Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Dny po konci světa 2Oblíbit

lightmaster176.jpg

Autor: Bramboráček

Sekce: Na pokračování

Publikováno: 30. listopadu 2012 22:54

Průměrné hodnocení: 8.5, hodnotilo 2 uživatelů [detaily]

 
Moc všem děkuju za komentáře. Doufám, že se Vám další díl bude rovněž líbit.
 

První, čeho si všimla, byla výšivka vlka na jeho náprsní kapse. Nejenže nestačilo, že patří k vlkodlakům, ale dokonce je jedním z vůdců smyčky. Což znamenalo, že tady není sám. Bylo jednoduché poznat, kdo si ji přišel prohlédnout. Každý vůdce smečky měl vlčí špičák zavěšený na krku. V hlavě jí létalo tisíce myšlenek najednou. Začínala být nesvá. Panikařila jako každý, komu by se život sesypal jako domeček postavený z karet. Pokud se teda dalo tomu tady říkat život.

Teď to určitě všechno praskne. Nepanikař, budeme hrát svoji roli. Okřikla sama sebe.

Odložila kuši. Nahodila úsměv číslo šest a přistoupila k muži blíž. Měla to být sexy chůze, ale vážně, zkoušeli jste někdy svůdný krok se sešitým stehnem. Spíš vypadala jako chodec. Z toho důvodu mu ruka sklouzla k noži, který měl v pouzdře na opasku. Poslední, co v něm vzbudila, byla touha po ní. Nemohla to vzdát, jestliže nechtěla do konce života sedět na základně. Ano, existovaly i jiné možnosti, mohla se prostě vrátit k samotářskému životu. Tenhle život jí nepřinesl naprosto nic. Sem patřila, chránila zdejší obyvatele. Mnoho z nich dokonce zachránila před jistou smrtí.

Zahleděla se mu do očí. ,,Neboj. Ze mě se nemůže stát chodec.“ Záměrně položila svoji dlaň na jeho hruď. Rukou sjela z jeho prsou až k opasku. Milovala tyhle lascivní gesta. Strašně se jí líbilo, co vyvolávají u můžu. U něj to nevyvolalo takřka žádnou reakci. Pouze nakrčení obočí. Neuvěřitelnej pech. Nejenže sem pošlou vlkodlaky. Dokonce jejich vůdce není na ženský. Nešťastně svraštila čelo. ,,Jmenuju se Sára.“ Zavřel dveře. Polkla nasucho. Nechtěla být s tímhle chlápkem sama v jednom pokoji. Jeho ruka vylítla jako střela. Nyní držel její bradu ve svých prstech. Instinktivně sáhla po noži, ale žádný tam nebyl. Jak hloupě se nechala nachytat, jako nějaká školačka. „Lžeš,“ řekl s naprostou samozřejmostí. Fajn. Zrovna tenhle z těch všech blbejch mýtu musí být pravdivej. ,,Petra,“ pustil její bradu. Zřejmě byl spokojen s tím, že jí právě ukázal, kdo je tady pánem. ,,V čem ještě jsi lhala?“ Nevěděla, jak se jí to podařilo. Celkem rychle otevřela dveře a poslala ho někam. Ona se v žádným případě nebude zpovídat stupidnímu vlkovi. Než si uvědomila, na jakej problém si právě zadělala, objevil se u jejího pokoje Leo. Měla ho ráda. V tuhle chvíli by mu nejradši vběhla do náruče a děkovala za záchranu. Nedalo se snad ani spočítat, kolikrát ji zachránil před ní samou. Leo byl jediný, kdo znal její pravou tvář. Skoro. Nikdy mu neřekla, že není sukuba. Nebýt toho, že miloval muže, určitě by byli skvělý pár. Poznal, co znamená její pohled. Zatnul zuby a ostře se zadíval na vlkodlaka. ,,Musí odpočívat.“ Dlouhou chvíli se na sebe dívali. Ať mezi nimi proběhlo cokoliv, podařilo se Leovi vlkodlaka donutit odejít.

Zpočátku všechno vypadalo naprosto stejně, dokud se neuzdravila. Už dávno mohla jít pročesávat okolí, byla v naprosto skvělý formě. Zranění se jí zahojilo rychle a bez problému. Vlkodlakům se vyhýbala, jak jen mohla. Občas měla pocit, že ji sledují. Tyhle myšlenky vždy rychle zahnala, nebyla přece zas tolik zajímavá. Když vešla do jídelny, uviděla celou jeho smečku. Zprvu se chtěla otočit, ale není žádnej zbabělec. Neuposlechla svůj vnitřní hlas, který jí mnohokrát pomohl. Tohle byl její domov, tady se jí přece nemůže nic stát. Vzala podnos. Jejich hovor utichl. Bylo zvláštní, že tady nebyl nikdo kromě nich. Nabrala si kaši a naprosto ignorovala jejich chování. Cítila jejich pohledy. Sebejistě došla ke stolu, posadila se. Pravou nohu si přehodila přes volnou židli a dala se do jídla.

 

Komentáře, názory, hodnocení

 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.076107025146484 sekund

na začátek stránky