Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Apríl 2014Oblíbit

circus7_by_grinch74570.jpg

Autor: ACSt0rm

Sekce: Zamyšlení

Publikováno: 02. dubna 2014 16:52

Průměrné hodnocení: 9, hodnotilo 6 uživatelů [detaily]

 
Zpjetnaaa vazba letoshniiiho Apriiilu woe =)
 
Je druhého dubna. Včera, bohužel až k večeru, nám tu proběhl Aprílový adminský vtip. Já jsem se zasmál a když jsem četl první příspěvek s tímto textem, byl zrovna nový a já si myslel, že si ze mě dotyčný dělá srandu. Nedocvaklo mi, že to je celoandorské. Když jsem pak sjel kurzorem myši o trochu níže, uviděl jsem, že je to u všech příspěvků a začal registrovat číslíčka v menu u stolu Správa Andoru.

A přesně nad tímhle jsem se chtěl pozastavit. Byly tam různé typy příspěvků. Začínalo to Happy 1st April day! a končilo to DEBILOVÉ odstraňte to do půl hodiny. Opravdu? Apríl je jeden z 365 dní v roce a proč by zrovna v tento den nemohl být Andorský font změněn. A to jen k večeru. Díky fontu jsme si užili zase trochu zábavy a přijde mi, že to celý Andor spojilo. Začalo se psát anglicky a někteří se bavili tím, že luštili font a snažili se seriózně psát. Většině to ale nešlo, a tak se v diskuzích začaly objevovat příspěvky typu: "Chtěl jsem dnes napsat, ale kvůli tomuhle si počkám..." Popravdě jsem se podivil, kolik příležitostných hráčů chtělo zrovna na Apríla napsat. A zrovna, když se na to většina hráčů chystala, přišel font. Náhoda? Možná falešná výmlua, možná je 1.duben magický...

Nemusíte se rozčilovat a urážet, když je to jen chvíli.Ikdyž vaše urážky byly asi všem... Ale proč. Bylo to míň než 24 hodin. I kdyby to bylo 48 hodin - tak co? I kdyby to bylo celý týden? - Tak co? Bylo by to jedno. Možná se někteří z nás rozčilovali a uráželi, ale ještě jsem neviděl, že by v takové chvilce velké množství hráčů děkovalo a jistě se i usmívalo na povedeným woe, ptz, =), Mucinky....atd

Proto bych chtěl ještě jednou adminům poděkovat touto krátkou úvahou na téma Andorský Apríl 2014.
A aby byla trochu sranda, tak si dovolím ještě jeden příspěvek nejmenovného autora. Nad směšností jeho postu jsem se ještě dlouho smál.

Drazí admini
pokud jde o žerty tak jste fakt DEBILOVÉ
a ničíte jiným lidem radost ze hry
takže prosím vraťte věci do původního stavu
děkuji
 

Komentáře, názory, hodnocení

Morigu - 05. dubna 2014 16:32
nickname se signaturou9343.jpg
V souvislosti s letošním Aprílem mě pobavilo nejvíc toto ve stole "Nalezené bugy":

Zobrazit SPOILER


Jinak apríl mi nijak nevadil, jen jsem byl smutný, že tentokrát neměl zosobnění v podobě nějakého zákeřného parazita, co za to může (kromě Durina). Prostě Zlý klaun a Belg ve všech svých slizkých a růžových variacích se nedají zapomenout. A taky mi k naladění na správně muuucinky vlnu chyběl ten dokonalý růžovoučký Andor :D (proč jen tu ten skyl nezůstal :D)



 
Cor Na - 04. dubna 2014 09:10
1  kopie8221.jpg

Aj haz flejm!

Jen bych podotkl, že ten žvást je přehlédnutelný. Kdo nechápe Apríla, měl by strčit hlavu do záchodu a pořádně spláchnout.

Obrázek

 
Hitomi - 04. dubna 2014 00:19
mal315776.jpg
Let the flame war begin! :D
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.055397033691406 sekund

na začátek stránky