Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Ze stínů... - PrologOblíbit

19litanije_zpsc10072489233.jpg

Autor: Ramorius

Sekce: Na pokračování

Publikováno: 11. května 2014 00:03

Průměrné hodnocení: 0, hodnotilo 0 uživatelů [detaily]

 
Zdravím,
tento, říkejme tomu příběh, vznikl jen z naprosté nudy. O co se vlastně jedná? Jedná se o post-apokalyptický příběh odehrávající se někdy kolem roku 2020. Za tu dobu už lidstvo stihlo vypustit velice krátkou třetí světovou válku. No...a kromě toho, že nad celou zemí je silná radiace, všude jsou zmutované potvory, mít zbraň je normální tak tu prakticky, tak se tu dá nalézt v určitých mezích cokoliv. Tento příběh je mírně inspirován herním světem Metro.
 
,,Hej Gonzales, slyšel jsem co se stalo na Devětadvacítce, prej šavlouni pozabíjeli celou hlídku. Měli jste to k nim nejblíž...to jste nic neslyšeli?'' Pomalu vstane od ohně jeden z mužů a protáhne se, přičemž se natáhne pro samopal. Dotyčný zároveň zkontroluje masku a filtr na ní, jestli drží pevně a pohlédne na nebe. Kdysi by viděl bílý měsíc přikryt jen mírnou vrstvou mraků...kdysi. Teď celou oblohu tvoří radioaktivní chuchvalec čehosi, co se nedá blíže specifikovat.
,,Ani ň. Navíc nefungovali vysílačky, takže se s náma nemohli spojit. Hold, žijeme to v těžkých ča...'' nestihne dopovědět Gonzales. Poblíž se ozvalo prasknutí větvičky. Pětice mužů okamžitě zbystří a popadnou své zbraně. Ať už se jedná o automaty vzoru Ak47 vzoru Kalashnikov nebo dvouhlavňovou brokovnici, každý něco drží. Ovšem po náhlém prasknutí větvičky už se neozvalo nic více. ,,Kde je k čertu Petrovski? Chápu, že to někdy prostě musel z tý prdele vypustit, ale nějak mu to trvá...Ah...Petrovsky, to jsi t...'' Klid noci prořízne výkřik. Tělo se zhroutí mezi pětici mužů. Ohlodané, bez hlavy a hlavně na místě, kde měl hrudní koš a orgány, je akorát prázdno, to je, nebo spíše byl kdysi Petrovski. Ozve se další křupnutí větvičky, tentokrát mnohem blíže. Nervozita je již na každém moc dobře znát. Baliat se mezitím natáhne pro vysílačku a s náznakem paniky se do ní rozmluví: ,,Tady stanoviště sedm, něco sežralo Petrovskiho a teď to jde po nás, pošlete posily, opakuji, pošlete pos...'' následuje střelba a následný řev umírajících mužů a do toho všeho se ozývá nelidský řev obřího zmutovaného 'čehosi'. Noční můra? Kdepak. Vítejte na Zemi.
 

Komentáře, názory, hodnocení

Ceressiass - 11. června 2014 23:07
look_and_she_her____by_thelastunicorn9938.jpg
Enderson - 11. června 2014 19:30
no, do toho :D ale aby pak těch soch nebyl plný václavák! :D
 
Enderson - 11. června 2014 19:30
werewolf_by_wert23-d3ij2i42456.jpg
Ceressiass - 09. června 2014 05:21
Tohle sprostě okopíruji a použiji. Tvá autorská práva na tento kus textu se vytrácejí v nespočetné genialitě tvé maličkosti.... eee chtěl jsem napsat Velikosti! :D
 
Ceressiass - 09. června 2014 05:21
look_and_she_her____by_thelastunicorn9938.jpg
Ramorie, vole?
Seš si jistej? Tvé herní příspěvky jsou delší, než todle! Tos vážně nemohl napsat víc, než nějakých ubohých devatenáct řádků, nežs to poslal do knihovny? A ještě k tomu tak debilní první větu perexu? Jestli se nudíš, tak počkej, až se budeš nudit dýl jak patnáct minut v kuse a vypoť třeba aspoň první kapitolu. A nepiš, že se nudíš, pak to Endrzn nečte. Nikdo to pak nečte. Napiš "todle veledílo jsem vytvořil v potu tváře, až to dočtete, předpokládám, že mi pudete postavit sochu vedle Svatýho Václava" - a uvidíš. Třeba dostaneš i bronzového koně a emáči se začnou scházet pod tvojí prdelí, namísto Vaškovy.
 
Enderson - 09. června 2014 00:51
werewolf_by_wert23-d3ij2i42456.jpg
"Zdravím,
tento, říkejme tomu příběh, vznikl jen z naprosté nudy."

Dál nečtu.
 
Ředidlo - 05. června 2014 18:26
s6001-redidlo_biggest3773.jpg
Noční můra? Kdepak. Vítejte na Andoru, sekce: Na pokračování
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.070305109024048 sekund

na začátek stránky