Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Dokonalý plánOblíbit

wel1d5kk1aaa19357.jpg

Autor: Sargo

Sekce: Povídka

Publikováno: 07. července 2008 12:03

Průměrné hodnocení: 9.3, hodnotilo 4 uživatelů [detaily]

 
Tak tady je ten slibovaný plagiát. :-)
 

Co je nutné vědět pro začátek?
Fanfiction: povídka, která využívá světa a postav vytvořených někým jiným.
V tomto případě svět Harryho Pottera. (Komu se již v této chvíli udělalo nevolno, doporučuji procházku po čerstvém vzduchu. Bude hůř.) Poté, co jsem zjistila, že velká část fanfiction je buď o nějaké úžasné dívce, které padne celý kouzelnický svět (a Severus Snape) k nohám, nebo je to povídka, mírně řečeno erotická, převážně o dvou mužích (z nichž jeden je většině případů Severus Snape...), neodolala jsem takové výzvě.
Psát o úžasné dívce mě nebavilo, takže už zbývá jenom... upozorňuji, že pořád ještě můžete jít dělat mnoho rozumnějších věcí, než číst dál ;-)
Dodržme pravidla žánru. V žádné erotické FF nemůže chybět na začátku seznam párů:
Severus Snape a Brian (originální postava)
a přístupnost: 15+ (z toho vidíte, že jsem máslo a ve skutečnosti si nic moc pikantního neužijete).
Přeji... pěkné počtení ;-)


* * * * * * * * *

Představoval si ruce – jeho ruce, ty nádherné ruce s dlouhými, štíhlými prsty, tak silné a něžné – jak bloudí po jeho těle. Jak ho laskají po zádech a pak po bocích přejedou k břichu. Jen těmi nejjemnějšími doteky špiček prstů přejedou výš a...
"Sakra." Mnoholičný lektvar málem přetekl z kotlíku a měl co dělat, aby ho stačil trochu ochladit. Už mu věnoval příliš mnoho času a energie, než aby teď nestálo za to dávat si pořádný pozor.
A nesnít v pravé poledne o věcech, kterým sluší spíš večer u hořícího krbu.

Brian si povzdechl. Jeho posedlost profesorem lektvarů, kterého většina studentů upřímně nesnášela, byla nesmírně – nepraktická. Nebyla to věc, kterou by mohl dát k lepšímu ve chvílích, kdy spolužáci probírali jednotlivé studentky a porovnávali jejich vnady. Přes různé náznaky, že v případě malé ochoty spolužaček či v rámci experimentů si mládenci vypomohli i jinak, nemohl přijít s tím, že nejraději ze všeho by skončil v posteli zrovna se Snapem.
Ach, Severus Snape... měl hlas, který ho dokázal rozechvět. Hluboký, sametový, opojný. Kořeněný sarkasmem mu skoro podlamoval nohy. To odtažité znechucení, kdykoli komentoval jeho kotlík o hodině lektvarů, mu ze svalů dělalo sulc.
Takže za to, vyřešil si Brian snadno, že nejsem schopen uvařit ani kapky na kašel, může Snape sám.
Někdy mu v duchu říkal i Severus. Ale to jenom pozdě v noci, v těch nejhříšnějších chvílích, kdy...

"Sakra!"
Po chvíli usilovného máchání hůlkou, rychlých pohledů do návodu naškrábaného na kousku pergamenu a zběsilé práce s naběračkou zachránil dobře polovinu lektvaru. Zbylo mu na jedinou dávku.
"Jsem osel," pronesl Brian procítěně. Ale i tak cítil uspokojení. Měl oprávněné obavy, že něco tak složitého se mu nepodaří uvařit. Přesto teď držel v rukou lahvičku s čokoládově hnědým lektvarem – přesně takové měla Millie oči. "Takže... dnes večer." Zachvěl se vzrušením i strachem. Najednou měl pocit, že by měl ještě počkat – připravit se – rozmyslet... ale věděl, že by musel čekat celé dva týdny, než bude mít Millie další hodiny astronomie a to by byla doba k nepřečkání. Kdykoli jindy nebylo jisté, zda by za Snapem nešla. Byla tam – skoro pořád.

