Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

VybaveníOblíbit

moje4498.jpg

Autor: Ortex

Sekce: Nápad

Publikováno: 12. května 2004 20:16

Průměrné hodnocení: 7, hodnotilo 2 uživatelů [detaily]

 
Už jste někdy přemýšleli nad tím, že když koupíte víno, tak nevíte jestli je v láhvi, nebo měchu? Mám takových připomínek pár, hlavně k vybavení dobrodruha. Co by se mohlo ke stávajícím věcem přidat.
 
Hned na začátek bych chtěl podoknout, že je vybavení co je možno koupit je docela málo věcí. Není jasné, že když si koupíme víno jestli je v láhvi, atd. celkový repertoár věcí by měl být o něco větší. Jesliže nestačí fantasie tvůrců, od toho jsme tu mi, abychom podali trošičku víc tvůrčí energie.

Navrhoval bych, aby se zřídilo místnost, nebo fóru, kde by každý psal vé podměty pro nové, nezařazené věec, které by chtěl mít ve vybavebí a zároveň by se mohli dát do celkového vybavení. Chtělo by to někoho, kdo bude tady tyto věci pročítat a na základě andorských cen, jim bude přiřazovat určitý koeficient. Ten poté počítač, podle momentální cenové orientace celého andoru vypočítá pevnou cenu. Nebo aspoń aby tam to vybavení bylo, scriptík se později přidělá.

Také zbrabí moc není a repertoár by se mohl zvětšit, zase by to mohlo vypadat nějak přibližně jako nahoře, ale s tím, že věci se musí podrobit většímu zkoumání.

Udělat seznam celkově přehlednější, např. Udělat čistě seznam věcí ke koupi a poté, když si kliknete na odkaz, tak se vám ukáže nabídka podmožností k dané věci. Třeba typy štítů a popsané vlastnosti a jak vypadá. Poté třeba možnost koupit si speciální šít, který by si každý mohl popsat sám(cena by se rapidně zvedal)- to by se mohlo dělat, třeba ve speciálních budovách, které jsme už rozebírali.

Prostě klasická stromová struktura, jak známe z windows v průzkumníkovi

Boty - kožené, pevné, sandáli, okované...- to by byly další vběry
S tím, že by tam byl zase odkaz o patro výše, nebo n ahlavní nabídku.

Také by s emohlo přidat políčko kolik - kolikrát chcete danou věcičku koupit, aby jste se neuklikali na kupování hřebíků, nebo loučí, třeas obyčejných svíček, nebo měchů.

Tak to je tak zatím vše co bych chtěl podotknout. Pomáhal Sett

 

Komentáře, názory, hodnocení

Eskel - datum neznámé
esk22836.jpg
Věta již jsem nadhodil já.... :)))
 
Hlander - datum neznámé
ikonka7636.jpg
Když jsem to četl, napadla mě parafrázovat větu, kterou Fistandantilus s oblibou používá:
"Nápady by byly, ale lidi schází."

Ale máš, Ortexi, naprostou pravdu, snad až na to, že fantasie tvůrců nedochází, ta by stačila na mnohem víc, ale ...
 
Fistandantilus - datum neznámé
fuck_y2031.jpg
Ortex:

Ano všechny tvé podněty jsou zralé a prakticky u všech se zhodneme, protože to samé už jsem Amimu vykládal hned na začátku, když sem si vzal na starost výbavu, zbraně a zbroje. S tím počtem - např. u hřebíků to je jasné, adresářová - stromová struktura také - ovšem bude se to muset dodělat v číselnících (administrátorském nastavení pro přidávání nových předmětů apod.). Včera jsem to Amimu psal do pošty a dožadoval se odpovědí. Zatím to však vypadá tak, že je potřeba dodělat důležitější věci. Takže zatím ani já se nemohu hnout z místa, ačkoliv mám třeba již některé popisy vytvořeny. Z morálního hlediska je tam nemůžu dát, protože by v tom vznikal neuvěřitelný zmatek a nepořádek. Proto bych se opravdu přimlouval ke kvalitnějšímu členění o kterém hovoříš na začátku. A také to, že nabídka je "zatím" nehotová svědčí o tom, že je potřeba udělat právě tyto organizační změny. Bez těch to nepůjde.

Co se týká přidávání nových předmětů, ano jsem také pro, také stejná myšlenka, která nás napadla hned v úvodu, když jsme začali uvažovat o tom, zda předměty vůbec vytvářet a vytvářet k nim originální popisky či ne. To by mělo být jednou z hlavních náplní hráčů - kteří by se chtěli aktivně zapojit na spoluvytváření - rozsáhlé databáze (předmětů, vybavení, zbrojí, zbraní, artefaktů, kouzelných předmětů apod.).

Zdá se, že práce je hodně, takže nuda nehrozí. Uvidíme jakých dalších názorů a náhledů na věc se v příštích dnech dočkáme, snad nás to posune o zase ten maličký kousek vpřed.

Fistandantilus
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.13358187675476 sekund

na začátek stránky