Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

The Ghost Of YouOblíbit

asdfad9410.jpeg

Autor: BaseballRacquet

Sekce: Na pokračování

Publikováno: 04. března 2008 17:14

Průměrné hodnocení: 0, hodnotilo 0 uživatelů [detaily]

 
Ahm.. XD co kdybych si to nechala bez komentáře XD?? Je to taková úchylka směrem k nejlepší rockové kapele/nemohla jsem si to odpustit xP/ My Chemical Romance, special pro období Three Cheers For Sweet Revege/ano, taky si říkám co to tady melu xD../.. Text článku není pravdivý xD.. Jedná se o vztah kytaristy k zpěvákovi a naopak x).. Psáno pro dvě moje nejlepší kamarádky Ness a Andy.. Takže.. For you, my shugars xD..
 


Frankomátor
Ty jeho oči... Jsou tak kouzelný... jako by je stvořil bůh... ne, omyl, on je bůh... Ty tenký linky... Je to úžasné... "Franku! Tak dáš si s náma pizzu?!" "Co-eh-jo..." Odtrhl jsem oči od televize. Právě dávali Snoopyho, je to takovej malej bílej pejsánek, a ještě ke všemu můj idol. Chtěl bych mít taky takový uši (xD)... Všechno bych slyšel. Pomalu jsem se zvedl a posadil se k ostatním stolosedům. Trošku mě mrzelo, že se nedozvím, jak to se Snoopym dopadne. Ale aspoň mám tady další objekt k pozorování. Gerarda. Ne, fakt, je o něco hezčí než ten pes. "Je s tebou něco Frankie? Jsi ňákej zamyšlenej..." "Co? Ne..." Vzal jsem si kousek sýrové pizzy a pozoroval, jak ostatní lepí kousky pizzy na spícího Raye. "Hele kluci, čumte!" Zasmál se Gerard, vzal ze svýho kousku (mimochodem-kosek=dvě krabice...) kolečko salámu a hodil ho na strop. Potom si počkal, až se odlepí, v letu ho chytil do pusy a snědl. Mikey něco opovržlivě zamumlal a odešel. Bobšovi se to ale zalíbilo a tak začal házet salám na strop jak pominutej. Když mu ale ani jedno nechtělo spadnout zpátky, naštvaně odešel za Mikeym. Teď je moje příležitost, jen já a Gee... "Ten dnešní koncert byl super, že?" prolomil jsem konečně mlaskavé ticho. "Jo, jasně. Jako dycky, že," usmál se Gee a vrhl se na Mikeyho pizzu. Zasněně jsem se na něj díval... Jak mu kusy těsta mizely v puse... Ach, té jeho nádherné puse...
Gerardo
Ježiši ten Mikey je debil, že si tu nechal pizzu... No co, jeho problém... Chvíli se tak láduju, když v tom na sobě ucítím něčí pronikavý pohled. Zvednu oči od své oběti... Frankie se na mě tlemí jak na boží obrázek. Co to? Snad... Ech, to je blbost, Frankie není žádná buzna... I když... Kdyby byl, tak by to byla moc pěkná buzna... Vytřeštím oči - dyť já se na něj dívám úplně stejně! Frank si nejspíš uvědomil svůj pohled a rychle se podíval z okna. Behehé, ať se podívá na mě! Hnusný, zasraný okno - hned zítra ho nechám zazdít! Můj bože - já žárlím na okno! V tom se Frankie nervózně ozval: "Dneska to bylo fakt super." Co mu je? "Jo, dyť jo..." Ale proč ho nenechat mluvit, když má tak božskej hlas... "Dáš si pivo?" "Umm... nebyla by cola?" zeptal se a roztomile se u toho začervenal... Ach bože... já jsem asi frankobuzna... Rychle jsem prošmejdil ledničku a vytáhl nám to pití. "Na, tady to máš." Podal jsem mu studenou plechovku. Konečky našich prstů se lehce dotkly... a já vyletěl málem až do nebe. Dostal jsem závrať a rychle jsem se posadil. "Gee-je ti něco?!" vyhrkl Frank vyděšeně. "Nene, jen jsem nějak... ztratil rovnováhu..." Křečovitě jsem chytil pivo a začal z něj upíjet. Teď mezi námi panovalo ticho. Takové to dlouhé, které jakoby nemělo nikdy končit, a vy přemýšlíte, co říct. Jenže můj mozek mi zase vypověděl. "Líbím se ti?" Vyhrkl z ničeho nic Frank. Můj už tak přetížený mozek ani nestihl tuto informaci zpracovat a Frankie, rudý jako rajčátko, vyběhl z pokoje. Z chodby jsem ještě zaslechl pár ne příliš slušných slov. Láhev s pivem se zastavila v polovině cesty k mým ústům...

