Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Smrtelná láskaOblíbit

trn2898.jpg

Autor: Dj_Sat

Sekce: Povídka

Publikováno: 06. ledna 2008 15:19

Průměrné hodnocení: 5, hodnotilo 1 uživatelů [detaily]

 
Díky Evce za korektorskou práci:)..díky všem co si to přečtete, někoho to chytne, někoho ne, od toho jsou povídky:)
 


Tomáš a Lenka spolu začali chodit už dávno, už když jim bylo šestnáct let. Tehdy se potkali na škole a oba věděli, že k sobě patří. Přitahovaly je nejen společné zájmy, ale i chuť poznávat něco nového, něco tajemného, oba zajímala hlavně okultní věda spojená se satanismem. Když byste se jich ovšem zeptali, jestli věří v Satana, tak se vám vysmějí, že je to jen povídačka pro děti. Když se poprvé v tom sladkém roce plném lásky políbili, tehdy se začal odvíjet jejich příběh.



„Nikdy tě neopustím, vím, že je to navěky.“ Lehce se usmál a znovu se sklonil k Lenčiným rtům, které pro něj byly v tu chvíli tou nejsladší věcí, co kdy mohl ochutnat. Rukou projížděl mezi dlouhými blonďatými vlasy, které sem tam nahodily kudrlinku. Tahle malá nedokonalost z ní dělala anděla. Rád říkával, že je jeho „temný andílek“. Také na to vypadala, tvář měla bez jediného pupínku, rty nádherně plné a postavu, že by jí kdejaká modelka mohla jen zdálky závidět, a to jí bylo teprve šestnáct. Tomáš byl naproti ní mohutný, jeho vlasy měli barvu usušené slámy, malinko delší a mnohdy pořádně rozčepýřené. Nikdy si s tím hlavu nelámal, vždy jen zatřepal hlavou a nechal je popadat jak chtějí na jeho široká ramena nebo je urovnal zkušeným pohybem ruky za uši.
Ráda si s jeho vlasy pohrávala, pletla z nich culíčky, copánky, dávala mu do nich střapečky, no vystřídal na hlavě plnou řadu účesů, některé měl na den, některé i na víc.
„Chci, aby to tak bylo.“ Z jejích úst to znělo tak nádherně pro jeho uši, až se celý zachvěl a musel ji pohladit po ruce a usmát se.
Náhle sáhl rukou za záda a z kapsy vyndal malý vyskakovací nožík, mezi sebe a Lenku položil svíčku a uchopil její ruku do své. Jeho pohled byl zaslepený nádhernou a nehynoucí láskou.
„Pokud se tedy tak má stát a my se nikdy nerozejdeme, tak ať to máme i stvrzené před samotným peklem.“ Znovu se na ni usmál a ona mu úsměv oplatila, věděla co bude následovat a nijak se nebránila, nechala špičku nože jemně proniknout svou kůží na prstu. Když se objevila první kapka krve, tak Tomáš nůž otřel a udělal to samé sobě, pak vzal její ránu a přiložil si ji na svou. Byla to pro ně kouzelná chvilka. Náhle se ona naklonila a políbila ho, pak mu dala z prstu ochutnat svou vlastní krev. Přejela po jeho rtech a Tom se na ni díval, přímo do očí si hleděli, bylo to velmi silné pouto v tu chvíli. Chytil ji za zápěstí, aby si tu chvíli vychutnal, a tak jen jemně pohybovala prstem. On si pomalu olízl rty a nechal si chvilku chuť její krve v puse. Byla sladká jako ona, jen na konci měla lehce hořký dovětek, když ji polykal. To samé udělal i on jí a ona přijala, olízla smyslně jeho prst, její jazyk se jako had obtočil kolem jeho prstu a její rty prst objaly jen proto, aby ho mohla sát. Tom zavřel oči a vychutnával si ten slastný pocit blaha a vzrušení. Když už to nemohl vydržet, pevně ji druhou rukou chytil za vlasy a náhle zatáhl dolů, aby se mu musela podvolit, z jeho stisku a zrychleného dechu bylo cítit, jak moc je vzrušený. Divoce ji políbil a pak povalil na zem, kde z ní strhal věci a vášnivě se s ní pomiloval. Nechala se sebou takhle manipulovat, tahle submisivita se jí velice líbila a i ona měla co dělat, aby se udržela a nekřičela při mohutných přívalech vzrušení, aby se neprobudili její rodiče. Na konci se oba svalili na postel vedle sebe, šťastní a spokojení, schoulila se do klubíčka a přitulila se k Tomovi zády a nechala ho, aby ji objal a v noci hřál. Té noci však neměl mít klidné spaní, zdál se mu sen.



