Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Temnota: Příběh hraničáře - PrologOblíbit

50x50_toyota-hilux-invincible-13683.jpg

Autor: Sovicka001

Sekce: Na pokračování

Publikováno: 09. června 2012 22:27

Průměrné hodnocení: 0, hodnotilo 0 uživatelů [detaily]

 
Prolog k novému románu - Příběh hraničáře, neboli velký příběh o muži, který se jde mstít, mstít všem, co mu zabily rodinu a přátele!
 
Výpravný příběh popisující příběh Temnota I a II.

Začalo to vše ve světě Deridie, kde se narodilo mnoho hrdinů s velkým jménem. Dobrodružství bylo ale menší a tak nezbyl prostor na všechny. Ale připravil jsem pro vás příběh, který vám popíše celý tento nádherný děj!

Takže tedy, příběh začíná v politickém Warnu, kde se hlavní šéfové a diktátoři rozhodli, že musí vyrazit vpřed a zaútočit proti Deridii, nejdříve chtěli jen pomalinku šoupat hranice a začít stavět nové město hned na druhé polovině planety, avšak hraničáři museli vyrazit vpřed a stavby zarazit! Warn zaútočil a všechny hraničáře zlikvidoval. Jenže toho si všimli už rasy v Deridii a musely se vrátit do společenstva začít znovu jednat!
Různí hrdinové postupovali dál, museli projít nelehkými úkoly a zjistili, že jejich život je vlastně u konce! Avšak nikdo nečekal, že to dopadne s nima až takhle, mnoho jich nepřežilo a jen ti, kteří přežili, se dostali až ke společenstvu, kde je nyní čas na zahájení boje!

Oba dva díly vyprávěly o přípravách války a o hrdinech, kteří museli projít hrozné bolesti a utrpení, aby došli až na konec. Na konec do společenstva, kde to všechno teprve začne! Ano, umřeli jim přátelé, některým i rodina a i tak tu jsou, stojí zde a čekají, čekají na zahájení velké války! Čekají na boj proti Warnu!

Třetí díl započne už brzy:
odkaz

I oni se bojí, až na jednoho. Hraničář Joseph, o něm tento příběh bude vyprávět, o jeho začátku i o jeho konci, pojďte se mnou podívat se na jeho nový příběh: Joseph Grun, život hraničáře!
 

Komentáře, názory, hodnocení

Yoshi Snipo - 28. června 2012 14:39
cheshirecat23581.jpg
Zaujímavý nápad v nepopísanom svete s pomerne klišé zápletkou, veľmi chabým začiatkom, rôznymi chybami atd.
Keďže toto je iba prológ, nebudem hodnotiť. Odporúčam uzavrieť do šuflíku na dva- tri mesiace, alebo kľudne aj roky, zrevidovať a prepísať. Svet, v ktorom sa to odohráva, môže byť úžasný, ale my chceme príbeh, nie učebnicu histórie. Chceme byť strhnutý do deja, ktorý nás nepustí, a nie obdarený lacnými faktmi. :) Idem pozrieť prvú časť ...
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.0715651512146 sekund

na začátek stránky