Brian se opřel o zeď a zamračil se na kotlík. To není vůbec fér! Proč zrovna nezajímavá, tuctová Millie? Pravda, měla slušné známky, nebyla vyloženě ošklivá... ale zrovna ona! Stejně jako on byla ze Zmijozelu, takže ji měl často na očích. Sledoval ji, když odcházela, nenápadně, údajně do knihovny. Dávala si pozor, ale byly věci, ve kterých byl dobrý. Dobře věděl, že seběhne do sklepení a vrací se odtamtud spokojená a se zářícíma očima. Nebylo tomu tak vždy. Zpočátku její návštěvy u profesora nebyly tak časté a vracela se uplakaná.
Brian proklínal svou fantazii. Přesto však nevydržel, aby ji nesledoval, když odcházela. Tu a tam i čekal, až půjde zpátky. Někdy půl hodiny, jindy třeba dvě. Brian by dal všechno, co má, aby byl na jejím místě. Nakonec stačilo dát jenom pár galeonů za přísady a dokázat něco, co v lektvarech dosud nedokázal.
Vstal, protáhl se a pomalu přešel k oknu. Stmívalo se. Ani neměl chuť se vracet na kolej – měl strach, že by ho tam někdo zdržel.

"Tak... do toho..." Odhodlaně uchopil sklenici, chvíli na ni s bušícím srdcem hleděl a pak ji naráz vypil. Chuť byla hrozná, ale to, co se s ním začalo vzápětí dít, bylo ještě horší. Cítil se, jako by ho někdo natahoval do nekonečné délky a zároveň pokoušel nacpat do krabičky od zápalek. A ten příšerný pocit, že je z něj ženská! Chvíli měl pocit, že snad nedokáže jít, jak se mu změnilo těžiště. Bylo mu trapné se sám sebe dotýkat a tak ruce držel opatrně tak, aby se omylem... hrůza, jak se s tímhle závažím na hrudníku mohou ženské vůbec pohybovat?

Mysli na Severuse Snapea! poručil si přísně. Stiskl víčka a představil si jeho tvář. Okamžitě pocítil touhu být s ním, živočišnou, nenasytnou. Tělo reagovalo jinak, než byl zvyklý, ale stejně hladově. Málem se za ním rozběhl dřív, než si vzpomněl, že by měl zbytky po přípravě lektvaru uklidit. Ruka s hůlkou se mu chvěla, ale naštěstí to trvalo jen chvíli. Pak už konečně...

Zaklepal u Snapeových dveří, i když byl přesvědčen, že srdce mu buší dost hlasitě na to, aby o něm věděl každý i za tlustou zdí. Když potom Snape opravdu otevřel, oblečený jako vždy ve svém černém hábitu, Brian samým napětím a neklidem ani nedokázal pozdravit. Nevadilo to však.
"To jsi ty," řekl profesor o nepatrný, ale přesto znatelný stupeň vřelejším tónem, než jakým ke studentům hovořil za běžných okolností. "Nepočítal jsem dnes s tebou. Běž dál." Nečekal na odpověď a vrátil se dovnitř ke svému stolu. Brian zahlédl bublající kotlík a okolo připravené hromádky přísad.
"Za chvíli za tebou přijdu," mávl ještě Snape rukou ke dveřím na druhé straně místnosti, již se po svém návštěvníku ani neohlédl.

Brian přivítal s úlevou tu chvíli na vzpamatování. Proklouzl dveřmi do pokoje, který sloužil, jak očekával, jako kombinace ložnice a obývacího pokoje. Bylo znát, že mu není věnována zdaleka taková péče, jako pracovně, ale i zde byl dokonalý pořádek. Brian se dychtivě rozhlížel, vstřebával každou maličkost, fascinovaně nasával detaily soukromého Snapeova života.
Pak rázem, jako by ho pobídlo vědomí, že jeho čas není neomezený, ze sebe shodil hábit a nahý, jen v průsvitné košilce, jakou si o vánočních prázdninách "vypůjčil" od sestry, se položil na postel. Snažil se nevnímat nezvyklou měkkost svého těla a zběsilé křivky hrudníku. Z chladných povlaků mu naskočila husí kůže. Chvěl se nedočkavostí a strachem, strašně chtěl, aby už Severus Snape vstoupil a vrhl se na něj, představoval si žhavé polibky a ruce až bolely, jak se toužily dotknout jeho bledé kůže.
Konečně kroky... přivřené dveře se pootevírají...