Den byl nádherný a on jel na motorce se svým dobrým kamarádem za zády. Věděl, že jede za ní a příteli povídal, jak ji miluje, těšil se na ni a moc si přál mu ji představit. Když dojeli na místo, tak ho však moc vřele nepřivítala, jen letmou pusou na tvář s podivným pohledem, zatímco na jeho přítele se nádherně usmála, jak to uměla jen ona. Tom si připadal v tu chvíli velmi odstrčený. Když se seznámili, pozvala je dál.

Pak si jen vzpomínal na ten sen, měl z něho útržky, náhle se probudil a prostě něco zapomněl, jediné co věděl, že v tom snu nebyl on tím, koho Lenka chtěla a po kom tak moc koukala. Ten sen rychle vyhnal ze své hlavy.



Jak roky plynuly, byla tato noc pro něj stále nezapomenutelná, na sen již dávno zapomněl. Dnes, v den jeho pětadvacátých narozenin, však neseděl s Lenkou u ní doma nad svíčkami, ale ležel v nemocnici s těžkým mozkovým nádorem. Nikdy nevěděl proč se tak stalo a čím si ho zasloužil a ani proč ho postihl tak brzo. Vždyť byl jeho život šťastný, byl s dívkou svého srdce a nadevše ji miloval. Lenka teď u něj seděla na pokoji a hladila ho po hlavě, po té samé hlavě, kde dřív byly jeho vlasy, se kterými si tak ráda hrávala. Nyní však byla Tomova hlava holá, popleněna mnohým ozařováním. Jeho dech byl přerývavý, mnohdy kašlal až krev a jeho stav byl velmi zubožený. Z toho kluka, který byl dříve plný života a lásky, postupně všechno odcházelo, jediné co ho však drželo při životě, byla jeho láska k Lence. Nyní však měl slyšet ještě horší věc, než pro něj byla smrt.
„Musím ti něco říct, Tome... jen nevím, přijde mi to hnusné, ale nemůžu dál.“ Jeho oči se zastavily na jejích, v tu ránu sklonila svůj pohled k jeho ruce. „Už nemůžu dál a myslím, že bude lepší, když se tu pravdu dozvíš.“ Jemně si oddychla, aby mohla povídat dál „Víš, já už sem za tebou nemůžu nikdy přijít, mrzí mě to, ale tohle není život, jaký jsem si představovala. Vím, že si teď o mne budeš myslet, jaká sem bestie, ale věř, že tě mám svým způsobem ráda. To co jsme prožili bylo nádherný, ale já tady nemůžu každý den sedět a vidět, jak vyprchává život z tebe a mě se život venku zase ničí. Začala jsem proto před pár dny chodit s Markem. Milujeme se, je mi to líto.“ V tu chvíly by se v něm krve nedořezal, jeho největší přítel se během chvíle stal jeho největším nepřítelem. Zatmělo se mu před očima a začal kašlat, byl to zlý a dávivý kašel, který chvilku trval, než ho dostal pod kontrolu a mohl něco říct. „Cože? Ty mě chceš říct, že už nechceš bejt se mnou? Teď, když tě nejvíc potřebuju? A ještě začneš chodit s mym nejlepším kamarádem?!“ Smutně se na Toma zadívala a kývla, to kývnutí pro Toma znamenalo odpověď na vše. Neztropil další vyrvál, ani nemohl, jen jeho oči se zaleskly a tak je zavřel, otočil hlavu na druhou stranu od Lenky a pustil její ruku. „Odejdi, prosím.“
Smutně vstala a beze slova odešla ke dveřím, když otevřela tak uslyšela jen: „Nezapomeň, co sme si slíbili, budem navždy spolu... navždy.“ Pak již odešla, dveře se pomalu zabouchly a Tomáš zůstal ležet v bílém pokoji sám, jen se svými vzpomínkami.



