Andor.cz - Dračí doupě online

Profil uživatele - Anemone


Přezdívka

 Anemone

Hláška

„Jméno smrti jest „Pojď sem!“. Všichni, které k sobě volá, jdou k ní hned, ačkoli se jejich srdce chvějí strachem před ní.“

Vlastní text uživatele

Otázka života a smrti je velmi složitá. Plno lidí nad tím nechce přemýšlet. Je několik teorií o tom, jak vznikl život a svět. Vědci si myslí že jsme z opic, a že svět vznikl velkým třeskem. Je mnoho názorů o tom jak jsme vznikli. Lidé se domnívají že jsme z opic, ale křesťané věří, že je stvořil Bůh. Kdyby se všichni lidé nad tím zamysleli, pochopili by, že je naprostý nesmysl, aby lidé byli z opic. Hodně lidí nad tímto problémem nechtějí přemýšlet, aby neměli zbytečný problém. Ale v zoologické mají také přece různé druhy opic, a ještě se ze žádné opice nenarodil člověk. Evolučních teorií je asi přes dvacet. A i to je důvod proč nevěřit vědcům, protože vzniknout jsme mohli jen jednou a ne dvacetkrát. Ale co je rozumnější, vymýšlet si různé teorie a lži, a nebo se podívat pravdě do očí. Podle mě je lepší se pravdě podívat do očí a přijmout Ježíše jako našeho spasitele.
Lidi se smrti většinou bojí. Bojí se mnoha věcí jako je třeba potopa, jen proto aby svůj život neztratili. Život jsme dostali jako dar od Boha, a když Bohu svůj život odevzdáme, tak se smrti bát nemusíme. Ale nevěřící lidé tomu nevěří, berou drogy, opíjí se, prodávají své tělo a různě zatracují svůj život a tím taky zahazují dar od Boha. A přitom kdyby se na konci svého života podívali co dělali celý svůj život, viděli by že ten dar od Boha zahodili a celý svůj život promarnili. Jeden kazatel na svém kázání řekl, že lidi se bojí všeho možného. Že se bojí o peníze, o své auto, o svůj počítač, ale přitom se nebojí Boha. A přitom On jediný náš život řídí a může ho také ovlivnit. Život si nemůžeme prodloužit žádným lékem, nebo nějakým přípravkem, ale můžeme si ho zkrátit svým jednáním a svým postojem ke svému životu. Tím, že budeme brát drogy, pít alkohol v nadměrný míře, nebo prodávat své tělo. A potom, když se něco stane, tak se budeme bát o svůj život. Přitom jsme si jej sami zkazili.
Lidi by se měli více zamýšlet nad svým životem a měli by svůj život odevzdat Bohu.Kdo uvěří a zemře půjde k Bohu. Ježíš totiž řekl, že kdo uvěří, bude mít život věčný. A za to bychom měli být Bohu vděční. Vždyť pro křesťany je smrt určitý dar, jelikož když odevzdáme svůj život Bohu a uvěříme, pak po smrti půjdeme k Bohu do nebe a už se nebudeme muset ničeho bát, ani smrti . Je mi velice líto že křesťanů je stále málo oproti nevěřícím, a věřím, že i Boha mrzí, že tolik lidí musí jít do pekla. Proto by jsme se měli hodně modlit za lidi kteří nevěří a aby uvěřili, odevzdali se Bohu a aby je Bůh nemusel zatratit, protože to je potom mnohem horší než smrt. Jsem rád, že jsem mohl Boha poznat osobně a že jsem mu mohl vydat svůj život, a tím mám vyřešenou otázku života a smrti. Přeji si, aby to tak bylo u všech lidí. Protože pak už by se lidi nemuseli bát smrti.
Bůh miluje každého člověka a my bychom se měli snažit mu jeho lásku oplatit.

Obrázek

 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.072563886642456 sekund

na začátek stránky