Čas náhle teče zvolna jako med a Brian podivně zpomaleně vnímá každý krok profesora Snapea, pohyb jeho pláště, gesto ruky, záchvěv tváře. Chce se na Snapea usmát a pokynout mu vyzývavě, ale když mu pohlédne do očí, zarazí se.
Nesmírný úžas, šok; profesor na něj hledí dokonale zaskočen, znehybněný v půlce kroku. Brian propadne mírné panice. Že by to celé špatně odhadl? Ale to nevadí – nevadí – to se zachrání – to zvládne...
Rty se rozvlní svůdným úsměvem. "Pojď ke mně," řekne Brian a sám se napůl vyděsí, když slyší, vlastně poprvé, svůj nový hlas.

Snape se naježí a v očích se mu nebezpečně zableskne. "Co to má znamenat?" zasyčí vztekle.
Brian lehce znejistí. Mělo to být přeci úplně jinak!
Bouchnutí dveří – někdo přišel?! Brian se honem natáhne pro přikrývku a zaslechne Millie, jak vesele volá: "Odpadla nám astronomie, juchů! Tak jsem si říkala, že zaskočím... jéé, tati, nejdu nevhod?"

Brianovi bylo jasné, že pokud se vůbec dožije zítřka... bude potřebovat plán B.

 

Komentáře, názory, hodnocení

Sargo - 16. září 2008 14:35
wel1d5kk1aaa19357.jpg
Eithné - 15.Září 2008 00:40
Tohle má být zdrcující kritika? Nějak nám měkneš! :-D
A nic si z toho *malá malá* nedělej... každá závislost jednou přejde :-D
 
Eithné - 15. září 2008 00:40
dub2857.jpg
A věřte tomu, že Sargo posílat odkazy umí!

Uáá, nemůžu uvěřit tomu, žes to sem fakt poslala a že to bylo přijato kladně. Pravda, poslední věta nebyla daleka mě shodit z židle, ale já jsem infikovaná. Ale Andorská komunita? *protírá si oči* Svět je asi mnohem zvrhlejší, než jsem se kdy bála.

Jinak Lambertovu sestřičku těžko potkáš s bokkenem v ruce, nicméně dostala odkaz na jistý ff blog... a není to tak dávno... a pak mi dávala odkazy, které jsem si skladovala na tvém icq... uáá, světe, pomoz!

Jdu dočíst Kámen.
Měla bys zase napsat něco takovéhohle, krátkého a úderného. Délka se mi problematická opravdu nezdá, je v pohodě.
 
Sargo - 21. srpna 2008 13:07
wel1d5kk1aaa19357.jpg

Budu na vás myslet. Očekávejte hromadný mejlík s odkazy, které vás paralyzují nejmíň na týden. :-D
 
Kong Bao-tan - 19. srpna 2008 09:44
waaxquie80614485.jpg
Kdyžtak to sem postněte. Jestli to bude dibré jako to od Sargo, rád si počtu.
 
PsychoP - 18. srpna 2008 21:10
falling8927.jpg
Pidiclovek - 18.Srpna 2008 21:03
Slashe... Shounen-ai... YAOI!!!
 
Pidiclovek - 18. srpna 2008 21:03
theoldguitaristikona1081.jpg
psychop - 18.Srpna 2008 18:45
Jej, to mě zas až tolik ne . Spíše o ryzí ff
 
PsychoP - 18. srpna 2008 18:45
falling8927.jpg
Pidiclovek - 18.Srpna 2008 18:21
Mi šlo o slashe...
 
Pidiclovek - 18. srpna 2008 18:21
theoldguitaristikona1081.jpg
Sargo - 17.Srpna 2008 22:09
psychop - 18.Srpna 2008 16:59

Můžu se taky postavit do fronty? =)
Pokusím se najít ty, o kterých jsem mluvil zas já a mohu je přeposlat zas vám dvoum, keď si vzpomenu. Už je to asi dva roky, ale četl jsem i něco jako pokračování Silmarilionu a musím říci, že to nemělo chybu, i oproti Tolkienovi. Žádné zvrhlosti, jen svět a postavy. Kdybych si jen vzpomenul jak se to jmenovalo

*tupě zírá do zdi ve snaze vyvolat ty správné vzpomínky*
 
PsychoP - 18. srpna 2008 16:59
falling8927.jpg
Sargo - 17.Srpna 2008 22:09
Hmmm... Zkus mi ty kvalitnější slashe přeposílat :-)
 