Dva dny na to se Lenka s Markem, který byl úplným opakem Tomáše, měl krátce střižené černé vlasy, tvrdší rysy a rozhodně o něco hrubější vzezření, bavila u něj doma. „Víš, nechtěla jsem mu to tak říct, ale už to vážně dál nešlo. Miluju tě, Marečku, a pro něj bude lepší, když to bude vědět.“ Marek jen souhlasně přikývl a než stačila říci cokoliv dalšího, tak ji začal líbat. Pro ní byl touhou, sex idolem a ona ho chtěla, byla znovu zamilovaná.
Oba se s Markem seznámili při jedné takové malé seanci, byl hlavním představeným veleknězem malé sekty, jež se nazývala „Satanovy děti“. Byly tam mladí lidé, co hledali zábavu, ale i lidé, kteří v Satana věřili opravdu, Tom k nim nechtěl vstoupit, ale Marek ho pořád přemlouval, měl pádné argumenty, ale Tomovi se tam něco nezdálo. Nechtěl být členem něčeho, co ho jen zajímalo, ale přitom v to zas tolik nevěřil. Bylo to skoro před rokem, než u Toma vypukla nemoc, oba dva se tam šli jen podívat a v tu dobu k nim právě promlouval Marek. Zúčastnili se tehdy jen malého sezení, ale nevstoupili. Marek se však velmi náhle stal, možná díky velmi důvěřivé Tomově povaze, jeho nejlepší přítelem, avšak ani po té k nim s Lenkou nevstoupili.
Ona však netušila, že ji čeká ještě horší osud než Toma. Když Markovi už nic nestálo v cestě a v jejích očích viděl velkou oddanost a zamilovanost, tak pro něj nebylo těžké ji přemluvit, aby k nim do sekty vstoupila a aby se připojila i na větší seanci než byla ta, kterou s Tomem navštívila.
Ten večer si oblékla černý korzet obepínající její plnou hruď, vzala si k němu stejně černou sukni s železnými sponkami a krásné tmavé lesklé kozačky, rty si namalovala sytě rudou rtěnkou a celý obličej pokryla bílým pudrem. Vypadala v tu chvíli jak gotička, které můžeme vidět na každém obrázku v nesčetných internetových odkazech, ale byla opravdu nádherná.
Marek pro ní přijel svou tmavě modrou mazdou přesně v jedenáct hodin večer, a když nasedala, tak ho polibek neminul. Byla šťastná, že je s ním. Když přijeli na místo, které bylo na okraji města, kde se světla lamp potkávají s krásným lesem, plným vůně a života, uviděla, jak tam již čeká asi deset lidí s černými kápěmi na hlavách. Vystoupila a slušně pozdravila, nikdo si jí však nevšímal. Když chtěla chytnou Marka za ruku, že půjde s ním, tak se k ní najednou moc neměl. Popadl ji za zápěstí a táhl k čekajícím lidem. Trošku fascinovaně se na něj zadívala, ale nic nenamítala.
„Tak jdem, jdem, už máme velký zpoždění, krucinál,“ zavrčel Marek a všichni se rozešli za nimi hlouběji do lesa. „Marku, přestaň se mnou tak tahat, snad můžu jít sama, ne?!“ po chvíli jí došla trpělivost a musela se ozvat. „Jen bys zdržovala, tak dělej!“ okřikl ji a dál táhnul. Tohle se Lence už ale nelíbilo, začala se lehce bát. „No tak, Marečku, pusť mě, opravdu se mi tohle tvoje zacházení nelíbí, já chci domů.“ Snad jako by neslyšel a jen ji tvrději zmáčkl.



