Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Ukázkové hraní GURPS - pozvánkaOblíbit

tn_f_n_03~38692.jpg

Autor: Ane

Sekce: Akce

Publikováno: 31. května 2017 21:25

Průměrné hodnocení: 0, hodnotilo 0 uživatelů [detaily]

 
Zdravíme Tě, dobrodruhu!
Rád by ses vydal na cestu za dobrodružstvím? Jsi rozhodnut zachránit mnoho světů, porazit hordy nepřátel a najít poklady nezměrné hodnoty?

Přijď si to vyzkoušet!
 
Ráda bych Tě, jménem SF&F club Drakonian, pozvala na naši chystanou akci Ukázkové hraní GURPS. Pravidelně se scházíme ke společným hrám již řadu let.

Co je GURPS?
Četl jsi někdy nějakou knihu, nebo koukal na film a říkal si, že ty by se na místě hlavního hrdiny zachoval rozhodně jinak? Teď to můžeš vyzkoušet. GURPS je "RolePlayingGame" v doslovném překladu "Hra na hraní rolí". Máš postavu, kterou si za pomoci pravidel postavíš. Můžeš být mocný kouzelník, statečný válečník, hbitý zloděj, ale i kapitán vesmírného korábu, nebo poslední přeživší po jaderné válce. Záleží jen na tom, jak tvůj GM (GameMaster- Pán hry) postaví svůj svět a bude ti jej interpretovat. Je vlastně něco jako vypravěč knihy, kterou společně prožíváte, a ty rozhoduješ o tom, co tvá postava udělá.
Jediné, co potřebuješ, je někdo kdo bude GM, partu kamarádů, kteří s tebou budou hrát, deník, kam si budeš zapisovat údaje o své postavě, tužku a kostky. Ty jsou velice důležité, neboť právě s jejich prvkem náhody se vyhodnotí, jak která situace ve hře dopadne. A málem bychom zapomněli - hlavně svou FANTAZII. Díky ní si představíš, v jaké situaci se nachází tvá postava a co je nejlepší udělat.

Rozhodli jsme se pro Tebe připravit ukázkové hry, kde si můžeš vyzkoušet jedno takové dobrodružství odehrát, pod vedením našich zkušených GM. O pravidla, ani deníky postav se nemusíš starat. Vše ti vysvětlíme a poradíme. Chce to jen chuť hrát a zapojit svou hlavinku.

Přečti si na facebookové stránce události, jaká jsou připravená dobrodružství a k jednomu se přihlas! Nezapomeň o této události říct i svým kamarádům, třeba by si také rádi zahráli.

Jednorázové vstupné činí 60 korun. Platí se na místě.
Sraz je ve 14:00 před budovou Střediska volného času v Mostě.

Chceš se na něco zeptat? Napiš nám a rádi ti poradíme už teď.



https://www.facebook.com/events/316333578794750/
 

Komentáře, názory, hodnocení

Ane - 16. června 2017 07:42
tn_f_n_03~38692.jpg
Vážení hráči. Kvůli nízkému počtu zájemců o hru v tomto termínu, je akce Ukázkové hraní GURPS přesunuto na ZÁŘÍ. Termín bude brzy upřesněn. Doufáme, že se příště sejdeme v hojném počtu a budete si moci vyzkoušet naše připravené ukázkové hry. Děkujeme za pochopení.
 
Balduran - 01. června 2017 08:47
8876_6de93756.jpeg
Dreamcatcher - 31. května 2017 22:46
Šedesát korun není zas taková pálka a je to i určitým způsobem filtr - dojdou jenom lidi, co mají fakt zájem. GURPS je navíc dost odlišný od zkostnatělého českého Dračáku a pro nováčka to může být dost zahlcující. Pamatuju si, když jsme si tvořili postavy na one-shot Star Wars GURPS - každý jsme ji vyráběli přes dvě hodiny, jenom proto, kolik různých talentů a perků ten systém nabízí.
 
Ane - 31. května 2017 22:52
tn_f_n_03~38692.jpg
GURPS je jiný systém. Samozřejmě jsou všechny dost podobné a zároveň tolik jiné. Dračí doupě, GURPS, Shadow Run, DnD, Fate. Vstupné jde na pronájem prostor a nějaké to občerstvení pro hráče :-).
 
Dreamcatcher - 31. května 2017 22:46
sdf14708080.png
Umm, klasický dračák, řekl bych. Nic nového, za co bych svých šedesát korun utratil. xD
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.064076900482178 sekund

na začátek stránky