Sargo - 17. srpna 2008 22:09
wel1d5kk1aaa19357.jpg

Pidiclovek - 17.Srpna 2008 18:26
To tvoje jméno, to nelze nechat jen tak být, to asi chápeš. :-D
Jsou znalosti - třeba slashové - o které není zas tak třeba stát... :-)) (Ve skutečnosti existují i kvalitní slashe, ale to bych musela přestat přeskakovat choulostivé pasáže, abych je odhalila. Ale věrohodné zdroje tvrdily, že opravdu ano! :-D)
Právě jsem zjistila, že má oblíbená autorka nikoli-družícího se FF bydlí ve vedlejší vesnici, což můj již naštěstí upadající zájem mírně oživilo, takže bojte se bojte, možná ještě něco zplodím. Když úpadek, tak naprostý. :-D
 
Pidiclovek - 17. srpna 2008 18:26
theoldguitaristikona1081.jpg
Sargo - 17.Srpna 2008 18:18
Zvláštní, jak je oblíbené můj nick přetvářet :) Byste nevěřili, kolik je možností. Ale od slovutné Sargo - kdo by si to nenechal líbit.
Hmmm Slash říkáš - tak jsem zas o něco moudřejší

A že jsou tam kvalitní dílka v tomto žánru, - myslím ff - ve kterých se řekněme přehnaně nedruží postavy? Sakra jo! Proto jsem se tak divil Psychopovi. Ale má pravdu v tom, že ty "oblíbené pubertálními slečinkami" jsou asi k nalezení častěji
 
Sargo - 17. srpna 2008 18:18
wel1d5kk1aaa19357.jpg

Lambert: chudák sestřička... snad jí nepotkám, zrovna až půjde s bokenem :-D

Človíček: uvažovala jsem o tom, jestli to není moc předjímací, ale myslím, že to asi bylo přeci jenom na místě. Je to žánr dosti specifický a jsou lidé, co se mu cíleně vyhýbají, i když tam vlastně na nic nedojde. Jinak řečeno - byli jste varováni :-D Správně jsem to vlastně měla nazvat přímo pre-slash, jak jsem zjistila, že se takovým ptákovinám říká :-D No a taky bez souvislosti mi to přišlo až příliš ujeté ;-)

Na FF jsem padla díky jedné své známé autorce, která píše jenom slash, takže nějakou dobu trvalo se proklikat i k normální fanfiction. A bylo příjemným překvapením zjistit, že a) existuje (ony mě slashe ve skutečnosti nebaví), b) jsou tam i opravdu velmi kvalitní kousky. Snad příště :-D
(Kdo se děsí, proč lidé píší FF místo originálních věcí, tak jenom dodávám - nevím jak kdo, já se nechala a) vyhecovat, b) je to mámivě snadné, když chce člověk psát, ale ne přemýšlet... :-D)

g.mess: díky, i to je víc, než jsem doufala :-D

bard: ;-)
 
PsychoP - 16. srpna 2008 13:57
falling8927.jpg
Pidiclovek - 16.Srpna 2008 12:37
Jedou po tom hlavně pubertální holčiny ;o)
 
Pidiclovek - 16. srpna 2008 12:37
theoldguitaristikona1081.jpg
psychop - 16.Srpna 2008 11:11
Ale jó, taky vyjížděl, ale ne až takhle ;) Asi jsem měl o ff mylnou představu, páč jestli je věšina děl tohohle žánru takováhle... Ale asi si najde svou skupinu čtenářů, tak proč ne
 
Bard - 16. srpna 2008 12:06
ikonagamma1684.jpg
:-))
 
PsychoP - 16. srpna 2008 11:11
falling8927.jpg
Pidiclovek - 15.Srpna 2008 20:19
Zkusmo hádám, že v těch fanfiction taky nikdo po nikom nevyjížděl a nesnažil se ho sbalit, což byla pointa, o které jsem mluvil já.
 
Licee - 16. srpna 2008 10:35
ik33029.jpg
:-D Hezké
 
g.mess - 15. srpna 2008 20:47
gmessikonka8516.jpg
Ano, je to dobré.
Jen mě to nijak zvlášť nepobavilo, protože bylo jasné, že to bude mít nějaký takový konec (dobře, tomu s tou košilkou jsem se smála) a zjistila jsem, že neumím nepřemýšlet nad tím, jak to dopadne.
Ovšem líbí se mi slovní bohatost a vůbec struktura textu, to vážně tleskám.
 