V tu dobu se Tomáš probudil, těžce dýchal, kašlal a nemohl popadnout dech, jako by ho někdo škrtil. Ztěžka se posadil na posteli a podíval se z okna do černé noci. Lehce se usmál, noc byla nádherná, bylo to již jen zřídka kdy se usmíval, ale dnešek se mu opravdu líbil. Měsíc krásně svítil a hvězd bylo taky dost a hlavně jasno. Jeho oči se pak stočily na prst, do kterého se píchl a kterým dal slib, že Lenku nikdy neopustí. Zavřel oči a lehce, bezmyšlenkovitě se jím dotkl vlastních rtů a políbil ho... myslel na ní. Pak znovu pomaličku usnul.



„Tak sakra přidej!“ ozval se a znovu ji zatáhl, že až zaškobrtla a upadla na zem. Neurvale ji postavil na nohy a zas se dal do kroku „To seš tak nešikovná, že neumíš chodit, nebo co?!“ Lenka už plakala, nevěděla, co se to s jejím milovaným děje, takovýhle nebýval. Než s ním začala chodit, tak to býval veselý člověk a hlavně moc hodný, pomáhal jí ve chvílích, kdy Toma posedla ta hrozná nemoc. Teď to byl ale jiný člověk, zlý a ona litovala, že ho vůbec poznala.
Za chvíli dorazili na menší palouk, který ozařoval měsíc. Tam již stáli další dva lidé v kápích, uprostřed byl nakreslený velký pentagram a na každém cípu hvězdy hořela rudá svíce. Vítr se tam přes stromy nedostal, takže ani oheň nedělal žádné taneční kreace, jen si tak pomalu plápolal.
Marek ji dotáhl doprostřed kruhu a tam ji pustil, v tu ránu se na něj podívala a už, už chtěla udělat krok stranou a zmizet z toho prokletého pentagramu, když ji zastavila velká facka od něj. Podlehla jí a sesula se k zemi. Začala znovu plakat a držela se za bolavou tvář, dívala se po přihlížejících lidech v kápích a čekala nějakou pomoc, nějaké slovo na její obranu, ale marně. Nikdo nic neudělal, jen tam tak stáli do kruhu jako špatně vytesané sochy.
Náhle jeden z nich zvedl ruku a promluvil k Markovi: „Nyní nadešla chvíle, kdy se této dívce dostane té cti potkat velectěného mocipána. Nechť obřad započne.“ Lenka s hrůzou v očích poslouchala, co ten muž povídá a až velmi pozdě jí došlo, že tato sekta není sektou, která věří v člověka a je normální, ale že to jsou fanatici, kteří věří v něco nadpřirozeného, věří v Satana.
Chtěla se na ně rozkřiknout, ale místo toho z ní strachy vyšel jen usedavý vzlykot a pláč. Zakryla si rukama obličej, v puse cítila slanou chuť svých slz.
Marek k ní přistoupil a s ním ještě další tři muži, každý ji chytil za jednu končetinu a začal ji svazovat. Když se pokoušela bránit, tak jen schytala od Marka další rány do obličeje, ještě silnější než před tím ta facka. Začala krvácet a nyní se ji v puse mísily slzy s krví. Z té pachutě jí bylo na zvracení. Muži ji roztáhli ruce i nohy a přivázali k zabodnutým kolíkům v zemi, pak z ní strhali oblečení a teď tam ležela nahá, potřísněná vlastní krví a bezmocná.
Její rádoby přítel na sebe navlékl také kápi a pomalým krokem přešel k její hlavě, potichu se zasmál a zašeptal: „Tak tohle jsi holčičko nečekala, co?! Že se ti dostane až takovéhle cti!“ Pak se zase zvedl a udělal krok zpět za pentagram, ostatní se postavili dokola. Jeden muž se podíval zpod kápě na Marka a zaťukal na hodinky „Bude dvanáct, tak začnem.“ Marek vytáhl velký zdobený nůž do levé ruky a do pravé si dal knihu, z které začal předčítat.
„IA MASS SSARATU! Já Tě vzývám ohněm GIRROVÝM. Závojem potopeného Varloorni a světlem SHAMMASHINÝM. Já Tě volám, přede mne, jako viditelný stín.Ve viditelné formě, aby jsi střežil a chránil tento posvěcený kruh, tuto Svatou bránu. Ať ten, jehož jméno je nevyslovitelné, jeho číslo nepoznatelné, kterého ještě nikdo nikdy neviděl, žádný geometr nezměřil a kterého ještě žádný mág nevolal. VOLÁM TĚ ZDE TEĎ. Povstaň, u ANUA Tě vyvolávám! Povstaň, u ENLILA Tě vyvolávám! Povstaň, u ENKIHO Tě vyvolávám! Přestaň být EGURROVÝM spáčem. Přestaň lhát nepovstávající pod Horami KUR. Povstaň, z jam starodávných holocaustů. Povstaň, ze starého bludiště NARR NARRATU! Přijď, u ANUA! Přijď, u ENLILA! Přijď, u ENKIHO! Ve jménu Úmluvy, přijď a povstaň přede mnou! IA MASS SSARATU! IA MASS SSARATU! IA MASS SSARATU ZI KIA KANPA! BARRGOLOMOLONETH KIA!SHTAH!“
V tu ránu do Lenčiného srdce dopadl nůž, projel lehce a nedělalo mu velké potíže způsobit velké krvácení, které ji pomalu začlo dávit a dusit, měla plnou pusu krve a nemohla dýchat, věděla, že je to její poslední chvíle a vyčítala si velkou chybu, kterou již nemohla napravit. Poslední její myšlenka byla na Tomáše, jak ji vždy miloval. Pak se jí plíce zalily krví a Lenka již nepoznala, jaké je to být dítětem Satanovým.



