Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

ZERO I 3.díl - Maroko znamená práce! Oblíbit

50x50_toyota-hilux-invincible-13683.jpg

Autor: Sovicka001

Sekce: Na pokračování

Publikováno: 04. srpna 2012 02:21

Průměrné hodnocení: 0, hodnotilo 0 uživatelů [detaily]

 
ZERO není nula, ZERO je tým agentů, kteří byli vycvičeni pro ochranu lidí! Agentura ale zkrachovala a všechny informace byly ukradeny! Zbytek agentů, ze staré agentury FDR, se spojilo a vytvořily tým s názvem ZERO… protože začínají od nuly!

ZERO I 1.část:
ZERO I 2.část:

---Vítejte --- ----V minulých dílech jste četli: ZERO vniklo do bezpečnostního centra, aby stáhlo tajné data pro Ricka Lassa, který si tým za 500 000dolarů objednal, při útěku zmizel jeden z členů týmu a to agent James. Naštvaný a smutný tým vyrazil k domu Ricka Lassa, aby mu předal tajná data a dostal odměnu. Lasso jim poslal až 800 000 dolarů a řekl jim o svém plánu ten byl vskutku jednoduchý: ! ,,Jména na seznamu jsou jména slavných herců, skrytá v kódech, které se musí luštit. Například hned první jméno: Lis-Liwbr-euc, znamená Bruce Willis a informace dál, mi řeknou, kde se často schází a s kým. Já pak provedu jisté útoky, při kterých tyto slavní lidé umřou!‘‘ … no a tým se vydal domu!
 
Před třemi lety…

James R. Rais není obyčejný muž, je to špičkový voják, který zabil v Íránu více jak 100 vojáků a 20 civilistů. Jeho minulost je temnější než šálek hodně silné kávy. James musel s válčením skončit a odebrat se domů, jelikož to jeho mozek nezvládal a on začal bláznit. James je hodně nakrátko ostříhaný a má světle hnědé vlasy. Pak se ale dočista zbláznil a nechal si vlasy udělat na blonďato, vypadal ale divně! James je hodně silný charakter, který je znám svou fyzickou stránkou, kdy se nebojí zabít kohokoliv a kdykoliv. Jeho pohotovost je jasně znát, umí střílet se širokou škálou zbraní a zbraň je pro něj více jak milenka, na kterých si jednou za čas potrpí.

Právě nyní sedí v hotelovém pokoji a popijí whisky u menšího vroubeného stolku, kde mu leží časopis Playboy, který je naštěstí ve francouzštině, jíž James ovládá. Francouzština je jeden z hlavních jazyků v Maroku a proto není těžké tam takovýto časopis sehnat, avšak od kdy je důležité Playboy číst? Zrovna přemýšlí nad životem, který si postupně likviduje. Jednou se napije, podruhé se napije, a když tak stále kouká ven z okna, pozoruje různé lidi venku a nahlíží do vedlejších hotelů, kterých v této části města je opravdu mnoho. Instinkt mu sice říká, že něco není v pořádku, ale rozhodně netušil, že se zrovna otevřou dveře a vejde dovnitř muž, který drží ruku vzpřímeně a v ní pistoli s tlumičem.

,,Ach, tady jsi, ty zavšivený pse!‘‘ poví muž, který na whiskáče namíří. Ono, whiskáč je jedna z přezdívek, kterou James dostal, když byl na své vlastní misi v Rusku. Rusové ho tam pojmenovali whiskáč, když viděli, co stále pije, no a přezdívka tak trošku kolovala…

Ech, kdo to zase… a doprdele, otočí se na muže a poví: ,,No vida, konečně jsi mě objevil, bylo to tak těžké?‘‘ a ušklíbne se.
,,Je to pravda, co se povídá?‘‘ skloní muž zbraň a lehkým arabským tónem řekne anglicky: ,,Přidal jsi se k agentům? Bude z tebe federální svině? Co se to s tebou děje…‘‘
James samozřejmě sleduje, a když vidí, že je zbraň skoro dole, odpoví: ,,Nic, už mě nebaví střílet lidi za pochodu, chci pracovat legálně a mít za to plat. Tohle je riskantní, pracuji pro lidi, které ani neznám a zabíjím cíle, které dostanu na notebooku, co je tohle za život?‘‘ odpoví celkem smysluplně a napije se.

