Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

LovecOblíbit

loc1403.jpg

Autor: FUCKULTrA

Sekce: Povídka

Publikováno: 18. května 2008 21:51

Průměrné hodnocení: 9, hodnotilo 1 uživatelů [detaily]

 
je to můj první publikovaný...útvar by se tomu možná dalo říct, takže čekám i docela kritiku, ale třeba se to někomu bude i líbit :)
 


Typický den, v typickém deštném pralese. Horko, vlhko, smrad. Ale něco nebylo až tak typické pro každou džungli – byl tu on. Lovec. Plazil se hustým travnatým podrostem. Plazil se tiše a neúnavně. Věděl, že jeho kořist už musí být blízko, téměř jako by ji mohl cítit. Neozbrojen, vybaven jen silou svých svalů, se pomalu, ale jistě, blížil. Vlhká tráva ho chladila po těle, což v tomto horku docela ocenil. Po pěti minutách neustálého plížení se a vyčkávání se konečně dostává ke svému cíli.

Očekával, že tam někdo bude. Podíval se skrz stébla trávy a zhodnotil situaci. Nevelká tůňka docela daleko od vesnice, u níž stojí mohutný starý strom a ona. Jen a pouze ona, samotná, bezbranná, chladící si nohy ve vodě. Zaostřil svůj pohled přímo na ni. Nádherně vyvinutá postava, ladné křivky, pleť opálená do bronzova a husté černé vlasy sahající pod ramena, které rámovaly její usměvavý obličej. Krátké šortky pouze poutaly na délku jejích nohou lesknoucích se vodou a vyzývaly k pohledu na její hýždě. Také odvážně řešené tílko umocňovalo pohled na její tělesné proporce.

"Tak z týhle bude vopravdu kvalitní pochoutka," říkal si v duchu a podvědomě se olízl.

Pár rychlých pohybů a už se k ní blížil z druhé strany – od stromu. Dával si pozor, aby ho neviděla a aby strom byl stále mezi jím a dívkou. Právě v okamžiku, kdy se ohnula, aby vylovila z vody kamínek, který se jí zalíbil, vylezl rychle na strom. Měl tady lepší rozhled na situaci a mohl se lépe připravit na pár nadcházejících okamžiků. Strom byl velmi rozložitý a jeho spodní větve tak silné, že si vyhlédl jednu, která sahala skoro až nad dívku a začal opatrně postupovat nad ni. Snažil se, aby nespadl, nesměl spadnout. Tím by mohl být celý lov u konce o hodně rychleji, než začal.

Věci se začaly dít ve strašlivě rychlém tempu. Ve chvíli, kdy se dívka s rozzářeným úsměvem na tváři a kamínkem v ruce narovnala, zaútočil. Půlkou těla se omotal kolem silné větve a vymrštil zbytek těla, který se okamžik předtím stáhl do pružiny, směrem k dívce. Pružnou čelistí ji chytil za hlavu, takže nestihla ani vykřiknout. Ještě rychleji, než si stihla uvědomit, co se vlastně děje, se začal svým svalnatým tělem i s dívkou navíjet zpět na strom. Uslyšel zapraskání několika kostí a o chvíli později už dívku opustil život úplně. Spustil se s dívkou na zem a aby se mu lépe polykala, vlezl si s ní do tůňky. Mokré bezvládné a téměř gumové tělo rychle klouzalo směrem k jeho žaludku a on se mohl za chvíli spokojeně odplazit co nejdál do džungle.

Taková porce mu vydrží na několik týdnů a poté bude muset vyrazit znovu na lov. Naposledy se ohlédl na místo, kde ještě před půl hodinou stála nic netušící dívka. Tůňka se leskla a odrážely se v ní stíny okolních stromů a v koruně stromu nad ní zpívali ptáci. Prostě takový typický den v typickém deštném pralese.
 

Komentáře, názory, hodnocení

Poslední Ocelot - 28. června 2008 21:01
reaper8809.gif
Náhodou pěkné (černoksichtníku), ikdyž skutečně již od začátku šlo tušit o koho se jedná :)
 
FUCKULTrA - 28. června 2008 10:33
loc1403.jpg
děkuju všem za ohlasy, budu se snažit, aby příště to bylo ještě lepší :)
 
Sargo - 25. června 2008 20:56
wel1d5kk1aaa19357.jpg
Nebylo to vůbec špatné :-) Délka akorát, pointa dobrá (čekala jsem spíš nějakou šelmu :-D), jen ten sloh doladit - ale to chce jedině praxi. ;-)
 
Krizak - 25. června 2008 19:30
krizak8227.jpg
Jo a k hodnocení, supr, líbilo se mi. Je toho sice málo, ale není to vůbec špatné.
 
Krizak - 25. června 2008 19:30
krizak8227.jpg
:). Čoveče uvažuješ úplně stejně jako já. Musím se přiznat, že pointu jsem prokoukl téměř hned na začátku, protože odkaz viz Krizak ;-)
 
Prasek323 - 25. června 2008 18:50
aura2-png-male3891.png
Já se vychloubačně přiznám, že jsem pointu prokouknul už v první třetině (cca:)) a byl jsem pak jedině rád, že jsem ji prokouknul správně... na můj vkus moc krátké, ale jinak pěkné :)
 
A.E.L. - 25. června 2008 18:36
collect26285.jpg
Osobně jsem ten zvrat čekal, ale v úplně jiném pojetí. Krásně si popsal dojem z prostředí a ne jenom prostý děj, za to ti tleskám.
 
Belgarion_Kolder - 25. června 2008 16:20
belg4582.jpg
Výborně. Čekal jsem klišé, po popisu dívky jsem čekal Laru Croft, nebo nějak chytře zaonačenou erotickou povídku a ono ne. .-)
Skvělá pointa, délka tak akorát.
 
PsychoP - 25. června 2008 16:12
falling8927.jpg
Ach ta shoda přísudku s podmětem... Ale jinak to nebylo až tak špatné. Možná to ještě trochu zaobalit, rozepsat. Na této délce ta pointa vcelku vyniká, ale stále to je ještě takový nedovařený polotovar. ;o) Zkus si s tím příště pohrát ještě o něco více ;o)
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.060966014862061 sekund

na začátek stránky