Tomáš se ze snu usmíval, nic ho v tu chvíli netrápilo, měl nádherný sen. Byl zase zdravý a seděl v pokoji naproti Lence. V jedné ruce nůž a v druhé ruce její dlaň. Usmál se a lehce bodl do její kůže, kde se vyrojila kapička krve. Pak bodl sebe a spojil je v krevní pouto. „Prožijem spolu všechno, jsi mým temným andílkem... Nikdy tě neopustím, vím, že je to navěky.“



Ráno bylo krásné, zalité sluncem a veselým povykováním dětí, co šly právě kolem oken nemocnice do školy. Sestřička vzala léky a šla se podívat na běžnou ranní obchůzku pacientů. Když však vstoupila do Tomova pokoje, zjistila, že jeho život se zastavil nadobro. Přivolala tedy smutně doktora, který pouze konstatoval smrt kolem dvanácté hodiny noční. Sestra všechno zapsala a zakryla mu pomalu hlavu běloskvoucím prostěradlem. Poslední, co viděla, byl jeho úsměv na rtech. „Aspoň zemřel šťastný,“ tiše konstatovala a pro sebe si za něj pronesla tichou modlitbu.

 

Komentáře, názory, hodnocení

Krizak - 19. ledna 2008 00:15
krizak8227.jpg
Hoj lidé dobří

Ne to už jsem říkal jinde.
Takže nazdar (zdar!)
K tomuhle článku můžu říct jenom to, že řemeslně na tom není vůbec špatně. Aspoň mně přišlo, že patří k těm lepším. Ale to téma to je běs, úplně se mi z toho dělalo tak špatně. Třeba nemocnice a to chování holky. Kristova noho. Kluk umře o půlnoci v nemocnici a přijdou na to až ráno. No jestli to bude mít pokračování, tak tam aspoň napiš, že tu sestru zavřeli za nedbalost. Navíc ta jeho nemoc je taky podivná. No jak říkam, je to dobré, ale mě se to nelíbí.

