Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

ZERO I 4.díl - Cesta k bombě! Oblíbit

50x50_toyota-hilux-invincible-13683.jpg

Autor: Sovicka001

Sekce: Na pokračování

Publikováno: 15. srpna 2012 22:06

Průměrné hodnocení: 0, hodnotilo 0 uživatelů [detaily]

 
V předchozích dílech se hrdinové z týmu ZERO dostali do situace, kdy čelí vážnému mafiánovi, který má v plánu zlikvidovat několik slavných osobností. Kde se osobnosti schází, ví z tajných dat, kterému bláhově tým sehnal. Mafiánský boss Rick Lasso má ale jen 20 dat, tudíž tým ZERO vyráží, aby zabránily velké katastrofě, která by se mohla stát!
 
Středeční večer na cestě střídalo čtvrteční ráno a tým ZERO jel v dodávce do Los Angeles, kde na ně čeká velkolepá oslava!
,,Hele Anno, vymýšlela jsi, v čem tam půjdeš? Já jen, že moc toho nemáme vymyšleného a za několik hodin to začíná.‘‘ oznámí a zároveň se zeptá Mike, který vybavuje veškeré počítače a vymýšlí snadné vniknutí do vily.
Tmavě modrou dodávkou míjí několik větších měst a projíždí další prašnou silnicí.
‘‘Nemusíš to dělat… nemusíš! Jamesi…‘‘ díky dalšímu hrbolu se Anna probudí a řidič se na ni usměje.

,,O to se nestarej, spíše zkontroluj, jestli nenašli u té budovy Jamese… bojím se, že je opravdu mrtev,‘‘ odpoví Mikovi a nasazuje si brýle.
Databáze internetových novin, sběr všech možných informací z USA, vládní utajený server, to všechno musel milý hacker prohledat. On to ale nebyl pouze hacker, byl to velmi chytrý kluk, který si v hledání dat liboval, a proto projel všechno do puntíku, až konečně něco našel. Sice mu to trvalo nějakou dobu, ale našel.
,,Mám to tu, jakýsi Kapko sledoval z hotelového pokoje Telardo pět bloků od bezpečnostního centra porno a u toho rozlušťoval zbytek dat, co zůstaly v druhém portu,‘‘ potichu dokončil větu, když auto zase skočilo na dalším hrbolu a Mike se bouchl do hlavy o střechu auta.

Černovlasá krasavice ale odpověděla sklesle: ,,To nebude on… James by si nedával tak trapnou přezdívku jako je Kapko a rozhodně by…‘‘
(Ach ach ach ach ,,Co to tu děláš Jamesi?‘‘ - ,,Nevím proč, ale lépe se u toho pracuje, mám ty data Anno, konečně je mám! Musíš zavolat Johnovi.‘‘ - ,,A co kdybychom si místo toho užili?’’)
Když Annu opět probere Mike ze zamyšlení. ,,Mohl by to být on… prohledej to ještě a hlavně se připrav na akci!‘‘ dokončí větu zamyšleně a podívá se na Johna, který poctivě řídí a najíždí na veškeré hrboly.

Slunce zapadalo a L. A se rozsvítilo. Ulice u náměstí byly velmi klidné, i když tam v parku vysedávali bezdomovci nebo feťáci. Krásně upravovaný a zelený park vždy večer nahodil temné barvy a v tom se ozýval smích, pláč či útěk. Toto místo v noci nebylo pěkné, i přes všechnu denní krásu tam nikdo v noci nechodil. Osmá hodina večer a přes večerní náměstí projela tmavě modrá dodávka, co osvítila celý park. John se nebál, zmáčknou plyn a ulicemi L. A se to dost ozývalo.

,,Tak ještě jednou… Johne, musíš zaparkovat u parkoviště na levé straně Burger Kingu. Projdeš přes ulici a dostaneš se k velkému paneláku. Dostat se dovnitř není těžké a mělo by stačit jen přitlačit na dveře, díky čemuž se otevřou. Zalezeš do sklepa, kde je velmi nízký otvor… musíš ho prokopnout, aby ses dostal do potrubí. Pak půjdeš pořád na sever, asi dvacátý pátý otvor by měl být on, tím se dostaneš do jedné z koupelen, která ve vile je! Rozumíš?‘‘

Ten se ale věnuje řízení a snaží se dostat co nejrychleji k Burger Kingu.

,,Dobrá, beru to jako ano! Anno, ty převezmeš řízení, stejně byl předchozí plán takový, že máš řídit ty a já bych to tady vymýšlel s Johnem… jenže nééé a všechno se muselo přeorganizovat! Tudíž budeš řídit. Dostaneš nás blok od vily a převlečeš se do lehkého černého… budeš muset obejít vilu a dostat se někam do posledního patra pomocí vysunovacího lana, co tu pro tebe mám. Vlezeš dovnitř malým kulatým oknem… a měla bys být v podkroví, neboli na půdě. Tam to pro tebe bude těžké… musíš totiž vymyslet, jak se nepozorovaně dostat dospodu, aby tě nezaznamenaly kamery či kontrola.‘‘

Dodávka už dojíždí k Burger Kingu a Anna se zrovna dooblékne a odpoví: ,,Až na ten závěr to zní lehce, no uvidíme, měj nastartováno!‘‘ odpoví a připravuje se na řízení v lehkém černém oblečení.
,,Zde máš kufřík, šéfe! Máš tam společenský oblek a nějaké ty hračky, co se ti budou uvnitř hodit… sama jsem ho namixovala,‘‘ mrkne a odevzdá Johnovi kufřík, když stojí na neosvětleném parkovišti. To se Johnovi stejně nezdá a nabije si oblíbenou devítku, kterou si zandá za kalhoty. Pak přijme Annin kufřík a vydá se k paneláku.

,,Dobrý den pane… ehm?‘‘ zeptá se ochranka, která do vily pouští pouze slavné lidi. ,,Pan Lasso, byl jsem pozván na tuto skvělou akci samotným Lurénem z Itálie,‘‘ tvrdý a svalnatý muž v obleku přijme Lassovu občanku a koukne. Pak mu ji odevzdá a zkontroluje seznam na notebooku. ,,Ach omlouvám se, vidím vás tu prvně. Jděte dál, pane Lasso, máte s sebou i čtyřčlenný doprovod… užijte si zábavu,‘‘ popřeje ochranka a Lasso poděkuje. ,,Cesta je volná.‘‘

Pokračování příště…
 

Komentáře, názory, hodnocení

 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.058066129684448 sekund

na začátek stránky