Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Lichnice, aneb fešná paráda se super lidičkamaOblíbit

trn2898.jpg

Autor: Dj_Sat

Sekce: Andorské srazy

Publikováno: 23. června 2006 15:18

Průměrné hodnocení: 7.8, hodnotilo 4 uživatelů [detaily]

 
Dělali jsme to s Khami...je to skvělá korektorka:) a moje chyby ji nezávidim opravovat:)


 
Lichnice, aneb fešná paráda se super lidičkama:)

Když jsem se ve středu vzbudil, tak jsem jen nedočkavě čekal na příjezd Damiána a Jollyho, bože, s nima byla ještě větší nuda:D (ne, nuda byla hlavně proto, že jsme čekali na to, než se vydáme směr Jihlava za Evkou). Když konečně přišla vytoužená chvíle, tak jsme zase čekali na autobusovém nádraží, protože hospody měly zavřeno. Nakonec to přišlo a my vyjeli k Jihlavě. Kluci při tom usnuli, takže jedinou stráž, abychom nepřejeli, jsem držel já...já, který tuto noc nemohl dospat a spal asi jen dvě hodiny, ale vydržel jsem, i když občasné zívání se nedalo zadržet.
S Evičkou jsme měli problémy, bo jsme jeli díky ní zase málem zpátky do Pelhřimova než dál k naší vytoužené stanici Třemošnici. Nakonec na nás dopadl správný bus a my tedy jeli s menší zastávkou v nějaké vesnici, kterou si už nepamatuji. Z cesty vím jediné, a to, že jsme s Damem zlobili Jollyho naším oblíbeným: "A už tam budem?":)
Po příjezdu do Třemošnice jsme prvního uviděli cestou Krisse, který byl tedy nabrán k nám, a vyrazili jsme k hradu. Pod tíhou vedra a hlavně těch velkých báglů (sakra, proč jen mám tu sportovní tašku a ještě velkej bágl?!) jsme zakotvili u benzínky a dobrovolně:) zavolali Fejí, aby si pro nás přijela.
Když jsme dorazili nahoru, tak mé oči byly jak u vytržení, spousty tváří a já si je všechny zapamatoval (občas sem dobrej a překvapuju se). Po bouřlivém přivítání se všemi, co tam již byli, jsme začali rozkládat stan (zase jsem ho dal blbě a nevšiml si toho velkýho kamene pod nim... po čase stan přenesen). Tento den probíhal celkem v klidu a nic velkého kromě malého kydlení a kopání do míče se nedělo. Mě nejvíc uchvátilo teda to vedro... ano, byl to hic za všechny prachy.
Večer jsme vyrazili na průzkum... velmi, velmi těžký průzkum, naším hlavním úkolem bylo najít hospodu. V Podhradí bohužel bylo zavříno, a tak nám jedná dobrá domorodkyně pověděla o zkratce do Třemošnice, kde jsme si už hospodu po čuchu našli, byl to takovej krásnej krpálek dolů, ale co by člověk pro pivo neudělal:).
K našemu potěšujícímu zjištění tam měli fotbálek, kde jsme s Worsem vytvořili tým snů, na což sem hrdý, že nás nikdo neporazil, snad jen jednou.
Po nějakých pivkách nám paní hospodská natočila i do dvou pet lahví pivo na cestu a my šli zpátky. Cesta ubíhala za zvuků písní starých i nových, a vcelku hlučně, ale komu by to vadilo, když jsme za chvíli byli nahoře. Asi tak okolo třetí hodiny ranní jsem zjistil, že mi psala Khami o jejím příjezdu, že by mohla už ráno. Neváhal jsem ani minutku a ihned jsem jí zavolal, sic jsem ji trochu vzbudil, ale domluvili jsme se, že přijede k ránu... respektive v pět hodin ráno. Chvíli to šlo, bo tam se mnou bylo pár lidí, například vzbuzený Darky, Wors, kterého jsem budil pořád, ale nedal se, Morwen, na chvilku přišel Cor Na a Gallen, šli jsme si i chvilku v noci zakopat, a jelikož jsme na ten míč opravdu neviděli, tak to bylo hodně zajímavý. Postupem času všichni usli a já zůstal sám. Okolo páté hodiny ranní jsem si vzal Gallenův pláš» a vydal jsem se směr Podhradí čekat na Khami. Čekání bylo neúprosně dlouhé a i mě začala zmáhat únava (potvora únava), a tak sem na chvilku usnul opřen o Fejíno terénní auto (Fejí promine:D). V šest dvacet konečně dorazila Khami, a po tom, co jsme vylezli hrad (respektive to, co dřív bylo asi hradem), jsme se přivítali s živými (mrtvými) a nakonec i my zalezli do stanu se ještě trochu vyspat... po deváté nás slunko ale zase vyhnalo ven a ve stanu bylo jako v sauně, jen ta pára tam chyběla.