Pidiclovek - 15. srpna 2008 20:19
theoldguitaristikona1081.jpg
psychop - 15.Srpna 2008 16:00
Tak s tím si dovolím nesouhlasit, četl jsem už poměrně dost ff využívajících již vytvořenéh světa a postav v něm a povídku podobného rázu jsem potkal vyjma této jen jednu. Asi záleží na autorovi a štěstí, na jakou povídku zrovna narazíš....
 
PsychoP - 15. srpna 2008 16:00
falling8927.jpg
Pidiclovek - 15.Srpna 2008 14:48
Všechny Fanfiction mají stejný průběh. Ta "anotace" tento fakt jen přiblížila širšímu čtenářstvu.
 
Pidiclovek - 15. srpna 2008 14:48
theoldguitaristikona1081.jpg
Dneska mi v práci v hlavě bloudila myšlenka, že jsem tě moc vychválil, jen jsem nemohl přijít na to, proč. No měl jsem na to 8 hodin směny, takže jsem na to přišel - Celkový dojem mi zkazila úvodní anotace, ne tím jak je napsaná, protože i ona už j ve své podstatě zábavná, ale kvůli jejímu obsahu, ze kterého si hravě čtenář vyvodí hlavní zápletku. Myslím že keď bude anotace trošku skromnější, nic nenapovídající, budu spokojen :)
 
Lambert - 15. srpna 2008 11:43
ikonn4043.jpg
hezky, pobavil jsem se..
navic sem clanek dal precist sestricce, velke milovnici hp, a nevim proc, ale tvarila se dost vykulene..
 
Sargo - 14. srpna 2008 22:28
wel1d5kk1aaa19357.jpg

Temný vlkouš: díky za povzbuzení do další umělecké tvorby :-D

Mrňousek: je mi ctí, díky :-))

Elen: HOP! :-P
 
Galad Elen - 14. srpna 2008 21:04
arodjkafinal5054.jpg
Sargo - 14.Srpna 2008 09:19
sem s nima, přes tu duhu není vidět
 
Pidiclovek - 14. srpna 2008 19:48
theoldguitaristikona1081.jpg
Nemám slov! :)

Teda vlastně mám - je to perfektní jak po slohové, tak po jakékoliv jiné stránce. Sám moc FF nevzývám ani nevyhledávám, ale článek od slovutné Sargo s tolika příspěvky prostě mé go odmítnout nemohlo. A dobře udělalo
 
Dark_werewolf - 14. srpna 2008 14:42
ikonadark229965040.jpg
Vynikající a zábavné! článek možná skromný rozsahem, zato bohatý obsahem : ))
Moc povedené, líbilo se : )
 
Sargo - 14. srpna 2008 09:19
wel1d5kk1aaa19357.jpg

Galad: ach, promiň O:-) Když tak tu mám speciální čistící ubrousky :-P

Calwen: po pravdě jsem dost trpěla pocitem, že na takovou hříčku by byl přiměřenější poloviční rozsah. Ale neumím psát stručně, tak jsem ráda, že to zas tak moc nevadí. :-D Díky ;-)
 
Calwen von Morgenstern - 13. srpna 2008 23:44
200307072254abm220l4965.jpg

Pěkně dlouhý začátek (uvedení do děje se mi velice líbí), krátký prostředek (možná rozepsat víc jak se cítil být v ženském těle) a konec tak akorát. Všechno promyšleno do nejjemnějšího detailu. Paráda :)
 
Galad Elen - 13. srpna 2008 21:38
arodjkafinal5054.jpg
Paráda, naprosto skvělý:-D Dokonce jsem si poprskala monitor:-)
 
Sargo - 13. srpna 2008 21:05
wel1d5kk1aaa19357.jpg

Arion: možná píšu dobře, ale ne skvěle, či nezapomenutelně, či prostě tak, aby čtenáři slzy ronili (je-li to účelem) či se stále vraceli a dokola četli... prostě tak, jak to někteří umí, a jak už mi asi dáno nebude :-)) A za to bych nějaký ten oudek (nejlépe cizí ;-)) klidně dala... :-DD

Grassinass: hele, ty případe, splňuješ vůbec v úvodu zmíněnou přístupnost? :-D
 
PsychoP - 13. srpna 2008 20:49
falling8927.jpg
Grassinass - 13.Srpna 2008 20:41
A co třeba ostré rysy Draca Malfoye, vydány na pospas bestialitě...