 

Komentáře, názory, hodnocení

Eithné - 21. března 2008 12:10
dub2857.jpg
Uhh, tuna trojteček, smajlíky v textu, obsah dobrý tak leda pro ony třináctileté fanynky, jak už někdo zmínil, a navíc odůvodnění, proč sem něco takového dávat, mi připadá naprosto nepřijatelné.

Moje hodnocení by se pohybovalo někde kolem jedničky. Je to fakt mizerné ;o)

MCR neznám. Souvisí s nimi nějak ten název povídky? Jestli ano, beru to, jestli ne, tak mám ještě hodně velkou výhradu k anglickému názvu české povídky. Copak autorům není čeština pro nejreprezentativní část díla dost dobrá?
Básničky ti šly líp :-P
 
PsychoP - 21. března 2008 07:15
falling8927.jpg
Mi jde o celou tuhle šarádu, jako takovou. Fan-fikce mě nikdy nebraly a maximálně mi zvedaj žaludek. MCR poslouchám a mám jejich hudbu rád (Blood O:o) )
 
Dj_Sat - 20. března 2008 23:05
trn2898.jpg
Durin Mahalul - 20.Března 2008 21:37
Vis jak...ja taky postuju takovy kravinky na www.lamer.cz :D
 
Durin Mahalul - 20. března 2008 21:37
dwarfm1808.jpg
BaseballRacquet - 20.Března 2008 21:30
Jo takhle :) Já vycházel z toho, že jsi líná napsat tři řádky. To mi potom bylo divné, žes to dávala na tolik různých serverů. Stejně tak jako to bylo s tou kvalitou takové zmatené.
Vidíš to, když mluvíš k věci, tak se dáš i pochopit ;) Doporučuji na tom zapracovat, tvé komunikační schopnosti budou najednou na úplně jiné úrovni :)
 
BaseballRacquet - 20. března 2008 21:30
asdfad9410.jpeg
Ach jo -_- .. Když ono to někdy normálně nejde jak jsem zjistila -_- ...
Mnojo, sem líná na to napsat to kvalitně, ale pro ony servery kvalita není důležitá, z toho důvodu si nemusím namáhat své šedé buňky mozkové nad kvalitou a můžu jen tak halabala poskládat slova jak se mi chce..už to chápeš :)?
 
Durin Mahalul - 20. března 2008 21:27
dwarfm1808.jpg
BaseballRacquet - 20.Března 2008 21:21
Mno možná, že kdybys dávala trochu víc pozor a normálně a jednoznačně odpověděla, tak by to bylo snazší ;)
Stále tu omýláš akorát něco o tom jaké nějaké servery jsou, ale na zásadní otázku lenosti a nízké kvality jsi neodpověděla.
 
BaseballRacquet - 20. března 2008 21:21
asdfad9410.jpeg
Já odpověděla -_- ... Možná že kdyby jsi dával trochu víc pozor, pořádně Četl, a nehledal ve všem nějaké zkryté tajemství dávných věků, všimnul by sis toho -_- ..
Nechci urazit ale i mě překvapí když něco pochopíš.
A nechápu proč tě baví tady neustále diskutovat, já vím že na mých přízpěvcích je chyb jak žárovek na vánočním stromku, ale můžu ti klidně slíbit, že do svaceti se určitě zlepším! ;)
 
Durin Mahalul - 20. března 2008 21:17
dwarfm1808.jpg
BaseballRacquet - 20.Března 2008 21:14
Tak já to nečetl žejo :) Já sem jen zvědavej ;)
A zaujal mne prostě ten tvůj komentář.

