Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Hogwarts narubyOblíbit

5870_17956099.gif

Autor: Zirrael

Sekce: Povídka

Publikováno: 27. prosince 2005 13:02

Průměrné hodnocení: 8.9, hodnotilo 7 uživatelů [detaily]

 
Nevím, jestli se to dá zařadit mezi povídky, ale je to tomu tématicky asi nejblíž. Jde v jádru o jeden bláznivý povídkový dialog na diskuzi v jeskyni Hogwarts (kde nás právě rozdělili do jednotlivých velmi unikátních kolejí), a mně přišlo líto vás o něj ochudit.
 
netopyr07sm10986679.jpg
Ponechala jsem i jména postav autorů těchto příspěvků, protože jinak se hodně ztrácí přehlednost. (Spíš jen v některých místech, ale jsem líná je upravit tak, aby se tam neztrácela.. tedy: "A» žije lenost":)) ) A navíc si Jack ill zaslouží také slávu a věhlas, která po tomhle zveřejnění určitě přijde:))
Nemá to v podstatě žádný závěr, ten je ponechán napospas vaší fantasii.
Vzniklo z pouhé prosté otázky... Jak si užíváš Hogwarts? a odpovědi No, zatím jsem toho z nich mnoho neviděl, ale řekl bych že právě zažívám chvíle, na které dlouho nezapomenu :-)


Gwinblade "Zarrieh" Quarr
To je bezesporu pravda... a co teprve, až do velké síně (nebo kde to vlastně jsme) vtrhne stádo rozzuřených nosorožců s dvěma choboty a začnou se dožadovat lepších pracovních podmínek v té sklárně, kde pracují:)))

Jack iII
Wow... a pak se objeví tajemná postava v kápi a řekne: "Vy všichni zemřete na skřítčí osypky! MUHaHAhaHahAHaHA!" A zmizí v oblaku kouře...

Gwinblade "Zarrieh" Quarr
No a pak se na všechny jeden všudypřítomný troll zle podívá a uleví si, načež celý sál upadne do mdlob.:))
//Heh... nechceš si se mnou založit jeskyni?:))//

Jack iII
A jenom jedem malý, pihovatý, uhrovatý, plešatý a hrbatý studentík zdvihne vepřovou kýtu a zakřičí: "Vivat la resistance! Za voňavejší vzduch a tequilové pralinky!"
//Jeskyni? Jakou?//

Gwinblade "Zarrieh" Quarr
"Ále... to mne jen tak napadlo, když tak sleduji, jak pracuje tvá ctěná fantazie," řekne ufon, který sem náhle propadl komínem. Pak se opráší a přidává se ke skandování onoho chlapce.

Jack iII
Trollí prd neovlivnil ješte dvojčata Sewertovy, jež na krunýři malé želvy hrají piškvorky. Strašne jim to trvá, a tak želva kibicuje a radí: "Tam né, podívej, dáš to tam, on to dá támhle a budeš to mít prohraný..."
Všichni tři byli tak zabráni do hry, že si zápachu ani nevšimli.

Gwinblade "Zarrieh" Quarr
Ufonek s chlapcem uražení nevšímavosti ostatních vůči jejich skandování na sebe chvilku rozhořčeně hledí, pak na sebe kývnou a chlapec si z ucha vytáhne 12 metru velké semínko cibule a zasadí ho do země. To vyklíčí, vyroste a na jejích obrovských listech začne tancovat osmadvacet Santa Klausů, 14 Mikulášů a jeden Golem, který se tam octl nejspíš náhodou.

Jack iII
A pak vstoupí dovnitř právní zástupce Santa Clause a sv. Mikuláše s předvoláním k soudu za porušení autorských práv na jednojedinnost obou klientů...

Gwinblade "Zarrieh" Quarr
Ředitelka školy se na právní zástupce jen ostře podívá a šeptem je upozorní: "Jestli hodláte tady někoho označovat za pachatele takového trestného činu, vemte prosím v úvahu mou prozatímní shovívavost k Vám.... možná bych to vaše padělání plyšových žížal měla přeci jen udat."
Zástupci Santa Clause a Mikuláše znatelně zbledli a dali se na taktický úprk.

Jack iII
Další, kdo se k zápachu staví netečně, je starý školnický tovaryš Pepek Ujelzdomu. Kdysi dávno mu drak svými drápy usekl ruku, a tak má dodneška místo těla očarovanou dřevěnou protézu. Ve své původní ruce sevřel hůlku a s výkřikem: "Briseonetouchero!" zmírnil všeobecný zápach na úroveň závanu z kafilérky...