Třeba té mojí? Hm?

*slintá*
 
Grassinass - 13. srpna 2008 20:41
17536.jpg
Teda ty čunče xDDD
Já vím, já vím, nejspíš bych si to měla nejdřív přečíst, než se do tebe začnu navážet, ale po větě "jeho ruce, ty nádherné ruce s dlouhými, štíhlými prsty, tak silné a něžné" sem se neudržela a ten komentář musela napsat už teď XDD
Doufám že tam vystoupí i Ronald, se svými ryšavými vlasy, bylo by nádherné, kdyby Snapea hladil po... to je fuk po čem... právě on xDD

Tak jo, já si to jdu přečíst a jestli to přežiju, napíšu ti ještě do diskuze xD

Tvůj a jen tvůj Roník ^^

PS: Doufám že ryšavá je zrzavá =oP
PS2: Dobrý, už sem se zeptala mámi a... je to zrzavá =o)
 
Arion2 - 13. srpna 2008 17:30
a5615.png
Ad.můj komentář:
Mimochodem, nevím jestli bylo pochopeno, ale předchozím článkem jsem myslel článek od Sargo.
To jen pro jistotu, aby někdo nemyslel, že mluvím o článku autora Zuba, který je vlastně také předchozím, ale ten jsem nečetl.


Sargo:
No nevím, ty píšeš dobře i bez potřeby fanfiction, nemáš teda asi proč dávat údy. ;)


A sorry za OT.
 
Dimitry - 13. srpna 2008 14:47
sirdimitry868.jpg
Sargo - 13.Srpna 2008 14:45
Jo, ale já si klepal na čelo ohledně toho konce B-).
No.. však víš :P.
 
Sargo - 13. srpna 2008 14:45
wel1d5kk1aaa19357.jpg

Dimitry - 13.Srpna 2008 13:00
*drbe se za uchem* A nebylo to obráceně? Neklepal sis ty na čelo? :-D Nevadí, hlavně že se mě tu - alespoň zatím - nepokouší nikdo lynčovat... :-D
 
Dimitry - 13. srpna 2008 13:00
sirdimitry868.jpg
Jéééééj, a když jsem ti říkal, ať to dáš aj sem, tak jsi si klepala na čelo, že ani náhodou :D.
 
Sargo - 13. srpna 2008 10:53
wel1d5kk1aaa19357.jpg

Sitha: ano, o vzdělání čtenářů mi jde především! O:-)

Arion: kupodivu existují i kvalitní kousky a od lidí, kteří píšou tak, že bych za to dala levou nohu... což mě docela překvapilo :-D Ale tím líp ;-)

Psychop, Balduran: děkuji děkuji, jsem opravdu ráda, že pobavilo i nikoli-příznivce :-)))
 
Balduran - 13. srpna 2008 09:27
8876_6de93756.jpeg
Překonal jsem odpor vůči Harrymu Potterovi a podobné sebrance a započal čísti.

-čte-
-čte-
-směje se-
-válí se na zemi-
směje se-
-čte-
-směje se-

Dobře se to četlo a hodně jsem se pobavil.
 
Arion2 - 13. srpna 2008 07:17
a5615.png
Napsala jsi to pěkně a dobře se četlo. Rozhodně se mi to líbilo víc než předchozí článek - nějak si nevzpomínám na název.


Chm, fanfiction jo?
Tak aspoň vím, co už nikdy nečíst... takle prznit HP (no vlastně asi cokoliv), chjo.
Má druhá fanfiction v životě, u té první jsem nevěděl, že se tomu říká právě tak.
 
Sitha - 13. srpna 2008 00:55
skrite3838.jpg
Umírám smíchy :oDDD Geniální, jdu si sebrat spadlou čelist ze země :oD
(Mám takový dojem, že tohle byla moje úplně první přečtená HP fanfiction. Hned si připadám kulturně bohatší :o))
 
PsychoP - 12. srpna 2008 22:00
falling8927.jpg
Přečteno-jednim-dechem!

Jednoslovnědokonalé!
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.068482875823975 sekund

na začátek stránky