Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Začátek putování- Špatná cesta?Oblíbit

drakolich214.gif

Autor: Hendur

Sekce: Na pokračování

Publikováno: 21. března 2009 07:46

Průměrné hodnocení: 3.2, hodnotilo 5 uživatelů [detaily]

 
Co se stalo s Hendurem a Xendrem?
 


Xendr ani na okamžik nezaváhal a vzal si svou dýku, jedinou zbraň, kterou měl u sebe. Velký červ se doplazil až k němu a Xend na něj skočil, zabodl mu dýku do krku, ale červ ho ihned setřásl a Xend spadl na zem. Rychle vzal do ruky první klacek, který našel. Červ obratně vystartoval proti němu, Xendr nastavil klacek, ale ten prasknul a tak ho červ svalil na zem. Xendr chvíli ležel a díval se červovi do očí. Pak znenadání vyskočil a z rukou mu začaly chrlit plameny. Červa zasáhly do hlavy a ten se rychle odplazil do vody. Xendr se šel omýt, ale jakýsi bílý ocas, či co to bylo, ho stáhlo do vody. Nakonec se s toho vyprostil a doplaval až k části řeky, kde les byl jiný, mrtvý a černý. Rozkoukal se ale pak uviděl jen černou tmu...

*********************************************************

Hendur se probudil a zjistil, že se nemůže hýbat. Dýchalo se mu také špatně, ale když zjistil, kde je, málem ho trefil šlak. Před ním se hemžili červení pavouci, ale né ti, které znal a byli velcí maximálně jako pes, ale takoví, kteří snad byli velcí jako dva krollové. Pokusil se vší silou pohnout levou rukou k meči a nakonec se mu to podařilo, "ale zřejmě," pomyslel si, "jsem uvězněn v pavučině". Opravdu, rukou nahmatal jen jakousi lepkavou hmotu. Náhle zaslech křik a k němu kdosi promluvil:
Neutíkej, dokud nebudeš moci hýbat oběma nohama, jinak si tě všimnou..Po chvíli ucítil, že již může hýbat rukama a nohama a tak se dal na útěk. Za sebou uviděl dvě postavy a poznal je. Dva banditi, kteří je přepadli u řeky.Proč jste mi pomohli? zeptal se jich.Protože se všechno mění, jakmile se zajde kousek za Eronyl. Tihle obří pavouci, ten červ u jezera, kterého jsi ty myslím neviděl, ale tvůj kamarád ano. Myslíme si, že by jsi o tom mohl něco vědět. odpověděli.Sám to nevím... zamumlal Hendur a chystal se najít východ. Náhle ho zastavilo tajemné škrábání. Před ním se objevil veliký červený pavouk. Vrhnul se dozadu k oběma banditům a vystřelil šíp ze svého dlouhého luku. Pavouk ho zlomil pouhým mávnutím nohou. Bandité se na pavouka vrhli se svými meči, ale jednoho z nich chytil nohou a utrhl mu hlavu.Makrove,ne!!! zakřičel druhý bandita a vrhl se pavoukovi pod břicho. Hendur využil toho, že pavouk se snaží sestřást banditu a napjal luk. Vystřelil přímo na pavoukovu hlavu a ten se otřásl a připlác svým tělem zřejmě posledního Eronylského banditu. Hendur šel dál chodbou, sám až se octl znovu v lese... bohužel již mrtvém a zřemě jiném, než Eronylský les.
 

Komentáře, názory, hodnocení

Prasek323 - 20. dubna 2009 06:21
aura2-png-male3891.png
Hendur - 17.Dubna 2009 20:31

A proč proboha odevzdáváš dílko, který jsi napsal narychlo a ani sis nedal práci s tím, ho vypilovat!!
 
HaniQ - 17. dubna 2009 21:13
black-square-hi1708.png
Hendur - 17.Dubna 2009 20:31
Mno, jde poznat, že jsi to psal narychlo .. Připadá mi to strašně odfláknuté, jako by ses tomu vůbec nevěnoval, jen napsal první, co tě napadlo, a pak to nechal být.
Hlavně tedy u Xendra je děj strašně málo popsané. Připadá mi to, jako bys to chtěl mít strašně rychle z krku, a tak jsi to napsal tak nějak ve zkratce.
Ještě bych měla výtku ohledně přímé řeči. Je v tom strašný chaos a lepší by bylo, kdybys ji odděloval odstavci, protože v tomhle se člověk jenom těžko vyzná.
Přeji hodně štěstí při dalším psaní a držím palce, aby to bylo lepší, opravdu bys nad tím měl chvilku popřemýšlet, než psát narychlo ... ;-)
 
Hendur - 17. dubna 2009 20:31
drakolich214.gif
kalinci - 17.Dubna 2009 15:52

díky...psal jsem to i hodně narychlo,myslím,že tya minulé se mi povedly víc...
 
kalinci - 17. dubna 2009 15:52
gn9632.jpg

Přišlo mi to nezáživné. Četl jsem to sice při hodině, ale pročítal jsem to pak ještě doma a nevím proč, nedokázal jsem se do toho děje vžít. Také jsem byl trochu zmatený, jelikož sahal po meči, ale toho pavouka zabil lukem. A kdyby jsi ten děj rozvedl, bylo by to lepší a možná bych se do toho i více vžil. Dám ti za to 3 body. Ale doufám, že příště se mi to bude líbit a bude to lepší. ;o)))

 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.061172962188721 sekund

na začátek stránky