Čtvrtek probíhal absolutně v klidu a nic zvláštního se nedělo, někdo si vařil, někdo pil, někdo se ulejval, zkoušel se Macháček nanečisto a podstatná věc byl až večer, kdy se začalo nacvičovat divadlo pro děti. Zlatovláska nás plně pohltila a nacvičovala se celkem... jednou, jednou protože jsme byli tak dobří, že nebylo třeba více, královsky jsme se bavili při hláškách typu: "krá, žer vole" a jim podobné.
Večer se zase nic moc nedělo a druhý den byl první Velký den.
Děti přijely nebo přišly dřív, než se plánovalo, ale holt jsme byli tak dobří, že jsme to udělali. Divadlo mělo úspěch, i když nás někdy nebylo slyšet, ale děti se pobavily. Já s Gallenem jsme si pak vzali tahání dětí na dvoukoláku a ony sráželi molitanové potvory a vojáky, občas to bylo i nebezpečné, bo tam měli Taxisův příkop a mnohdy byl můj strach o ně veliký, zklamalo mě akorát jedno dítě, když jsem se ho snažil vyburcovat k nějakému pokřiku nahlas a ono jen suše prohodilo: "No tak jedem, no." Po chvíli trápení a utrpení nás ořů jsme si s Fawkym a Squopem vyměnili stanoviště a šli jsme dělat s Gallenem obry. Gallen byl nepřekonatelný, ale nejvíc jsem se smál, když molitanovým kladivem prošlo dřevo a přímo do jeho ohryzku, bohužel se mi tahle sranda vymstila, a pak jsem dostal nejdřív z pravý, a pak z levý strany do onoho místa mečem.
Večer byl zase oheň a já se umně vyhnul tahání dříví, a když se pak pilo a zpívalo, tak jsem byl ve svým živlu.
Druhý den v pátek jsme byli všichni spařeni ze sluníčka a užívali jsme si den volna a přemýšleli nad tím, že pudem do hospody, taky jsme pak vyrazili a v hospodě hráli Bang (bože, to je tak blbá hra:D), byli jsme tam velmi dlouho, a a» Lady promine, že jsme tam zůstali i přes divadlo pro dospělé.
V sobotu nakonec byl LARP, na který se většina těšila, já ke své víle přišel jak slepej k houslím, ale nebyl bych to já, abych si ji nepřetvořil k obrazu svému. Nejdřív jsme však s Tholdrinem šli do sklepa hrát gobliny, ještě Manve byl s námi. Bylo to asi nejlepší RP, co se tam předvedlo, než někdo přišel, tak jsme si s Tholdrinem povídali hodně dlouho anglicky a nezapomenu na naše oblíbené "Hmm...fresh meat".
Jako první dorazili barbaři a past sklapla dokonale. Worsova zadnice to odnesla a musel se jít léčit, když pak na nás udělali nájezd, tak jsme dlouho odolávali, dokud nepřišla od zlých kouzelníků paralýza. Já jsem se tedy proměnil v pomocníka stráží spolu s Manvem a Tholdrin šel dělat něco po svém (muhehehe). Nejlepší bylo vysvětlit barbarům, že by měli zabít vrchního paladina Jollyho (dostanete moc cinky cinky a moc dýk:D).
Pak přišel na řadu nájezd goblinů v čele s trolem. Trochu mě zamrzelo, že lidé moc neumírali, ale co. Nakonec přišla moje víla a protančila kolem všech, než byla zákeřně zabita:( spolu s princeznami. Nakonec padl i Temný paladin a goblini, jež vzdali nejdřív čest novému králi Krissovi, ho pak zabili (tedy Krisse).
Navečer se šlo dívat na fotbal, který nás velmi zklamal (prohráli jsme s Ghanou... bože). Pak jsme se vrátili. Já, můj bratr Ram a Galad; mě hned zaúkolovali do uvaděče Fire Show, ale jelikož nám nepřála tma, tak mě po bitvě dvou šlechticů o ruku krásné panny a po hospodském "Masakru" napadlo ještě naučit pár dobrovolníků něco s mečem. Pak přišel druhý nápad a to, že jim ukážeme scénku z LARPu, nájezd goblinů, a nakonec proběhla krásná Fire Show, která byla zakončena tancem s návštěvníky. Já potom bohužel usnul a vzbudil jsem se, až když všichni spali (do smrti budu všem vyčítat, že mě nevzbudili).
Poslední den, den odjezdu, se nesl ve smutku, všichni balili a pomalu odjížděli, probíhalo velké loučení a nikomu se nechtělo domů. Všichni plakali (aspoň vnitřně). Jediné, na co se asi všichni těšili, byla vana:).
Tím skončil sraz na Lichnici... vzdejme mu čest.
 

