Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Divný pocit - III. Paralelní vrahOblíbit

img_20180731_151018_3783832.jpg

Autor: Emerialon

Sekce: Na pokračování

Publikováno: 15. května 2019 16:00

Průměrné hodnocení: 10, hodnotilo 2 uživatelů [detaily]

 
Tady máte odkaz na předchozí díl, ať vám vše zapadá.

S touhle postavou mám velké plány. Pokud by ji někdo chtěl využít či zneužít jako záporáka nebo dokonce antihrdinu (nebo cokoli jiného) stačí mi napsat, třeba chci 8(jméno postavy jako celku prosím neměnit, jedinci se můžou pak jmenovat jakkoli) použít do svého světa protože...a bude mít v plánu...

Jen chci mít přehled, co můj gigant dělá všude po světech.

To bude asi vše, užijte si čtení.
 
4.10. 2019
Už jste určitě slyšeli o naplánované vraždě 128 důležitých lidí v 37 různých zemích po celém světě 128 různými lidmi v jednu jedinou hodinu krátce po mém posledním příspěvku. Každý z vrahů použil stejnou zbraň: Barrett M82 a každá použitá kulka pocházela ze stejné série. Nejvíce zarážejícím faktem ale je, že kromě těchto informací vrahy nic nespojuje. Absolutně nic. Až na jeden pro vyšetřovatele nepodstatný ale ve skutečnosti zásadní detail. Všichni měli neznámého otce. Stejně jako já.

Ale ti stupidní vyšetřovatelé se radši budou zabývat oběťmi. A proč? Protože tam najdou více stop. Stop ale natolik zřejmých, že by si jich nevšiml jen slepý. Každému snad je jasné, co tyto oběti spojuje: korupce, chamtivost a okrádání jejich státu nebo systému. Ne náhodou zemřelo 21 ze sta nejbohatších lidí světa. Ti ostatní byli varováni. Pokud nikdo důležitý nereagoval na můj předchozí příspěvek nebo tuto podivnou mnohonásobnou vraždu, asi už je pozdě. MindWeb sílí s každým jedincem. Snad to ty vyšetřovatele trkne, až si uvědomí, že ty vraždy nemohl spáchat jeden člověk, jak se domnívají. Média to dost nafoukla. Paralelní vrah? Jak euforický název. Uvědomují si, že všechny vraždy spáchala jedna mysl. Ale co jim uchází je to, v co nechtějí uvěřit. Je to až bolestné. Divím se, že si nikdo důležitý MindWebu do teď vůbec nevšiml. Ano, členové MindWebu se do teď dokázali obratně skrývat, ale do dovršení jejich osmnáctých narozenin jsou od něj přece s určitými omezeními odděleni. Nejsou pod jeho kontrolou.

Americká vláda přece jednoho z nich už našla. Hledali skutečné médium. Už dlouho se po celém světě koná paranormální výzva. Možná jste o ní slyšeli. Zkušení vědci testují jedince, kteří si myslí, že mají nadpřirozené schopnosti a podrobují je testům v dokonale izolovaných podmínkách. A právě jeden z nich exceloval. Americká vláda, která si ho přivlastnila, když potvrdila jeho schopnosti, mu změnila jméno a úplně ho odřízla od vnějšího světa a dlouho dělala, že se nic nestalo. V jednom z jejich bunkrů pak dále pokračovali v testech. A potom? Myslíte si, že to využili k dobrému? Ne. Napadli bohaté země v Africe a snažili se to vždy nějak ospravedlnit. Většinou si nechali odpálit pár aut a zabít pár vlastních vojáků, aby to hned mohli na někoho svést a měli to potřebné ospravedlnění jejich plánů. Ale to už odbočuji.

To podstatné je, že už je nejspíše pozdě. Pokud se lidstvo nesjednotí proti společné hrozbě, a já vím, že k tomu nedojde za více jak dvacet let nebo třetí světovou, která by ale způsobila větší chaos a více půdy pro MindWeb, tak už se MindWeb nepodaří nikdy porazit. Když totiž začnete sami bojovat proti MindWebu, nemáte dost silnou páku na to, aby jste ho zlikvidovali všude. Jiné řešení jak porazit MindWeb není. Nelze zbavit jeho vlivu ty, kteří mu už propadli. A jak to můžu tak jistě říct? Mám přístup k základním stavebním kamenům MindWebu. Neexistuje způsob, jak se k nim dostat a poškodit je. Každý jedinec MindWebu je navíc po všech stránkách zdravý. Nemá žádné alergie, i když dnešní farmaceutický průmysl je schopen i u něj něco najít. Jak smutné. Jsou imunní vůči nevyléčitelným chorobám a celý jejich genetický kód je perfektní až na to, že zatím neobjevili způsob, jak zastavit stárnutí. I přesto ale nemají žádné určité rysy, podle kterých je snadno poznáte. Můžou být kdekoli, můžou být kýmkoli. Proto se nedají zastavit. Ani já netuším, kolik jich na našem světě je a kde všude se skrývají. Poznám je na kratší vzdálenost, stejně jako oni mě. Ale má to nějaký smysl? Když jsem teď jedním z nich…

Hádám, že pokud jste četli mé dřívější příspěvky, asi ani nejste překvapeni. Možná se ale divíte, proč jsem s tak důležitou informací čekal až na konec. Důvod je prostý. Chtěl jsem. To nejlepší si vždy nechám na konec. A tak to bude i s tímhle světem. Až skončím, bude dokonalý. Ale to nebude jeho konec. A to ani váš. Vy si dožijete svůj život stejně jako já. Postupně ten svět od vás zdědíme. To je ta pointa, proč nechávám tuto zprávu dostupnou veřejnosti. Chci jednoduše, aby se vědělo o MindWebu. První fáze: získat žezlo, páku moci a strachu, již skončila. Paralelní vražda a teď i tato zpráva pomalu ale jistě rozjíždí mašinérii druhé fáze. Vlády se doslova zblázní. Nebudou vědět, jak se bránit. Tak podniknou ty nejdrastičtější kroky. A tím se sama odepíše. Je to tak jednoduché. Váš křehký systém se zbortí právě tím, když se pokusí bojovat proti nepříteli, proti kterému nemůže vyhrát. Pak už je to čistá improvizace. Lidé se nejspíše vzbouří, možná budou chtít zavést jiný systém. Ovšem změna je to, co mi hraje do karet. Ale pokud se rozhodnou rezignovat, nechám jejich funkcionáře odejít se ctí. Koneckonců i já jsem džentlmen.

Uvidíme se v druhé fázi. Zůstaňte poslušní a nemusíte se ničeho bát.

Váš 8.

 

Komentáře, názory, hodnocení

Fistandantilus - 30. října 2020 17:24
fuck_y2031.jpg
Jak nadčasové, ó jak nadčasové ...
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.12939405441284 sekund

na začátek stránky