Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Anakin Skywalker - charakteristikaOblíbit

__1155___1155_eragon026300.jpg

Autor: Workys

Sekce: Bez zařazení

Publikováno: 29. dubna 2011 10:35

Průměrné hodnocení: 7, hodnotilo 5 uživatelů [detaily]

 
Zde jsem napsal krátkou charakteristiku o osobě z Hvězdných válek..
 

Mou oblíbenou postavou z Hvězdných Válek je Anakin Skywalker. Anakin je fiktivní postava ze sedmidílné ságy, která je hodná a obětavá, ale nechá se převést na zlou stranu síly. Při vyslovení jména Anakin si fanoušci Hvězdných Válek představí mladého nadaného kluka, který se měl stát ,,záchranou dobré síly“.
Anakinovi je asi 20 let. Se svou výškou 189 cm nepůsobí dojmem hromotluka. Jeho oválný obličej lemují delší světlé rozpuštěné hnědé vlasy. Jeho nos je spíše malý. Oči jsou modré a poté žluté. Už ve svém postoji dokazuje velkou energii, sílu a inteligenci. Je štíhlý a na první pohled každého upoutá svým vzhledem. Nejraději nosí hnědou košili s dlouhými rukávy, přes ni černou vestu a tmavě hnědý plášť sahající až na zem stažený širokým černým pásem. Černé kalhoty visící přes kolena zakončují vysoké černé boty. Anakin, jak již říkal jeho první učitel Qui Gon Jinn, byl od malička inteligentní, čestný, statečný rytíř Jedi. Když Qui Gona zabili, stal se jeho druhým učitelem Obi- wan Kenobi, který Anakina bral jako bratra. Vše dělali spolu.
Jeho oblíbenou činností je trénování bojových schopností a meditace. Jako správný rytíř Jedi se nesměl nechat podmanit strachem a pomstou. Musí mít čistou mysl jako právě napadlý sníh. Také umí opravovat spoustu věcí a jako malý byl na své planetě mechanikem.Vynikající dovednosti měl také v létání v letadle (v kluzáku). Jako malý byl již zamilován do senátorky Amidaly, což jako Jedi nesměl. Byl to však rebelský kluk a po několika letech si vzal Amidalu za manželku. Mezi jeho nepříliš lichotivé vlastnosti patřilo i to, že se chtěl stát nejsilnějším rytířem v Galaxii a také, že se nechal převést na zlou stranu síly.
Postava tohoto literárního a filmového díla vyvolá kladný dojem jak u čtenářů, tak u diváků. Možná proto, že to nebyl žádný superhrdina, ale normální člověk s lidskými vlastnostmi a potřebami, jak špatnými, tak dobrými, proto také zaujme i kritiky, kteří Hvězdné Války nemají až tak v oblibě.
 

Komentáře, názory, hodnocení

Workys - 18. června 2011 11:07
__1155___1155_eragon026300.jpg
Zapomněl jsem zmínit, že to byla školní charakteristika, mé oblíbenné postavy.. Jinak děkuju za komentáře..
 
goauld41 - 08. června 2011 13:12
darth-mauls-light-sabers-icon3294.png
Náhodou je to bezvadný ... Mě se to líbí dobře se to čte :o) To já ani charakteristiky nepíšu takhle dobře! Jen tak dál.
 
Enderson - 01. června 2011 15:10
werewolf_by_wert23-d3ij2i42456.jpg
Je to dobrá ale každý kdo viděl Star Wars tak tyto skutečnosti ví.... Ale je to dobrý
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.061295032501221 sekund

na začátek stránky