A o to tady ne ;-)
 
Samoa - 18. ledna 2008 21:02
fantasyobrazkyvily001316928.jpg
Dj_Sat - 17.Ledna 2008 22:14
:P heh aspon ze to chapes:)
 
Dj_Sat - 17. ledna 2008 22:14
trn2898.jpg
Sargo - 17.Ledna 2008 21:25
nj nj...holt lob je lob:D

psychop - 17.Ledna 2008 21:28
no me to bylo hned jasny:D

Samoa - 17.Ledna 2008 21:47
V klidku to ses jak ja:D
 
Samoa - 17. ledna 2008 21:47
fantasyobrazkyvily001316928.jpg
Dj_Sat - 17.Ledna 2008 17:58
Fantaziji mam bohatou, ale ovacs jsem az nechutny praktik sorry.
 
Samoa - 17. ledna 2008 21:46
fantasyobrazkyvily001316928.jpg
Sargo - 17.Ledna 2008 17:15

hej me nepovidej co se st muze nemuze ja tam chodila na praxe a sama jako pacient jsem si zazila sve.(Omlovam se tim Mllade Boleslavi tam jedine se jedna slusne).
 
PsychoP - 17. ledna 2008 21:28
falling8927.jpg
Dj_Sat - 17.Ledna 2008 08:55
Já to zjistil až po jeho upozornění a prozradila tě věta: "ale asi něco vytknu kamarádce protože je učitelka a já ji to dával aby to opravila"
 
Sargo - 17. ledna 2008 21:25
wel1d5kk1aaa19357.jpg
Dj_Sat - 17.Ledna 2008 21:24
Není :-P A nebo je to tak banální, že mě nenapadlo, že je to ono ;-)
(Promiň, ale řekl sis o to :-D)
 
Dj_Sat - 17. ledna 2008 21:24
trn2898.jpg
Sargo - 17.Ledna 2008 21:23
Vsechno k tomu skrytemu napovida, odhali jen ten kdo skutecne chce:)...takovej odkaz pro pristi zivoty:)
 
Sargo - 17. ledna 2008 21:23
wel1d5kk1aaa19357.jpg
Dj_Sat - 17.Ledna 2008 17:58
Nemůžeš po čtenářích chtít, aby si tam dosadili něco, co tam není ;-) To je autorův úkol. Autor naopak musí napsat vždycky víc - protože málokdo, i když nad tím přemýšlí, odhalí všechny záměry.
 
Dj_Sat - 17. ledna 2008 17:58
trn2898.jpg
Sargo - 17.Ledna 2008 11:11
Nj tak to víš, Tom je muj idol a každý ráno v zrcadle k němu vzhlížim:D

Sargo - 17.Ledna 2008 15:34
Holčina je taková trošku naivní až ovladatelná, to je fakt:)
V nemocnici sem doufal, že by mohli odhadnout čas smrti ale budiž:)
V lese malovat na zem taky jde, respektive ne malovat ale prislo mi to vhodne..asi sem divnej:D.

Okis priste zkusim zase neco jineho, proste tak nejak zacínám, no dávám do toho hodne ze sebe a proste neco musim popsat, tak jak to cítím a s tím bohužel k čtivosti nic nejde udelat:(.

Já budu rád, když si to najde ten malý kroužek čtnářu, kterým se to libit bude a je to spíše zvlášt pro ty co me znaj víc a vedi jakej sem a pro Vás ostatní zkusim i neco jineho abyste nerekli, že Vás zanedbávám:D.


Samoa - 17.Ledna 2008 16:02
Sargo - 17.Ledna 2008 17:15

Holky a hodte si k tomu i malinko fantazie...nic neni takovy jaky se nám zda a nekdy je to skryte silnejsi nez to co vidime:))...ale ne chapu Vás a dekuju:)
 
Sargo - 17. ledna 2008 17:15
wel1d5kk1aaa19357.jpg
Samoa - 17.Ledna 2008 16:02
No, to je právě problém. Je fuška to dočíst do konce :-D
A české nemocnice... jsou náhodou docela dobré. Stát se to samozřejmě může, ale je to velice nepravděpodobné. V jeho stavu by byl nejspíš na přístrojích a tak. No, ale to už je opravdu maličkost :-)

Marraterras - 17.Ledna 2008 16:47
;-)
 
Marraterras - 17. ledna 2008 16:47
bojovnik149539.gif
XD...tak to jsem upřímně rád, žde to není zkopírovaný...
 