Gwinblade "Zarrieh" Quarr
... díky tomu se probrala paní Exghr-Izhqra, zdejší profesorka ve stříhání ušima, a hned jak viděla, kdo ji vlastně zachránil, tak omdlela znova.
...také se probudili nosorožci a jali se společně s Mikuláši, Santa Klausem a Golemem vyšplhat na cibuli a začali provozovat quickstep. Když to viděl ufonek s chlapcem, tak neodolali a vylezli také nahoru a za doprovodu svého zpěvu: "Já jsom malý šoháááájek, umím tlačit kočááárek...." začali tancovat pravého ruského kozáka a sem tam do něj střihli čardáš.

Jack iII
Hlučné vibrace quickstepu rozechvěly cosi, co bylo ukryté hluboko v nitru kouzelného cibulového semínka, to "cosi" začalo vysílat mocné magické vlny, jež s quickstepovými vibracemi začaly interreagovat a akumulovat se v tetragon-tripolárních pseudomagocentrech, což, jak jiste víte, mohlo mít jediný možný následek: Začal padat sníh, ale sněhové vločky měly tvar malých ozdobených trakařů.

Gwinblade "Zarrieh" Quarr
...a jakmile "vločky" dopadly na zem, začali se z nich líhnout malí roztomilí Critters, kteří počkali, až jich napadá víc, a pak se vrhli na všechny, kdož netančili.

Jack iII
A aby toho nebylo málo, tak se rozlétly dveře, vstoupil mladý muž, zamířil přímo k jednomu z profesorů a pravil: "Konečně jsem tě našel, Darth Uheráku! Připrav se na smrt!" Načež vytáhnul zpod pláště hyperdlouhou štangli lovečáku, jež s hlasitým Vžžžm zasvítí modrým světlem.
Řečený Darth Uherák povstal a odpověděl: "Již nikdy více Darth Uherák! Postoupil jsem v temných učeních zpracování masa! Můj učitel Masokombinát III. mě naučil mnoho nových triků! Nyní jsem Darth Špekáček!" Načež vytáhl věnec buřtů, rozsvítil ho červeným světlem a roztočil ho ve vzduchu. Pak se do sebe ti dva pustili.
Potom, co Darth Špekácek u»al svým světelným věncem buřtů svému protivníkovi levé ucho, řekl: "Nemusíme spolu bojovat! Můžeme se spojit! Jsem totiž bratr dědečka neteře matky tvé sestřenice z druhého kolena!"
Ten druhý se takřka rozplakal a povídá: "Bratře dědečka neteře matky tvé sestřenice z druhého kolena! Jak jsi mi chyběl! To víš, že se s tebou spojím!"
Nečež se pustí do Critters hlávka nehlávka.

Gwinblade "Zarrieh" Quarr
Zatímco si nově příchozí a Darth Špekáček projevovali své nejskrytější milostné touhy (neb byli oba sadomasochisté), Critters se zakousli do prof. Strčprstdozubové. Když ale zjistili, že už se zřetelně dlouho zapomněla osolit, rychle kapitulovali se slovy: "Něco tak hnusného přece žrát nebudem!" a odešli si vypláchnout tlamičku naftalínem.
Ve všem tom chaosu se objevil šimpanz, jenž je knihovníkem na Neviditelné univerzitě, a vesele zašeptal: "Oook!" - což pro ty, které neumí orangutansky, znamená "Vezměte si banánamboru a nezlobte!"

Jack iII
Brána se otevřela znovu a dovnitř vběhnul King kong. Jak se však brzy ukázalo, nebyl to King, ale Queen. Došla totiž ke knihovníkovi a začala ho pohlavkovat: "Co tady sakra děláš!? Máš bejt v knihovne na NU a vydělávat banány! Co si sakra myslíš, že mám jíst? Padej domu! A tejden bez večeře!" Načež si vezme knihovníka pod paží a odnese ho neznámo kam.

Gwinblade "Zarrieh" Quarr
Ze země narušené cibulí vylezl smělý Muminek a hned za ním nesmělá slečna Ferka. Když viděli ten mumraj, otráveně si povzdechli a hned potom, co si slečna Ferka pročísla ofinku, navoněla podpaží, upravila řetízek na noze, napudrovala si čenich, namalovala si pořádný obličej na ten její ehm... čumák, tak společně nakreslili na zem slušně velký pentagram a začali vyvolávat démona.
"Huahúúú a hááeííú" rozléhalo se po síni jejich vyvolávání a do toho občasné "Aúúúú!", když Muminek při poskakování hopsnul slečne Ferce na ocásek.
V kruhu se po chvíli zhmotnil otrávený jezevec na křesle, svírající v pazourkách horký šálek neředěné kyseliny. Když to zjistili Muminek a Ferka, zavyli radostí a jali se úkolu chytit jezevce za rohy a napíchnout ho na klacík. Pak rozdělali táboráček a začali se zpěvem o chvályhodnosti vegetariánství opékat milého jezevce.
 

