Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Felix SchaefersOblíbit

1546232_345412228931600_464267585_n8959.jpg

Autor: CLOweeCZECH

Sekce: Životopis

Publikováno: 26. srpna 2010 05:21

Průměrné hodnocení: 8.7, hodnotilo 6 uživatelů [detaily]

 
Jedna z mých postav.
 
Felix Schaefers (šafrs)
Vzhled
Sex: Muž
Věk: 27 let
Výška: 177 cm
Váha: 104 kg
evropský typ, hrubší muskulaturní stavba (přesně ten typ, který bude vypadat oplácaný i když vyleze z posilovny, kterému se nikdy nevyrýsují svaly, i když bude mít pracky, budí dojem těžkopádnosti a pomalosti, i když nepůsobí hřmotně, spíš jako tatík, který sem tam zaposiluje ale doma je vykrmován, až příliš běžný vzhled, nebudí dojem ani svalovce, i když v posilovnách v lochu se nadřel a má páru, ani vyšlachovaného atleta. Mnoho lidí by se divilo, kdyby ho vidělo tahat v rukách motor. Mnoho lidí by se divilo, kdyby věděli, že je schopný zlomit ruku nebo čelist. Může připomínat dělníka, automechanika, jednoduchého člověka.)
Rozježené, neupravené, tmavé krátké vlasy se stopami stříbra.
Zarostlý obličej, dva až tři dny za „nedbalou elegancí“.
Tvrdé oči nevýrazné barvy a vrásky kolem nich. Ve skutečnosti to je přesně taková, co vypadá pod jedním světlem na tmavozelenou, pod jiným na šedou a občas na modrošedou.
Silné a velké ruce plné jizev od práce a za nehty vždy obroučky špíny. Otlučené klouby.


Povaha
Není příliš kamarádský ani upovídaný, věčně ustaraný, působí dojmem staršího člověka, než ve skutečnosti je. U někoho to může budit pocit důvěry. Ve skutečnosti je Schaefers zbabělý, lakomý, se silným pudem sebezáchovy, není agresivní a dokáže si (až na výjimky) zachovat chladnou hlavu (nácvik ze závodění – panikařit za volantem se nevyplácí). Výjimkou je, pokud by mu hrozilo zatčení, protože skrze svou minulost, kdy seděl ve vězení, má fobii z možnosti se tam opět dostat. Pokud nebude mít co dělat, má tendence se zabavit rukama (opravování, úklid) a pokud ani to ne, v lochu se naučil čumět do zdi, co hrdlo ráčí.
Kuřák. Abstinent, pokud řídí.
Schaefers má silnou vůli a pud sebezáchovy.

Minulost
Druhá generace německé rodiny v USA (částečná němčina), chudé poměry, místo vysoké školy studium na automechanika, špatná parta, krádeže aut, pololegalní a nelegální závody, dostal se do vězení a poté, co byl propuštěn, nasekal slušnou sumu dluhů. U SL se „schovává“ a potajmu pomalu splácí lidem, které není radno potkat tváří v tvář.

Dovednosti
-amatérský řidič rallye
-účastník nelegálních závodů
-zloděj aut
-schopný mechanik
-příležitostný narkoman (minulost)
-příležitostný gambler (minulost)
-kurýr (minulost)
-adrenalinový feťák (kontroverze s jeho novým opatrným já)
-řízení motocyklů
-řízení osobních automobilů
-řízení nákladních automobilů
-řízení speciálních vozidel (traktor, jeřáb, bagr, vysokozdvižný vozík)
-opravy vozidel (výše uvedené body jsou vysvětleny posedlostí Felixe auty atd.)
-úpravy vozidel ( amatérské pancéřování, vyztužení vozu, vyztužená „drtička na klokany“ – zkušenosti z rallye, vězení a výsledek přemýšlení na lůžku v nemocnici o smrtelnosti řidiče )
-výkon motoru (přečipování, nitro – s vybavením a na amatérské úrovni)
-vychytávky (překlápěcí značka, rozlévající se olej, antiradary – trochu zdravého rozumu a šikovnosti + finty z vězení)
-dovednost nabourat (celý život kolem aut, havárky, zkoušené havárky, pojišťovací podvody, nelegální závodění, zkušenosti z vězení,)
-základy první pomoci (voj. výcvik – opravdu jen základy)
-zkušenosti s odhadem závažnosti zranění (svědek, účastník mnoha havárií, viděl spoustu raněných, umírajících i mrtvol – převážně z bouraček)
-střelba (vojenský výcvik – zákl. služba, spíše ale brokovnice než pistole a když už, tak revolver než automat... tzn. základní ovládání útočných pušek, v civilu několikrát střelba na střelnici „pro zábavu“)
-rvačka – slušná úroveň (zkušenosti z vězení)
-známosti z prostředí (vězení, automobilové podsvětí, závodění (i v cizině) – dokáže např. sehnat s dostatečným počtem peněz vybavenou dílnu k zapůjčení, nechat vyprat papíry na úřadě, sežene drogy i zbraně apod.) – podmíněno domácím prostředím
-schopnost srazit chodce k zemi a neublížit
-schopnost zastavit jedoucí vozidlo (viz. Policejní manévry USA)
Scheferse na střelbách nejvíce oslovila brokovnice a pokud by si mohl vybrat pistoli, tak bubínkový revolver.

Vybavení u sebe: pracovní kalhoty s mnoha kapsami, vesta s kapsičkami, pracovní boty (kov špička, kov podrážka – proti hřebíkům), tílko, oranžové brýle na řízení (podpora hloubkového vidění), kvalitní kombinačky (vícefunkční), malá baterka, zippo zapalovač, nenápadné oblečení (velmi snadno zaměnitelný za dělníka), čepice, hodinky (omlácené vícefunkční, stopky apod.)
 

Komentáře, názory, hodnocení

 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.061020135879517 sekund

na začátek stránky