Samoa - 17. ledna 2008 16:02
fantasyobrazkyvily001316928.jpg
Sargo - 17.Ledna 2008 15:34

Ver to mu, ze v ceskch nemocnicich je bouhzel mozne i to.

A kpribehu se nemohu vyjadrit ked se mi ho nepovedlo docist dokonce. Mozna jindy ;)
 
Sargo - 17. ledna 2008 15:34
wel1d5kk1aaa19357.jpg
No, a k povídce samotné: holka se tam pořád chová, jako by jí bylo šestnáct, v nemocnici těžko zjistí, že jim umřel pacient o půlnoci, až ráno, nevím, čím se dá v lese malovat po zemi, nezdá se mi, že by ses s ním holka v nemocnici rozešla takovým způsobem (spíš by za ním prostě přestala chodit) - to jsou jednotlivosti, které ruší při čtení.

Stavba příběhu není moc dobrá, soustředíš se čistě na "silné scény" spolu nesouvisející - nevím přesně, jak ten dojem popsat. Obraz na začátku s tím píchnutím do prstu zní jako vlastní zážitek, který přetékal emocemi - ale to k popsání nestačí :-) Je to prostě celé hrozně přepjaté - Veliká Láska, Hrozná Nemoc, Zrada, Satanistická Sekta, Smrt - ale celek je neslaný nemastný, tváří se, jako by měl být věrohodný, ale to se mu nedaří, nedokáže se ale tvářit ani jako fikce.
O postavách se tam nedozvíme vůbec jaké jsou, kromě toho, jaké mají vlasy.
Nevím, co ti poradit. Zkus nějaký civilnější příběh, třebas s menším záběrem... a hodně zdaru ;-)
 
Sargo - 17. ledna 2008 11:11
wel1d5kk1aaa19357.jpg
Nahlédla jsem a ej, spatřila: že buď DjSat rafinovaně krade pořád od stejného autora, aby měl stále stejný styl, nebo jenom vleze kam může :-D
Marraterras: tvou bdělost ovšem velmi oceňuji! :-)
 
Dj_Sat - 17. ledna 2008 08:55
trn2898.jpg
psychop - 17.Ledna 2008 08:31
No tak je novej, tak za to nemuže Psycho:D...jeste neví, že Tomáš Breuer je ekvivalentem pro Temnotu:))
 
PsychoP - 17. ledna 2008 08:31
falling8927.jpg
Dj_Sat - 17.Ledna 2008 00:14
Taky jsem se smál O:o)
 
Dj_Sat - 17. ledna 2008 00:15
trn2898.jpg
A normálne se asi odnaucim ty povidky posílat tak nejak nastejno nez to bude korektorsky uplne spravne protoze je to sileny:D
 
Dj_Sat - 17. ledna 2008 00:14
trn2898.jpg
Lolec:D...tak jako fakt plagiat ne:D...Cernýho lorda mám rad jen tam jsem pod svym, takze kdo me bude chtit poznat tak odkaz tam:D...teda, že bych byl plagiator na svoje veci? hustyyy:D
 
PsychoP - 16. ledna 2008 22:13
falling8927.jpg
Marraterras - 16.Ledna 2008 21:44
Tady to pravděpodobně neprojde, řekl bych, že jsme se právě dozvěděli skutečné jméno autora. Sata mají tak prověřeného...

odkaz na toho černýho lorda. Některé reálie vypsané v diskuzi zapadají do stavu věcí, takže bych věřil tomu, že se jedná o stejného autora a vůbec :o)
 
Marraterras - 16. ledna 2008 21:44
bojovnik149539.gif
Mno...já nevím jestli mám na to ten talent, ale povídku jsem nedávno četl opět na serveru černý lord...že by opět .PLAGIÁT??? Nevím, Sargo si to zjistí, ale...
Povídka se mi příliš nelíbila...bylo to sice pěkné, ta láska v tom a spol., ale něco tomu chybí...
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.10015201568604 sekund

na začátek stránky