Pořád jsi mi neodpověděla, proč jsi to dala na několik serverů, když to je tak špatné a jsi tak líná?

Vycházím jen z informací, které jsi tu řekla.

A já pochopím dost věcí, někdy i sám sebe překvapuju ;)
 
BaseballRacquet - 20. března 2008 21:14
asdfad9410.jpeg
Nemusíte si to číst :/.. Když maříš Cˇas tak proč sem ty komentáře píšeš?? Neztrácej čas blbostma a di dělat něco užitečného, když si na tom tak zakládáš ;)..
Ono to bylo napsáno pro URČITÉ lidi, kerým je JEDNO jak je to napsané, hlavně že to je. Toto není server kde by bylo všechno jedno. Věci se tady berou vážně. Navíc je to jiný typ serveru, o něčem jiným, a lidi z různých serverů mají jinej pohled na věc ;). Ale to asi nepochopíš ;).
 
Durin Mahalul - 20. března 2008 21:08
dwarfm1808.jpg
BaseballRacquet - 20.Března 2008 20:58
Je snad jedno jakého byly typu ne? Když jsi tak líná a tohle dílo tě tak nezajímá, tak nechápu, že to někam vůbec dáváš.


BaseballRacquet - 20.Března 2008 21:04
Jde o to, že když ty sama si myslíš, že to nestojí za nic, tak proč mařit čas ostatních, kteří to ještě neví?
 
BaseballRacquet - 20. března 2008 21:04
asdfad9410.jpeg
Já neříkám že jsem správná. A pokud jsem si všimla, nikde tady není cedulka "TODLE SI MUSÍE PŘEČÍST!!!" ;D.. Mě by nevadilo tady nemít ani jden koment x)..protože takhle vždycky napíšu ke svému článku komentáře dvakrát většího obsahu než je článek samotný ;))..
 
Sargo - 20. března 2008 21:01
wel1d5kk1aaa19357.jpg

Mařit čas lidí věcí, která tě nezajímá... prostě není správné ;-)
 
BaseballRacquet - 20. března 2008 20:58
asdfad9410.jpeg
Durin Mahalul - 20.Března 2008 20:56
Ale to nebyly servery TOHOTO typu ;)...
 
Durin Mahalul - 20. března 2008 20:56
dwarfm1808.jpg
BaseballRacquet - 20.Března 2008 20:52
Potom nechápu, proč jsi to napsala a narvala na tolik serverů?
 
BaseballRacquet - 20. března 2008 20:52
asdfad9410.jpeg
Dj_Sat - 20.Března 2008 14:08
No, tady nejde o psychologii jako takovou, ale o čistou reakci jak lidé reagují na podmět podobný tomuto ;).

Aratan - 20.Března 2008 11:08
Že je ticho a jen se do toho mlaská XD.. Jestli jsi byl někdy ve školní jídelně, tak myslím právě to xP..

Sargo - 20.Března 2008 17:06
Ono by možná bylo snadný něco z toho udělat, ale..ALE XD Já jsem líná napsat cokoli delší než tři řádky XD.. To musím mít sakra náladu, resp.-nenáladu ;). Mě je todle "dílo" tak trochu putna, na jeho osudu mi nezáleží, to si nechávám až na někdy až napíšu něco OPRAVDOVÉHO, za co bude mít tu cenu bojovat a prolít pot XD.. Ale tohle myslím vážně není ten případ ;). Klidně bych to dodělala, ale nevidím v tom jakoukoli budoucnost, smysl či pointu XDD..
 
Sargo - 20. března 2008 17:06
wel1d5kk1aaa19357.jpg
Je v tom pár dobrých nápadů, ale dílo, které bez vysvětlení nemá hlavu a patu (tím nemyslím tvé vysvětlení tady níže, to raději pomiňme), je vždy odbyté. A přitom by se z toho dala udělat docela dobrá legrácka, s trochou snahy a bez valné námahy ;-) Mohla bys třeba popsat plakát na zdi, kde ti všichni jsou nebo podobný "trik" :-) Prostě aby bylo jasné o koho jde. A kdybys zmínila ještě existenci praštěných fanynek, co si na ně pořád něco vymýšlejí, čtenář by byl rázem doma ;-)
Co ale strašlivě, opravdu strašlivě kazí dojem, jsou ty trojtečky. Píše se to zas a znova a ano, platí to i pro tebe! :-))
Takže můj verdikt - dodělat! I hříčkám musí být věnována jistá pečlivost, chceš-li je předkládat čtenářům - je to tvoje základní zodpovědnost coby autora.
 
