Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

IkarOblíbit

alextrasza_____dragon_queen_by_cocoasweety8047.jpg

Autor: Miketen

Sekce: Na pokračování

Publikováno: 25. října 2012 17:34

Průměrné hodnocení: 1.9, hodnotilo 7 uživatelů [detaily]

 
Tohle je moje první "kniha", která vypráví o malém klukovi Deleronovi.
 
Při šermířském souboji: "Ano, už ti to jde." "Děkuji, otče." Odpověděl malý elfský kluk jménem Deleron."Dnes už tě nechám, čím dál tím víc se lepšíš!" Odpověděl hrdě otec.
Po obědě šel Deleron za svým nejlepším kamarádem Hokanem hrát si na babu, po dlouhé uběhané hře běžel Hokan do neznámého lesa, Deleron běžel za ním a uviděl, jak tam jeho kamarád leží na zemi a nehýbá se. "Tak co, už nemůžeš?" Řekl vítězně Deleron. Když se k němu přiblížil, uviděl, jak tam leží ve své louži krve, která teče dál z kopce dolů. Byl studený jak led, když se podíval dopředu s ubrečenou tváří, viděl tam ženu a vedle ní nějaká nestvůra, která se podobá šavlozubé kočce s červenýma očima bez zorniček. Ta žena dala příkaz a ta šelma se na něj rozeběhla naproti Deleronovi, začal utíkat směrem, odkud přišel, ale jakoby ten les byl nekonečný, šelma se zakousla hluboko do jeho ramene, Deleron hlasitě vykřikl, spadl na zem a ztratil vědomí.
Když se probudil, cítil strašlivou bolest, a pomaličku nevěděl, co dělá, nevšimnul si že má v ruce nějaký meč. Chvilkami se ještě dokázal ovládat, ale pak už ne. Když se zase "vzbudil", viděl, jak celá jeho vesnice je v plamenech šílenství, všude na sobě měl krev, ale ne svoji, ale ostatních. Pak ho oslovil čaroděj, Deleron se otočil, zatímco čaroděj vyvolával zaklínadlo, Deleron se rozeběhl a...
Když se probral, nic si nepamatoval, ani to, že byl démonem a že zničil svoji vesnici, i vzhledem vypadal jako normální elf. Zrovna byl na cvičišti do armády a byl mnohem starší, učila ho jedna holka jménem Cate a vydal se svou cestou válečníka.
Teď to právě začalo...
 

Komentáře, názory, hodnocení

Aria96 - 01. prosince 2012 09:07
70690cb226a0d4da10a6de830a2779eb4560.jpg
Je to pro mě takově dost zmatečné. Určitě zkus psát dál, ale jak říkal tady Nathaka, nedávej hned všechno, co vyplodíš, na veřejnost. Časem se určitě zlepšíš a pak budeš dostávat samé pěkné známky ^^ Zkus se možná trochu víc rozepsat, styl "Otec odešel. Delron si šel hrát na babu s kámošem." není zrovna to pravé ořechové ;-)
 
SalomeGog - 26. listopadu 2012 16:23
20100923001954-eb8e30211153.jpg
Nápad to byl možná dobrý, ale nejde jej tam vidět... Doporučuji se vypsat (a pořádně), k tomu by ti mohly posloužit tyto stránky, (vydává se tam podstatně rychleji, a tak se tam lépe rozvineš, když bude odezva rychlejší...) sama bych ti tam mohla pomoct... Chce to jen psát, číst, psát a hlavně se nevzdávat a zpomalit... Jo je to trochu problém zklidnit své myšlenky a necpat vše do tak kratičké kapitolky (ve čtrnácti jsem dělala to samé a již po roce výplody mé šílené mysli za něco stojí...), člověka to jen odradí... Skus si to vše (třeba takovou formou) napsat ve wordu, a pak to po kapitolách přepisovat a rozvíjet, tím se vyhneš tomu, že to bude tak uspěchané, jelikož to budeš mít na tom papíře a nebude tě to ponoukat k tomu, nastrkat tam vše možné i nemožné... :D:D:D
Nehodnotím, jelikož bych ti dala pod pět a nechci tě odrazovat... spíš navnadit k dalšímu psaní... :D:D:D Věřím ti, že se ti to podaří... :D:D:D
 
Yoshi Snipo - 25. listopadu 2012 22:53
cheshirecat23581.jpg
Nie.
 
Clayman - 25. listopadu 2012 15:49
opeth-the_roundhouse_tapes-frontal2231.jpg
Takhle podobně jsem psal když jsem byl o dost menší. Chce to hodně číst a nebát se kririky. Zlepšíš se, držím ti palce! :-)
Nebudu hodnotit.
 
Nathaka - 25. listopadu 2012 13:57
gherthetzh5729.jpg
Nechci být příliš kritický a chvástavý, ale tohle se mi vážně nelíbilo. Abych řekl pravdu, takovýhle text jsem dal dohromady tak v deseti letech, možná jedenácti. Je to strašně strohé, krátké a prostě tomu chybí cit. Ani jsi se neobtěžoval o popis, nikdo neví co a jak, a než se každý rozkouká, tak už je na konci tohoto.. Nevím co to je, snad prologu, nebo první kapitoly.
Samozřejmě, ani já sám nesvedu napsat zrovna dvakrát nejčtivější text, a vím, že každý někdy začal, ale když je mladý autor na počátku svých umění, tak to přeci hned nehodí někam na veřejnost. Já osobně bych doporučoval, aby jsi svá dílka přednášel rodině nebo známým a nechal je, aby ti řekli, co se jim na tom líbí a co ne.
Po pár napsaných příbězích se to ale usadí, a čtením různých knih tohohle oboru ti v tom ještě více pomůže. :-)
Takže, psát, číst a hlavně se do příběhu opravdu vcítit! :-)
 
Fistandantilus - 25. listopadu 2012 13:13
fuck_y2031.jpg
Přečti si nějakou skutečnou fantasy knihu. Po přečtení ti to pak půjde určitě lépe. Uvidíš ...
Každý jednou začínal.
 
Balduran - 25. listopadu 2012 13:01
8876_6de93756.jpeg
Na nějaký prolog či rádoby tajemný úvod je to moc krátké, mě osobně to třeba vůbec nenavnadilo na pokračování. Všechno je to za chvilku odbyté, neforemné, chaotické a některé věty jsou špatně postavené. ... Možná to byl účel, čert ví, ale pokud ano, bylo to spíš na škodu. :)
 
Enderson - 25. listopadu 2012 11:40
werewolf_by_wert23-d3ij2i42456.jpg
Když, tak, byl.... Když, tak, byl... Když, tak, byl.... Z toho mi jdou oči šejdrem..... Pět řádků a den je téměř u konce..... Kdo je hlavní postava, krom toho že je to elf? Kde jsou, krom toho že jsou kdysi v lese?
Pořád se opakující slova jsou obrovskou chybou jež dává příběhu nepříběhovou formu. Příjde mi, že jsi sepsal hodně stručnou zprávu o ději jež se odehrál, během spousty let. Chybí tomu snad všechno, krom nápadu.
 
Xp3rT - 25. listopadu 2012 11:37
andor icon4853.jpg
Musím dát průměr... Je to nedotažené, ktátké, jakoby smrsknuté co nejvíc do sebe aby to už už bylo napsané. Ne, takhle se nepíše. Příběh se musí rozvíjet, musí v něm být alespoň nějaké popisy a hlavně: příběhu nesmí chybět pointa a smysl.
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.098089933395386 sekund

na začátek stránky