Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Divný pocit - IV. RealitaOblíbit

img_20180731_151018_3783832.jpg

Autor: Emerialon

Sekce: Na pokračování

Publikováno: 03. června 2019 11:12

Průměrné hodnocení: 0, hodnotilo 0 uživatelů [detaily]

 
Tak tohle by byl poslední díl mé povídky Divný pocit. Snad se vám závěr bude líbit, nebo vás alespoň trochu vyvede z míry jak to creepypasta má dělat nebo alespoň trochu podnítí přemýšlet.
Zde je odkaz na předchózí díl.

To by bylo vše. Ať se vám líbí.
 
1.1.2020
Píši naposled. Ještě než půjdu k věci, rád bych poděkoval většině vlád za pokorný odstup od moci. Zachránili jste tím mnoho životů včetně těch svých. Íránský stát, Rusko, Čína a Severní Korea už takové štěstí neměli. Vy jste zato za poslední dobu určitě zaznamenali rapidní úbytek nezaměstnanosti a kriminality. Ano, mafie skutečně padla a sociální dávky jsme upravili tak, aby bylo mnohem výhodnější pracovat než sedět a nic nedělat. Nemusíte se bát. Chceme pro vás co nejlepší budoucnost. Koneckonců v ní budeme žít. Ano, pořád je zde vysoké znečištění ovzduší a oceánů, ale je jen otázkou času, než vyřešíme i tento problém. I tajfuny se nám podařilo omezit. Tyto problémy budou následovat.

A nyní bych rád oslovil ty, kteří tuto zprávu nečtou z blogu uživatele Pavel Novák. Ano, mluvím k vám, čtenáři creepypast. Než se dostanu k tomu, proč vše píšu sem, musím vás seznámit s Vesmírem, ano s největším tajemstvím světa, kterému se obecně říká Vesmír. Jev zvaný Velký Třesk vzniká kdekoli v Šestirozměru, což je obecný název pro nadprostor obsahující různé světy. Velký Třesk pak vznikne kdekoli, kde se objeví Prázdnota. Chápejte, prostor nemůže být absolutně prázdný. Když se proto v určité oblasti objeví příliš prázdný prostor, respektive s minimem částic, energie, která tento prostor roztahuje oddělováním okolního prostoru neroztahuje tuto oblast ničeho donekonečna. Energie vynaložená na vytvoření Prázdnoty se neztratí, ale hromadí. Ve chvíli, kdy je překročena určitá mez, která se liší v každé vzniklé Prázdnotě, neboť závisí na mnoha faktorech a proměnných, všechna energie se nahromadí do jediného bodu, takzvané Singularity. Energie se prudce zhmotní a vznikne masivní exploze, kterou již znáte pod pojmem Velký Třesk. Dále vše postupuje jako ve vaší teorii. Hmota chladne, začíná se shlukovat, tvoří hvězdy, planety... Doufám, že chápete alespoň polovinu toho, co jsem uvedl.

Vesmíry vznikají všude v Šestirozměru. Není to jediný způsob vzniku světa, ale to sem teď nepatří. V těchto vesmírech vzniká ojediněle život. S cílenou nebo nevědomou pomocí mocných bytostí i inteligentní. Váš Vesmír je jeden z těch, které nesou označení mimo jiné i Země. Lidé. V takových chvílích již nejste ti, kdo jen pasivně sleduje děj a nijak do něj nemůže zasáhnout. To vy ten děj tvoříte svými rozhodnutími. Ty ovlivňuješ svou budoucnost…

Dobrá to stačí. Teď, proč to píšu? Dříve jsem se zmínil o alternativních realitách. Tehdy jsem je jen obešel. Nyní to ale musím uvést na pravou míru. Některé Vesmíry ovlivňují jiné. Někdy pouhou cílenou myšlenkou nebo představou, jindy náhodou. A objevil jsem způsob jak mezi těmito realitami, nebo chcete-li Vesmíry, cestovat. Samozřejmě vám neřeknu jak. Ale do určitého Vesmíru se můžu dostat pouze pokud je nějak spojen a ještě ne vždy. Ale světy, ve kterých nějaký více či méně slavný autor píše tento text jako creepypastu ať už má k tomu jakýkoli důvod – tyto světy mi jsou přístupné. A to je také důvod, proč to píšu sem. Zobrazí se to jen těm, kterých se to týká. Váš svět je pak další na řadě. Váš svět bude jako další zdokonalen. A až někdo z vás v době dospívání bude mít takový Divný pocit, berte to jako dar. Jste jedním z prvních. Jedním z vyvolených.
 

Komentáře, názory, hodnocení

 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.056823968887329 sekund

na začátek stránky