Komentáře, názory, hodnocení

PsychoP - 12. února 2006 09:30
falling8927.jpg
Jemmina - 11.Února 2006 17:38
jo... dá se to tak říct...
 
Jemmina - 11. února 2006 17:38
4041316.gif
tééda... mno... jaksi jsem tomu nerozuměla ani slovo (teda jedno nebo dvě jo), ale předpokládám, že to měl být účel...
 
Zirrael - 03. února 2006 21:55
5870_17956099.gif
Nemyslím si, že kdokoliv z těch, kterým se to nelíbí, jdou proti proudu. Jen záleží, z jakého úhlu se na to ten člověk dívá. Původně to nebylo vůbec psané pro takovéhle uveřejnění. Byl to jen prostředek vybití si "kravící" nálady... z jistého úhlu pohledu se to může jevit v podstatě až jako trapný pokus o humor a pro někoho to jím opravdu být může.

Já jsem se u toho psaní řehnila jak šílená taky, ale to bylo pro mne krom jiného hlavně sílou toho okamžiku. Kdyby se tomu nechechtala i jistá osůbka, které to původně určeno ani nebylo, tak mne ani nenapadlo to zveřejnit, protože se mi nějak nezdálo možné, aby byl tenhle chaos nezávisle čtený, také považován za aspoň trošku směšný:)

Proto všechno mne nijak mne neuráží, když se tomu nikdo nechechtá a naopak silně překvapuje, že to má tak silný ohlas:))
 
Eithné - 03. února 2006 19:22
dub2857.jpg
Zajímavý, všem se to líbí...

...ale já už jsem si zvykla, že jdu proti proudu. Takže - teda nic moc. Nějak jsem se u toho vůbec nezasmála, bylo to jen takové... trapné, případně moc umělé. Prostě se mi to moc nelíbilo, je mi líto O:-)
 
Fry - 03. února 2006 16:10
frynovy23924.png
OOOOK!!!! pre tych, co nie su knihovnikmi, fak haluz. Rad by som vedel, ake tropicke zaby to oblizujete..... s pozdravom Knihovnik
 
ranger_Strider - 02. února 2006 13:29
silver_iko9569.jpg
Asi jsem jinej,ale mě to vtipný nepříjde, asi si srandu představuju jinak. rozhodně mě to ze židle nyvhazovalo....
 
Kate.le.Benes - 28. ledna 2006 10:03
gaara^^27562.jpg
Hehe... Já jsem to četla, když jsem společně se Zirrael doplňovala háčky a čárky... A doma se mě ptali, čemu se tak směju :D
 
Cirien Brisse - 27. ledna 2006 21:07
d59b09d910712827755.jpg
Elyon - 27.Ledna 2006 14:31
Popravdě...já z té židle spadla a vrhla se na nás naše smečka...ještě teď jsem se pořádně nevzpamatovala...fakt povedený XD
 
Elyon - 27. ledna 2006 14:31
1134238453_gesmiciala902.jpg
K tomu nemám co říct... Snad jen to, že když jsem to četla, chvílema jsem myslela, že spadnu ze židle :D
 
Ardent - 26. ledna 2006 22:51
spartastandanddefend4000.jpg
Je to bezesporu zajímavý, tohleto. Ale příjde mi to jako normální plagiát díla mistrů z Létajícího cirkusu a navíc je to říznutý stylem Woodyho Allena.
Ale proč ne. Cokoliv, co si najde čtenáře a fanoušky, má právo existovat.
 
PsychoP - 26. ledna 2006 21:14
falling8927.jpg
marááás... konečně jsem se dostal k tomu, že jsem to přečet do konce... dokonale antidepresivum... :D
 
Kastilia z Apassionaty - 26. ledna 2006 20:42
images3084.jpg
To je šílený,tohleto!Takový chaotický!Super čtení!Slabším povahám hrozí infarkt smicholin.Jen tak dál!Hlávka nehlávka!
 
Galad Elen - 26. ledna 2006 19:28
arodjkafinal5054.jpg
Bože můj...tak něco takového jsem opravdu ještě nečetla. Ti dva pachatelé, kteří byli schopni toto stvořit mají můj nehynoucí obdiv. A jak praví slavná replika známého filmu: "Tomuhle říkám poctivej blázinec!"
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.066205024719238 sekund

na začátek stránky