Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

NevěraOblíbit

ollvdddzia5945.jpg

Autor: Dawn

Sekce: Povídka

Publikováno: 23. února 2006 14:50

Průměrné hodnocení: 4.8, hodnotilo 8 uživatelů [detaily]

 
Příběh je smotanej s různými díly i sériemi dohromady a plno věcí je tam vymyšleno, je to příběh o Buffy a Angelovi :) (je tam i mírná erotika. V tomto dílu...:D )


 
angelkrsnej2809.jpg
Buffy příběh
NEVĚRA 1/3 (na pokračování )


„Néé,“ zakřičela Buffy ze spaní. Když se probudila, byla zpocená. Ulevilo se jí, když zjistila, že je doma.
Ráno šla do školy a vyprávěla Willow svůj sen. „Willow, to bylo hrozné, zdálo se mi, že Drusilla zabila Angela přímo přede mnou."
Willow, která měla na sobě červené kalhoty a barevné tričko, se na Buffy starostlivě podívala. „Měla bys to říci Gilesovi.“
Buffy, která na sobě měla lehký bílý svetřík a červené kalhoty, se zadívala na ostatní, jako kdyby u nich hledala útěchu. “Ne, Willow, na tohle bude znát odpověď jen Angel.“

V noci šla Buffy za Angelem do jeho sídla.
„Ano, ano, jo, jistě, že je to závažné,“ odpověděl Angel do telefonu, někdo mu telefonoval.
Když Buffy za»ukala na dveře, Angel se leknul. „POČKEJTE, někdo »uká na dveře,“ odpověděl ještě do sluchátka a položil ho na stolek.
Když otevřel dveře, uviděl tam vyděšenou Buffy…
„Buffy, co se stalo, pojď dál, povídej.“
Buffy vešla dál, prošla velkou chodbou a šla za Angelem, který mířil k telefonnímu sluchátku a zavěsil.
“Buffy, co se stalo, mám o tebe strach.“
Buffy, která už byla klidnější, se na Angela podívala, pak si sedla na postel. “Zdálo se mi, že je Drusilla naživu a že tě zabila přímo před mýma očima, bylo to tak skutečné…tak…
Angel ji políbil. „Co se ti ještě zdálo, Buffy?“
Buffy byla z polibku v šoku. “A že už jsi se…
Angel ji znova políbil…
"Bože, jsi jako zimnice, co já to dělám, co ty to děláš… Angele…"
Angel ji znova políbil, vzal její hlavu do svých rukou a hladil jí vlasy a tváře.
Buffy se pak odtrhla. “Angele, tohle bychom neměli...“
Angel měl na sobě černé oblečení. Oba zhluboka dýchali. Angel potom vstal od Buffy. “Neřekla jsi mi, co chceš k narozeninám, Buffy.“
Buffy to trochu vyvedlo z míry. “Překvap mě.“
Angel se usmál. „Dobře, překvapím.“
Buffy vstala a šla k Angelovi a položila mu prst na rty, a pak ho začala líbat. Oba šli k posteli.
Když už leželi a oba byli nahatí, Angel to začal vzdávat. „Buffy, tohle už ne, prosím, pokus se usnout.“
Buffy šla k němu, ale blíže, hladila ho po břiše, její ruce bloudily po jeho chladném těle… Ani Angel se už nebránil a zasypával Buffy polibky a dotyky.
O chvilku později už oba spali. O další chvilku později se venku udělala bouřka a začalo pršet. Po noční obloze sjel blesk a praštil do stromu. Vtom se Angel probudil s bolestmi a lapal po dechu. “Áh.“ V rychlosti si vzal své oblečení a vyběhl ven. “Áááh. Aáááááááh.“
Buffy mezitím v klidu spala.
Angel spadnul na zem. Ležel tam na mokré a studené podlaze, když vtom se to stalo. Šlapka, která tohle viděla, šla k Angelovi. „Jste v pořádku?“
Angel vstal z podlahy, otočil se na šlapku, měl upíří obličej a zakousl se do šlapky a zabil ji. „Jsem v pořádku, je mi fajn.“ A upustil šlapku na zem a odešel.
Buffy se probudila. Bylo jí divné, že vedle ní Angel není. „Angele?"

