuty všechny pochybné důvody, pro které byl odmítnut nebo ignorován Velký Eskelův Plán (Správce knihovny dodává: Jelikož vám to asi nic neřekne, tak vězte, že chtěl sjednotit servery pod jeden rozcestník a do jisté míry propojit jak herní systémy, mechanismy a možnosti, tak i samotné komunity.) a byla zrozena RPG Aliance. Komunikace a spolupráce organizátorů všech serverových linií pak přinesla tyto výsledky pro Pragoffest 2012:

- Náš časový plán zahrnuje dvě místnosti (Essence a Public) a jednu základnu pro hry (Herna).
- Program jako takový začneme ve čtvrtek po 18. hodině, protože sami jsme většinou buď pracující, nebo školou povinní, prázdniny se nás netýkají.
- V místnosti RPGA - Essence to roztočíme komunitní zábavou, přednáškami a workshopy na témata rozebraná více do hloubky.
- V místnosti RPGA - Public to bude spíše o objevování něčeho nového. Půjde o obecnější seznámení a přiblížení věcí, o kterých mnozí účastníci conu neměli dodnes ani tušení.

Konkrétní podobu našeho programu najdete zde.

Pokud se chcete zúčastnit a nějak přispět, máte-li nějaké zajímavé téma, které jste v programu nenašli, nebojte se a ozvěte se v příslušné akci!

Máte-li strach z toho, že jste přednášku ještě nikdy nedělali, nebo že si nejste jistí, jestli o tématu dokážete mluvit dostatečně dlouho a srozumitelně - nebojte se. Jsme tady a rádi vám s tím pomůžeme. Ozvěte se, a my si s vámi poradíme.

P.S.: A možná přijdou i Ohně Andoru!
 

Komentáře, názory, hodnocení

 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.068926095962524 sekund

na začátek stránky