Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Zabij lemru - Eithné, Blue, Psychop, SandrosOblíbit

wel1d5kk1aaa19357.jpg

Autor: Sargo

Sekce: Projekt(íček)

Publikováno: 14. července 2007 22:34

Průměrné hodnocení: 10, hodnotilo 1 uživatelů [detaily]

 
Měla jsem trochu obavy, zda se prázdninový lenivý provoz nepodepíše na nižší účasti. Rekord v počtu příspěvků sice netrhneme, ale netřeba mít obavy, že by nebylo co číst. Nuže, vzhůru mezi budoucí mrtvolky. ;-)
 


Dřív než následující příspěvek žádný přijít nemohl - mám ho v poště již dobře tři týdny. Autorka nehodlala zmeškat svoji účast, ačkoli se toulá kdesi daleko po horách mezi ovcemi... :-)

Zabij lemru ( - Eithné - )

Duc - 20.Června 2007 20:38
„Jestli přijde, musíme se s ním utkat, to je jasné. Dostaneme ty peníze!“ zařvu a převrhnu korbel s pitím. Jak je prosté zjednat si respekt.
Kostky chřestí. Jedna, dva, pět, šest, šest.

Lelewarten - 20.Června 2007 20:55
„Když ho potkáme, zabije nás, nejsme připraveni,“ tiše promluvím a svůdné rty se prohnou do pohrdlivého úšklebku. Hlas tichý jako šelest papíru si dokáže zjednat ticho. Držím se v koutě místnosti, tak, aby na mě světlo nedosáhlo. Oči černé jako ta nejhlubší tma propalují ostatní.
Má drobná dlaň sevře kostky a s nečekanou vervou je vrhne na stůl.
Jedna, jedna, jedna, pět, šest.

Aragorn - 20.Června 2007 21:31
„Přijdeme o peníze! Nikdo tě tu nedrží, krásná Lelewarten, odejdi, chceš-li!“ prohlásím z druhého rohu místnosti, zpod temné kápě.
Sesbírám kostky ze země. Dva, dva, pět, šest, šest.

PJ - 25.Června 2007 12:37
Kiilii zůstává zticha. Sedí na lavici mezi oběma válečníky bez jediného pohybu. Jen nyní rychle sebere kostky a hodí jimi na desku stolu. Kutálí se dlouho.
Šest. Šest. Šest. Šest. Šest.
Úsměv, nezvyklý a nečekaný.
Zdvihne se vítr, dveře zaskřípí. „To by stačilo!“ vzkřikl náhle hlas... a ano, skrz clonu kouře vidíte rohatce, kterak ocasem víří prach.
„Doktore Fauste! Tímhle hodem definitivně propadáš peklu!“
Prachu znovu zavíří a kolem stolu už zase sedíte jen tři.

Lelewarten - 25.Června 2007 14:12
„Faust? Kiilii?“
Na víc se nevzmůžu, výrazné řasy zahmitají v pohnutí.

Duc - 25.Června 2007 14:44
„Možná je to v pekle omyl, nechme to plavat. Házíš.“



První příspěvek, který přišel po sms. Tomu říkám oddanost věci - dovolená nedovolená, příslíbená účast se musí dodržet! Jak vidno z rozsahu, utrácet se ale moc nechtělo. ;-)

Zabij lemru ( - Blue - )

Pod rohy dobytka
skonala hobitka.
Stála jak sloup,
tak jsem ji sfouk.


Autor: Mno, uvažoval jsem, jak na to, když mě napadlo, že nejsnazší bude jako obvykle popsat lemru nejlemrovatější. Chtěl bych upozornit, že užité reálie se ani zdaleka neshodují s fakty z mého osobního života(nekouřím, v posteli nepiju, o knížky se starám dobře a pizzu bych nedojezenou nenechal). Tímto končím, již vás nebudu zdržovat a pokud si myslíte, že ten konec je trochu příliš utnutý, tak máte pravdu O;o)

Lenoch ( - Psychop - )

Klasické ranní probuzení: „To snad ne... už zase... Proč to někdo nemůže aspoň jednou zhasnout... Teprv půl dvanácté a slunko už praží jak prase...“ honí se mi hlavou, když se snažím opatrně otevřít slepené oči. Podařilo se. Polomrtvě se rozhlédnu po pokoji. Ano, je to můj pokoj. Ta krabice s týden nedojezenou pizzou pod skříní, stojící vedle knihovničky, jež obsahuje toliko jen několik prastarých titulů politých Coca-Colou doplněných o pár novějších svazků časopisů, povětšinou na úrovni kreslené kamasutry, popřípadě temně rudé knihovny, doplněné o neuvěřitelné množství rádoby uměleckých fotografií.

„Tak co nás dneska čeká?“ ptám se sám sebe, když vidím ten brajgl. „Přece lenošenííí!“ odpovím si sám po neuvěřitelně náročném, a to prosím přibližně půlvteřinovém, přemýšlení. Osud mi však dnes nepřál. Ve chvíli, kdy jsem se hezky zarochnil zpátky do své postýlky plné nedopalků, vajglů a zmuchlaných plechovek od piva, kde se vzal, tu se vzal, kopl mě do obličeje Chuck Norris.

„Chcípni, lemro.“




Mrtvol není nikdy dost. ;-)

Zabij lemru ( - Sandros - )

Ozvalo se tiché křupnutí a noha se podlomila. Prudká bolest vyskočila od kolene až do spánků a postava se s vyjeknutím zhroutila do šedého prachu, který ji zahalil. Sandros se zastavil a pohlédl na svého zbídačeného společníka, který se právě svíjel v bolestech. Nikdy předtím netušil, že i zombie toho může být schopna.
„Vstávej a běž!“ procedil Sandros mezi zuby. „Zdržuješ mě!“
„Je zlomená,“ zasýpala zombie.
Bylo to už několik hodin, co společně přemohli dva stráže u vchodu do dolu, kde byli otroky. Využili zmatku při příjezdu karavany, která přijížděla pravidelně každý týden pro náklad rudy. Byl to nerovný boj a přežili jen se štěstím. Střetli se s vojáky v brnění a s meči, zatímco zombie měla holé ruce a Sandros krumpáč.
Ten teď Sandros pevně svíral v třesoucí se ruce. Zuřil. Jeho oči rudě zářily do tmy noci. Vydal se pomalým krokem k raněnému. Krvavé jizvy od biče se leskly na jeho zádech ve slabém svitu měsíce.
„Co chceš dělat?! Necháš mě tady? Tak si běž!“
„Ne,“ řekl s klidem. „Prozradil bys, kudy půjdu.“
Další slovo už nepadlo. Nebyl čas. Sandros se rozmáchl, svaly jeho rukou a ramenou zahrály a udeřily. Ozvalo se další tupé křupnutí, ovšem teď mnohem hlasitější.
Když Sandros mizel ve tmě, zůstalo za ním nehybné tělo jeho společníka s krumpáčem zaseklým v hlavě…


 

Komentáře, názory, hodnocení

Sargo - 25. července 2007 22:21
wel1d5kk1aaa19357.jpg
Rozhodně je to velmi pestré, že už to snad ani... pestřejší být nemůže :-D Jo, líbí se mi velice všechny :-)
 
PsychoP - 25. července 2007 21:06
falling8927.jpg
Pominuli hodnocení sebe sama(nejsem až takový narcis, jak se o mě tvrdí), pak musím říci, že se mi uvedená dílka líbila a každé je jiné. Spolu s tím i jiný přístup autorů k vyřešení problému.
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.07050609588623 sekund

na začátek stránky