,,To máš možná pravdu, ale nic to nemění na tom, že jsi slíbil, že tu podělanou práci doděláš!‘‘ začne křičet a osvojovat si nabitou pistoli. James nenechá nic náhodě a raději se začne bránit.

,,Ne, řekl jsem, že s tím končím, ne, že nedokončím svou práci. Tu zasranou práci dodělám a pak skončím!‘‘ hodí po muži v pleteném klobouku, zelených šortkách a hnědém tričku skleničku a vyběhne proti němu. V tom ho srazí k zemi a jedním chmatem mu zlomí ruku. Sebere mu pistoli a vstane.
,,Nic nenechávám náhodě! Vyřiď svému kontaktu, že zítra to všechno urovnám, ale pak se klidím z města a už o mě dlouho neuslyší!‘‘ poví a plivne muži do knírku. Pistoli si zandá za kalhoty a v pohodlných tmavých kalhotách odejde pryč z pokoje. Urovná si bílou košili a zabouchne dveře.

Po třech letech…

John, Anna, Mike… členové týmu ZERO nyní stojí před nelehkým úkolem. Před hodinou se dozvěděli, že data, která poskytli muži jménem Rick Lasso, budou využita pro zabití několika stovek lidí! John je zkrátka agent, pro ženy je sexy a pro chlapy je kámoš, který se ničím nechlubí. Svou práci vždy odvádí na sto procent a se zbraní to samozřejmě také umí. Ačkoliv oproti Jamesovi se bojí zmáčknout spoušť a raději se pere, než tak hnusně zabijí! Je to muž, co nemá zrovna silné svaly, ale je to agent a jednička v ZERO týmu.

,,Co si počneme? Kolik toho má, Miku? NO TAK KOLIK‘‘ zakřičí Anna na Mika, který utnul data.
,,Jelikož jste nekoupili rychlejší server, jak jsem vás žádal…‘‘ začne Mike a zadívá se do počítače…
To ale brunetka nevydrží a řekne: ,,Takže teď to svedeš na nás? My snad za to můžeme, Miku?‘‘
Ajťák samozřejmě dokončí větu: ,,… nech mě domluvit, laskavě… jelikož jste mi nezařídili rychlejší server, posílalo se to pomalu. Mají jen 20 dat, která budu muset rozluštit, abych tomu mohl zabránit!‘‘

Vtom zavolá Rick na třetí číslo Anně. ,,Volám vám, týme ZERO! Tak nějak jste mě podfoukli. Jelikož k nám došlo jen 20 dat z toho velkého množství, co v bezpečnostním centru bylo! Dal jsem vám 800 000 a vy mě takhle podfouknete? Zničím vás, jakmile dokončím svůj úkol, budete mrtví!‘‘ a naštvaně telefon vypne.
,,Ví o tom, brzo tady bude horko… všechno naložte do dodávky, vyrazíme do... kde chce Rick zaútočit?‘‘ zeptá se.

O dvacet minut později…

Mike konečně zprávu rozluští a zavolá Johna, který se došel osprchovat. Ten přijde v ručníku a naštvaně podotkne: ,,Hele, jestli sem teď dorazí Anna, tak se tak nehorázně vzruší, že na mě skočí a vyrazíme až zítra,‘‘ zasměje se a poslouchá.
,,Heh, podle dosavadních dat se má zítra uskutečnit důležitá schůze slavných herců a režisérů v Los Angeles. Jelikož to bude velká schůze, bude tam i silná ochranka, podle listů se tam dá dostat kanalizací, která není zabezpečená a vyhodí tě přímo pod záchody, které jsou uprostřed velké vily, ve které se to bude konat. Pokud by tam Lasso dal bombu, můžu zaručit, že bouchne celá vila a zbytek věcí v okruhu 50 metrů.‘‘ řekne a podívá se na Annu, co se právě převlékla do černého kostýmku… ,,Wauu!‘‘ ... ,,Vyrážíme, cestou vymyslíme kompletní plán! Anno, řídíš, já s Mikem si sedneme dozadu a vymyslíme, jak se tam dostat dříve než Lasso!‘‘ přikáže John a vydá se zpět do koupelny.
,,Ach, on má takovou šanci ji dostat do postele, ale já jsem jen obyčejný ajťák…‘‘ slyší Anna za dveřmi, jak Mike vzdychá.

Pokračování příště…
 

Komentáře, názory, hodnocení

 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.073812961578369 sekund

na začátek stránky