Dj_Sat - 20. března 2008 14:08
trn2898.jpg
BaseballRacquet - 20.Března 2008 10:31
a ještě jeden poznatek, pokud bys chtela z tohohle poznat psychologii zdejších lidí tak bys prece svuj zamer neprozradila hned po Psychouškově názoru na tve "dilo", protoze jak vsichni víme Kouzlo je kouzlem do te doby, než ho někdo vyzradí, pak je to prachsprosty trik.
 
Dj_Sat - 20. března 2008 14:06
trn2898.jpg
BaseballRacquet - 20.Března 2008 10:31
Jako o psychologii vím dost ale tím jak někdo reaguje na neco takoveho, zvlást v dnešní době plné blogů s podobnými věcmi, nezískáš informace o lidech, kterí tu mají vícemene za ukol ti rict poetsinou "objektivní" názor na dílo...to neni o psychologii ale dá se říct, že spíše výmluva, pokud mám zacházet nyní do psychologie, výmluva je přirozená obrana:)...no ale jinak si myslis, že jestli tohle sklidilo uspech tak by me zajimalo na kterym serveru to bylo a jak víš, že to sklidilo pozitivní a ne sarkastický ohlas:)...jinak tady jsou lidé hodní, jen se snaží pomoci a nekdo ji možná potřebuje:)
 
Aratan - 20. března 2008 11:08
dunadan4741.jpg
psychop - 20.Března 2008 06:45

Je jí 14. ;)

btw, jak vypadá mlaskavé ticho?
 
BaseballRacquet - 20. března 2008 10:31
asdfad9410.jpeg
Víš, tohle neměl být nějakej sloh, mistorvský dílo nebo tak. Je to totální šunt, patvar, čiže netoužím po žádných kladných komentářích zde. Dala jsem to sem z jednoho prostého, primitivního a jednoduchého důvodu..poznat zdejší lidi. Ono se to zdá možná jako blbost, ale já vím o čem mluvím ;). Tento patvar je k tomu přímo zrozený. A je mi jedno co si o tom kdo myslí, ale svůj účel to plní jen tím že to tady je :).
Pravda že na jiných webech jsem s tím sklidila pukodivu nečekený úspěch, a to ne v řadách patnáctiletých fanynek, ale většinou v oblasti třiceti letých metalistů, kteří o této kapele v životě neslyšeli. Dokonce to zaujalo i jednu ženu, zapřísáhlou dechovce a pár devítiletých děcek, pro které je jedinou hudbou znělka z Večerníčku ;). Ale v Žádném případě to nečekám tady. Jak už jsem psala, chci se tady o tom jen něco dozvědět, a tím že budu vkládat díla nejrůznějších odvětví, a s různou hloubkou dementnosti, poznám lépe lid Andorský ;).. Na každém velkém webu je skupinka jiných lidí, s jinými myšlenkami, mluvou a smyslem pro humor či děs. A podle toho se také vyvíjí to ostatní ;). Takže dík žes tohle napsal, mohlo to :). A to promiň je zbytečné. A myslím že tu řeč co jsi napodobil je spíše řeč třináctiletých chovanců ústavu pro mentálně postížené XDD..
 
PsychoP - 20. března 2008 06:45
falling8927.jpg
Jezhiushku to je ale miloushké a lozhtomiloushké... To shi pshala shama? Ty jshi ale shikulka................. Milunkám je upe moc, moc moc moc moc moc moc a moc!!!!!! Zhe jshou upe bozhíííííííí?!?!?!?!?!!!!????!?!?!!!


Ne! Leda pro patnáctiletou fanynku. Pro nikoho jiného se tohle fakt nehodí. Promiň.
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.06353497505188 sekund

na začátek stránky