Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

ZERO I 2.dílOblíbit

50x50_toyota-hilux-invincible-13683.jpg

Autor: Sovicka001

Sekce: Na pokračování

Publikováno: 27. července 2012 00:10

Průměrné hodnocení: 4, hodnotilo 1 uživatelů [detaily]

 
Od napsání první části Zero, už nějaká ta doba uběhla… první část byla dlouhá a dost strhující, ale neměla žádné pokračování. Když jsem si dnes ZERO přečetl, věděl jsem, že je potřeba udělat pokračování a využít ten děj, který jsem dávno zrodil, ale nikdy nedokončil! Proto vám radím přečíst si Zero I znovu… děj pokračuje!

ZERO 1.díl - odkaz

ZERO není nula, ZERO je tým agentů, kteří byli vycvičeni pro ochranu lidí! Agentura ale zkrachovala a všechny informace byly ukradeny! Zbytek agentů, ze staré agentury FDR, se spojilo a vytvořily tým s názvem ZERO… protože začínají od nuly!
 
Tento tým potřebuje peníze a nějaké informace, pracuje s věcmi, které sehnal v agentuře než skončila! Nyní přijal první práci pro jakéhosi mafiána Ricka Lassa, který po nich chce následující: ,,Týme Zero, věřím, že jste tak dobří, jak jste psali… proto mám pro vás následující úkol… musíte se dostat do bezpečnostního centra v New Yorku. Je to jedno z bezpečnostních center z osmdesáti v New Yorku. Měly by tam být informace o důležitých lidech… tyto informace já potřebuji! Jakmile je budete mít, bezpečnostní centrum si bude pamatovat, že jste do budovy vnikli, musíte tedy shodit druhé patro, aby byly informace o vniknutí do budovy zničeny… poté mi data pošlete! Přesně v ten moment dostanete 500 000 dolarů, jak jsme se dohodli!‘‘ takto zněla původní zpráva, kterou tým Zero přijal a vydal se na cestu! (viz. 1. díl)

Nyní se dostáváme k horší situaci! Kvůli nepřipravenosti Mika (hlavního hackera týmu) se musel James vrátit do serverovny a napojit druhý slot USB! Jelikož se v Bezpečnostním centru objevila jednotka, musel James utíkat do výtahu a rychle se dostat pryč z Centra. Anna musela odbouchnout celé druhé patro a díky tomu se ztratilo spojení s Jamesem! Mike dostal všechna data do svého počítače a John s Annou odjeli pryč, aby na ně nepřišli! Právě teď nikdo neví, kde James je a jestli vůbec ještě – ,,JE‘‘…

John je s Annou na cestě autem do sídla Ricka Lassa, aby okamžitě předali data. Mezitím John nadává přes vysílačku Mikovi: ,,Panebože, proč jsi na to nemyslel, jestli je James mrtev… jestli je…‘‘ tohle samozřejmě nemohl dokončit, bylo mu z toho špatně a Anně samozřejmě také. James byl hodně kvalitní parťák a hlavně dobrý střelec, on fungoval v týmu jako největší posila, když se něco zvrtlo! Rád se pral a střílel a díky tomu byl tak důležitý! To Anna zase byla krasavice, a když se na mise upnula do kostýmků, všichni zírali, ale s pistolí to samozřejmě uměla také, a když byla potřeba atletika, nikdo lepší se nenašel, no jo, bývala zlodějka! ,,Já se omlouvám, Johne, já netušil, že těch dat bude tolik, můžeme být rádi, že tam ten druhý slot byl, jinak by ty data byly neúplné. Hlavně, že mi stačil signál a slot vysílal data rychle, jinak by sloty shořely rychleji, než by se mi data odeslala!‘‘ řekl Mike do vysílačky smutným hlasem z toho, že je James v tahu. ,,Miku, shlédni ty data, chci vědět, co Lassovi posíláme, nikdy nevíš, co se může stát a připraven buď na cokoliv,‘‘ řekl John zpětně a vypl vysílačku. Šlápl na plyn a střihl to přímo po dálnici k domu Ricka Lassa!

