Andor.cz - Dračí doupě online

Profil uživatele - Anuska4339697


Přezdívka

 Anuska4339697

Andorský věk

10 let, 8 měsíců a 30 dní

Hláška

Až budeš ztěžka oddechovat na smrtelné posteli, možná si ještě vzpomeneš na má slova a budeš se kát. Jenže v tu chvíli ti nikdo nepomůže; přinejlepším se ti místo hvězdiček bolesti před očima zjeví má ztrhaná tvář se slovy: "Já ti to říkala."

IM

alesekhloubal@seznam.cz

Vlastní text uživatele

Co je "Anuska" zač?

Téměř dospělá, cílevědomá mladá žena. Osoba mnoha jmen s jednou tváří. Ráda se skrývá pod falešnými jmény, pseudonymy a případně i pohlavími, je-li to nutné.
Její názory a pohledy na svět jsou příliš idealistické a sluníčkové, jelikož stále nebyla políbena drsným světem, ačkoliv se to snaží nedávat příliš najevo. Příležitostně lže a infiltruje skupiny se zcely odlišnými postoji, aby porozuměla ostatním.
S velkým zapálením se věnuje svým statistikám a zcela bezcenným průřezům společnosti, která ji obklopuje. Nedovede si představit život bez popsaných bločků s grafy.
Hudba ji provází po celý její poměrně kratičký život. Jejím nesplněným snem je umět hrát na niněru, jelikož však byla obdařena hudebním sluchem, nezbylo jí nic jiného než choulit se v klubíčku a naříkat nad svou neschopností. Její hudební vkus není nějak zvlášť vyhranění, avšak odmala tíhla spíše k "tvrdší" hudbě. Sama s oblibou tvrdí, že má plné právo lidi odsuzovat na základě vkusu, protože nikdy nepoznala jediného rozumného člověka (dobrovolně) poslouchajícího rap o drsných životech výrostků ze sídlišť.
Určitě nelituje toho, že celé dětství proležela v knihách, proseděla na internetu nebo s joystickem v ruce. Možná jen trošku. Trošililinku. Je poměrně nesmělá, sociálně neobratná a nemůže se pyšnit partou nejvěrnějších přátel, se kterou by se každý pátek mohla pořádně zlít do němoty; stačí jí bohatě několik milých pochlebovačů a podivínů, se kterými může hodnotně poklábosit u čaje a hrát deskové hry.
Často a ráda rýpe do všeho, co se hýbe. Bývá mnohdy nepochopena pro svůj morbidní smysl pro humor a její sarkasmus mnoho lidí nedovede spolehlivě oddělit od reality. Touží po práci placeného trolla živořícího z vašich daní.
Roleplayingu se aktivně věnuje od svých deseti let. Na Andoru vlastnila (a se vší pravděpodobností stále vlastní) mnoho profilů, ale potupně zapomněla přihlašovací jména a zůstala jí pouze tato... Anuska. Za kterou se sice hluboce stydí, především kvůli její poměrně temné minulosti, avšak je příliš lenivá na to, aby zabila přibližně tři minuty života a založila si nový účet.


 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.075244903564453 sekund

na začátek stránky