Ráno, když šla domů, měla ze všeho divnou náladu. Doma se šla vysprchovat, shodila ze sebe věci, co měla na sobě, a sprchovala se… Potom šla do kuchyně a nasnídala se.
Její máma Joyce ji pozorovala. “Buffy, není ti nic?"
Buffy se zakuckala, a odpověděla: “Mami, nic mi není, je mi fajn.“
Buffy odešla do školy a zamířila přímo do školní knihovny a vyprávěla to Gilesovi. Giles si vzal do ruky knihu a hledal tam problém, co mu Buffy vyprávěla.
„Crrrrrrrrr,“ rozezněl se školní zvonek.
„Jdu na hodinu, Gilesi.“
Giles jen odpověděl kývnutím a hledal dál…
Buffy se na hodině nemohla soustředit. Byla ráda, když už jim škola skončila. “Konečně,“ odpověděla. Šla s Willow do knihovny, kde si psaly úkoly.
Když pro Buffy přijela její máma Joyce, aby ji odvezla domů, vmísil se do toho Giles. “Paní Summersová…já Buffy znám a nemusíte mít o nic strach. Ona se umí o sebe postarat.“
Joyce, které už nervy přetékaly na povrch, řekla: “Neříkejte mi, co mám dělat, a kdo vlastně jste?"
Giles se cítil provinile. „Jsem knihovník a Buffyin nový pozorovatel.“
Buffy se na oba koukla. Pak odešla domů.

Večer, když šla do Bronzu, aby zapomněla na to, co bylo minulou noc, objevil se u jejích nohou bílý vlk. „Kšá, jdi pryč, co jsi zač?“ Vlk šel k Buffy a táhnul ji do lesa. Buffy byla zmatená. “Do lesa? Já? A jít? Proč?“
Když tam došli, oba byli na lesní mýtině, která byla ozářená úplňkem.
“Kdo jsi?" zeptala se Buffy…
Vlk se proměnil v Angela.
„Co tu sěláš? Angele?“
Angel na Buffy zavrčel: “Nejsem Angel, jsem Angelus, konečně. To ty si to ze mě udělala, a já ti to chci oplatit.“
Angelus obešel Buffy, a když stál za jejími zády, zašeptal jí do ucha: „Chceš to, stejně jako já, lásko, na to vem jed. Nebraň se, přemožitelko!"
Buffy nevěděla, co na to říci. Byla vykulená z té noci, a ještě tohle… Já že jsem z něho udělala Angeluse? Kde to vzal? Buffy se prudce otočila. “Ne, nechci to, jsi ubožák, Angele, jdi k čertu.“
Angelus se zle usmál…“Ty chceš bojovat? Ale zemřeš, přemožitelko.“
Angelus se vrhnul na Buffy a povalil ji na zem. Buffy Angeluse odkopla tak, že Angelus odletěl ke stromům.
„Dobrá, lásko, ty si o to koleduješ.“ Vstal a zamířil k ní. Skočil na Buffy znova. Přivázal jí ruce dozadu, aby jimi nemohla hýbat. “Teď se snaž, přemožitelko, poslala jsi mě do pekla. Jsem Angelus a přišel jsem si pro tebe…

Pokračování příště
 

Komentáře, názory, hodnocení

Belgarion_Kolder - 07. května 2006 23:59
belg4582.jpg
Jako módní přehlídka vynikající (I když svetřík a červený kalhoty? No, radši nic.), jinak na prd. Ono se v seriálu vyskytuje často, že se někdo někomu svěřuje se svými sny (v amerických seriálech vůbec populární dialogy), což ale nemění nic na tom, že mi to přijde pořád stejně trapné a hloupé.
Hm, někdo mu telefonoval? Díky, žes mi to vysvětlila, já si celou půlvteřinu myslel, že Angel si prostě jen tak mluví do sluchátka a hraje si na Šebestovou.
Říct, že někdo »uká na dveře, a pak to zopakovat přímou řečí zní komicky, což asi nemělo. Co to příště opsat nebo rovnou vypustit?
Ach jo, napřed nechce Buffy a Angelus jo, pak obráceně... To je jak Evžen Oněgin, jenže tam se to nezměnilo během pěti řádek .-)
*smích* A on navíc achá až po aktu!

Pardon, dál už nebudu komentovat, tohle je prostě příšerný. Drake ti u jedné tvé básně radil přestat s psaním. Není mi sympatický, ale má pravdu. Podle mě bys to měla odložit na pár let, protože z tohohle se nedá vypsat, z tohohle se musí vyrůst. (Vím o čem mluvím, když se podívám na povídky, které jsem psal ve čtrnácti, tak se musím velice stydět.)