James se stále neozýval, i když to Mike zkoušel stále, nikdo se neozýval. A tak zkontroloval data a snažil se všemu přijít na rozum! Mike byl hlavní programátor v agentuře FDR, ale také byl hacker a technik, dokázal skoro všechno prolomit a každý večer hrál na konzolích. Byl to doslova NERD, ale svou práci upřednostňoval, hlavně teď, když jsou sami jako tým. John to fakt táhl, jel doslova co to šlo, aby to měl už za sebou, poté se mu ozval Mike a sdělil mu všechny informace, co z dat za tu dobu vytáhl: ,,Hele Johne, mám tu zkrátka různé seznamy lidí, kde se scházejí, s kým se scházejí a proč se scházejí… je toho hrozně mnoho, ale nic důležitého. Jsou to jen nějací Arabové, například tenhle: Lis-Liwbr-euc. Fakt takové jména tam jsou, takže to má asi z osobních důvodů,‘‘ řekne Mike a John neodpoví, koukne na Annu, co se ve sportovním BMW převléká do pohodlnějšího, a očima ukáže na pistole… je jasné, že nepřipravení k Lassovi nepůjdou.

Jakmile přijedou k domu Ricka Lassa, koukne na ně ochranka jeho velkého sídla a otevře jim chráněné brány. John autem vjede po cestě ke garážím, kde auto zaparkuje. John ve svém černém triku a tmavě modrých džínách vystoupí z auta a nasadí si frajerské brýle. Anna v bílé košilce a krátké sukni také vystoupí a urovná si vlasy. Oba na sebe kouknou a vejdou do budovy. ,,Vítejte, kde máte kámoše? Ten se nechce zúčastnit této slavnostní chvíle?‘‘ zeptá se Rick Lasso, co už v havajské košili sedí na gauči a drží v ruce drink. ,,Pane Lasso, náš parťák James je nezvěstný a možná i mrtvý, aby vám dodal všechna data!‘‘ řekne vážně John a smutně koukne na Annu, co vytáhne z kabelky mobil. ,,To je mi líto, no, stejně jsem chtěl za tu práci poděkovat, tak teď mám šanci, místo 500 000 dolarů jsem na váš účet právě odeslal 800 000 dolarů, které máte za vašeho parťáka. Nyní se ale posaďte a předejte mi data,‘‘ řekne ušlechtile Rick a očekává data. Mike odpoví do sluchátka: ,,Ano, 800 000 je na účtu, posílám je na bezpečnostní účet, aby je už nemohl nijak dostat zpět!‘‘

V tom Anna začne diktovat: ,,Vaše data jsou na FTP serveru: rl.akuran.com, heslo od FTP serveru je: 831rl12kr2, zkontrolujte si to a data si odešlete,‘‘ řekne vážně Anna a telefon schová do kabelky. ,,Děkuji vám, týme, zvládli jste svou práci dobře.‘‘ ,,Pane Lasso, prosím řekněte nám o svých plánech se seznamem jmen,‘‘ zeptá se John a Rick se usměje. ,,No, popravdě vám to může být jedno, ale jelikož jste ztratili toho parťáka, řeknu vám to! Jména na seznamu jsou jména slavných herců, skrytá v kódech, které se musí luštit. Například hned první jméno: Lis-Liwbr-euc, znamená Bruce Willis a informace dál mi řeknou, kde se často schází a s kým. Já pak provedu jisté útoky, při kterých tito slavní lidé umřou!‘‘ řekne vážně Rick a pak se začne smát. Aby to nebylo divné, začne se smát i Anna. Mike všechno slyšel a server okamžitě vypíná s tím, aby si připojený počítač myslel, že stále odebírá data. Anna vystrčí na Ricka poprsí a John řekne: ,,Dobrá tedy, máme ještě nějakou práci, takže se raději vydáme k autu!‘‘ Rick ukáže rukou a ochranka otevře dveře, aby mohli oba agenti odejít. Když se Anna otočí, Rick jí stále kouká na zadek a pak se jen zasměje, jak mu plán dokonale vychází! ,,Cha cha cha cha cha‘‘ - Konec druhé části -
 

Komentáře, názory, hodnocení

Sovicka001 - 01. srpna 2012 18:52
50x50_toyota-hilux-invincible-13683.jpg
cervik - 01. srpna 2012 01:44
Děkuji za názor... příští týden vyjde zase další díl...
ono by to logiku mělo mít až na konci série, či celého seriálu... neboj mám to hodně promyšlení.. .stačí věřit a číst další mé části :D
 
cervik - 01. srpna 2012 01:44
95680.gif
měníš přítomný a minulý čas - piš to v přítomném čase, pak je to takové živější. Jinak nevím. Přijde mi to, že některé věci nemají logiku.
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.062280178070068 sekund

na začátek stránky