Komentáře, názory, hodnocení

Evka - 05. července 2006 11:29
flame4994.jpg
ehm, tak zaprvé - ne kvůli mě jsme ve středu málem vyjeli zpět směr Pelhřimov

a zadruhé - kde je ta dívčí válka, co předcházela Fireshow?!
 
PsychoP - 02. července 2006 23:49
falling8927.jpg
Fistandantilus - 02.Července 2006 23:26
přidal jsem se... i když jsem tam nebyl... (sakra sakra sakra)
 
Fistandantilus - 02. července 2006 23:26
fuck_y2031.jpg
(hodnocení jsem trošku vyvážil, aby to neodradilo potenciální čtenáře, kteří by chtěli melancholicky zavzpomínat) ...
 
Fistandantilus - 02. července 2006 23:24
fuck_y2031.jpg
Zakoušovi zakroutime zaušiskama ...
 
Zak - 30. června 2006 21:54
tyran8544.jpg
Hele neprovokuj já to vim ale já si musel prostě rýpnout
 
Cor Na - 30. června 2006 17:33
1  kopie8221.jpg

Woe :o)
Nevíš, že tady to je od jedné do deseti, od nejméně bodů do nejvýše? ;o))

 
Zak - 30. června 2006 17:21
tyran8544.jpg
Jednička jako ve škole :P
Hehe ]:->
 
Cor Na - 30. června 2006 17:15
1  kopie8221.jpg

Uááu! :o)
Zakouš to oznámkoval jen jedničkou ;o))

Nabacáme mu ? :D:D
 
Ramirez - 28. června 2006 09:51
ickuz116t2370.gif
Dj_Sat - 27.Června 2006 23:50

Bys čuměl :-DD
 
Dj_Sat - 27. června 2006 23:50
trn2898.jpg
Ramirez - 27.Června 2006 22:49
jj zrovna ty Helmute:D

Fawky - 27.Června 2006 23:05
To mi povídej..chjo:(

Cor Na - 27.Června 2006 23:06
Jo já taky:(
 
Cor Na - 27. června 2006 23:06
1  kopie8221.jpg

Fawky: Nejsi sám, kdo se takto cíti.... :o(

 
Fawky - 27. června 2006 23:05
fawky1166.jpg
Peknééééééééé já chcu zpátky, mezi vás... mezi bandu sqělích lidiček :( bů.. ja to do dalsiho srazu nevydržím :(
 
Ramirez - 27. června 2006 22:49
ickuz116t2370.gif
Zak - 27.Června 2006 17:49
Bráška se nezlobí. Kdybys ho neseřval ty, tak by se našel něko jiný...třeba já :-D
 
Dj_Sat - 27. června 2006 21:45
trn2898.jpg
Zak - 27.Června 2006 21:40
Mě to bylo v tu chvíly jedno:D..já tam měl Helmuta:D
 
Zak - 27. června 2006 21:40
tyran8544.jpg
Máš pořádně poslouchat jak tě někdo chce seřvat :D
 
Dj_Sat - 27. června 2006 21:23
trn2898.jpg
Zak - 27.Června 2006 21:20
Aha..no tak to sem trochu přeslechl:D
 
Zak - 27. června 2006 21:20
tyran8544.jpg
Né já řval že řveš jako kdyby bylo odpoledne :) A že je večer :)
 
Dj_Sat - 27. června 2006 21:06
trn2898.jpg
Zak - 27.Června 2006 21:01
Ne, cestou k umejvání zubů sem se ti tlemil bo i na mě řval, že tu řvu celý odpoledne a já tam celý odpoledne nebyl:D
 
Zak - 27. června 2006 21:01
tyran8544.jpg
Jsi se šel schovat nebo co? :D
 
Dj_Sat - 27. června 2006 20:49
trn2898.jpg
Zak - 27.Června 2006 20:04
Ja jo, sem zakop cestou do stanu:D
 
Zak - 27. června 2006 20:04
tyran8544.jpg
Mno jo :) Já ze začátku v klidu ležel a říkal si
" Kdo to tam sakra tak nahlas mele? "
A asi minutku čekal až zmlknete :) ale pak už jsem byl sprostý, otvíral stan a hulákal :) Mno ale dopadlo to dobře :) nikdo se nezranil :)
 
Dj_Sat - 27. června 2006 19:25
trn2898.jpg
Zak - 27.Června 2006 17:49
No jasný, v klidu...nás s Khami jen Helmut prostě uchvátil:D...i já se omlouvám ale prostě všechno se utišit nedá:D
 
Zak - 27. června 2006 17:49
tyran8544.jpg
Sate nezlob se že jsem tě tak v noci seřval ale mě se fakt chtělo spát :) Mno už jsem ti to chtěl obajsnit dřív ale hodí se to, když jsi tohle psal ty ( a Khamat ) tak se sem budeš do diskuze i koukat :)
 
Dj_Sat - 27. června 2006 14:08
trn2898.jpg
Cor Na - 27.Června 2006 14:04
JJ promin Popcorne:D
 
Cor Na - 27. června 2006 14:04
1  kopie8221.jpg

Kůůrňa! Tak za prvé - neskloňovat nick
Za druhé - Delíí já vím kdy ;o))

 
Dj_Sat - 27. června 2006 12:31
trn2898.jpg
Delruth - 27.Června 2006 10:20
No tam když sem přišel tak si tam ještě seděl...vedle Cor Ny:)
 
Delruth - 27. června 2006 10:20
iko5322.jpg
no jup... :-) Nemám co dodat. :-)
Snad jen... Kdy že ses to vzbudil v sobotu? Vím, že DTL, Astorian, já a ještě pár lidiček byly vzhůru až do rozbřesku. :-)
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.070738077163696 sekund

na začátek stránky