Hodnocení? Vážně si myslíte, že to má cenu hodnotit? Ale ano, má to cenu hodnotit - dva body, a to pouze a jen za snahu.

Dawn - 15.Března 2006 22:15
Eveline se ptala, jak se to píše, ne vyslovuje. Nebudu ti vysvětlovat rozdíl mezi mluvením a psaním, bylo by to trapné.
 
michl - 16. března 2006 07:08
zvire173718.gif
Dawn - 15.Března 2006 22:17
jj mne to dost bavííí :)
 
Dawn - 15. března 2006 22:17
ollvdddzia5945.jpg
michl - 15.Března 2006 19:50

michl - 15.Března 2006 19:50
fakt?:)
 
Dawn - 15. března 2006 22:15
ollvdddzia5945.jpg
Eveline - 15.Března 2006 16:08
nee Gilesa VYSLOVUJE "džajs"
 
michl - 15. března 2006 19:50
zvire173718.gif
Dawn mne znas ty tvy povidky atd mne vzdy dostanou :-))
 
Eveline - 15. března 2006 16:09
screen shot 2013-12-16 at 172744.38
Mimochodem by bylo dobré, aby to například uživatel Lentilka zkritizoval, protože mi nepříjde fér, že dá Dawn 1 a nic k tomu neřekne. ~_^
 
Eveline - 15. března 2006 16:08
screen shot 2013-12-16 at 172744.38
Nepíše se Giles Gilles? ( Pouze otázka lajka. )
Když Ti to zkritizuju tak přiletí někdo, kdo mě zase sprdne za to, že ti beru chu» do psaní a další ošklivý věci.
Ale i tak ... :o)
Z celého článku mě velice překvapilo, že tam nebyly žádné chyby. Jestli je musela opravovat DTL tak se ji tu velice klaním, protože jsem žádnou nenašla a zvláště po Dawn je to opravdu ... nemožné. :)
( To není urážka pro Dawn!! :) )
Jinak k samotnému článku.

První odstavec jsem spíše přelétla pohledem, oblečení postav mi přišlo zbytečné nevím proč, ale přišlo mi zbytečné, ale tím pádem bych mohla říct, že vše kromě dialogů a důležitých věci bylo zbytečné, tudíš podle mého názoru, jestli to zbytečné nebylo si to mohla lépe popsat.

Druhý "odstavec" mi přišel poměrně dobrý, snad jen ten dialog mi přišel divný a to, že Buffy příjde k Angelovi a ten na "to" hned skočí. :) Jinak erotické mi to nepřišlo.

Zbylé odstavce nebyli ani zajímavé, ani příliš "krásné". Četlo se to poměrně dobře, ale trochu to nudilo a bylo to popletené, třeba zbytek prozradí další díl, ale celý tento článek mi přišel bez jakkékoli "chuti", prostě neslané a nemastné.
To» vše, rozhodně piš dál. ~_^ ^^
Dávám 6.
 
Dawn - 14. března 2006 15:41
ollvdddzia5945.jpg
Bianka - 14.Března 2006 15:06
Povídky o Buffy mají společné všechno a nic. né jenom jména:)
 
Bianka - 14. března 2006 15:06
bianka7438.jpg
nevim nevim, ale tohle někomu napsat tak jsem přinejmenším mrtvá, protože se seriálem to má možná společná jen jména a možná, podotýkám možná základní osnovu.
ale i přes snahu, jaká tam zřejmě byla, nemohu ohodnotit ani stilistiku, ani nápad...
 
bre.ber.ka - 13. března 2006 13:30
029094.gif
I já se obávám, že za seriálem, který sama nepovažuji za nijak zdařilý, pokulhává celý tento příspěvek. Je rozvláčný, bez valného příběhu, pointy, nemá spád ani nápad. Je to spíš taková dívčí fantazie. Což sice je hezké, ale na prezentovatelné dílo to nestačí.
 
Satyr - 13. března 2006 11:19
guyver9154.jpg
Nu nevim je skvely kdyz se nekdo pokusi psat podle serialu. Ale ono to jaksi asi neni ono, co? Zvlaste si je nutne uvedomit, ze to bude se serialem srovnavano a vsadim se ze na tenhle tu prilezitostne z ruznych duvodu kouka dost lidi.
Bohuzel z toto clanku mam dojem, ze za serialem pekne pokulhava. Ale mozna to je jen muj dojem.
Je to podivne strohe a trochu usecne, mozna usekane. Podle me to slo napsat lepe.
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.1488208770752 sekund

na začátek stránky