Andor.cz - Dračí doupě online

Knihovna

Zabij lemru - Cirien Brisse, fry, Artan, X-rayOblíbit

wel1d5kk1aaa19357.jpg

Autor: Sargo

Sekce: Projekt(íček)

Publikováno: 14. července 2007 22:34

Průměrné hodnocení: 0, hodnotilo 0 uživatelů [detaily]

 
Račte vstoupit, další rafinované i prosté smrti již čekají. :-)
 


Autorka: ...a tak se opravdu stalo. (V jeskyni! :-))

Vášeň ( - Cirien Brisse - )

V pokoji panovalo přítmí, celé místnosti dominovala obrovská postel s modrými nebesy a té zase milenecký pár v těsném obětí.
„Nespíš?“
„Nemůžu.“
Objal ji ještě pevněji, hrubými dlaněmi ji začal hladit po celém těle, laskat jazykem. Polibky jí poséval celé tělo. Začal u očních víček, sestupoval na rty, ušní lalůček, štíhlý krk, plná ňadra, přes roztomilý pupík, až k pokladu mezi jejími stehny, kde se chvíli zdržel. Slyšel, jak slastně zaúpěla a usmál se, téměř samolibě. Společně s polibky ji zahrnoval doteky, tak vzrušujícími, že dívka pod ním křičela slastí. A pak, pak do ní pronikl celým svým mužstvím, tak pevným, toužícím po uvolnění, stejně jako ona. Zalapala po dechu a jen se poddala rytmu, jež udával, omámená, neschopna slova. V momentě, kdy zaúpěl i on, se dívka usmála, jakoby vítězně a shodila muže ležícího na ní na studenou podlahu.
„Tak tohle,“ řekla a kopla do kňučícího muže na podlaze, z jehož zad trčela dýka. „Tohle bylo za sestru. A tohle,“ sklonila se k němu a uřízla mu jeho jedinou chloubu, kterou pak odhodila na podlahu.
„To bylo za mě.“
Láskyplně pohladila muže po tváři, vtiskla mu polibek a s lehkým úsměvem na tváři odešla. Bylo to poprvé, co pocítila takovou slast jako dnes a byla si jista, že už ji nikdy nezažije.
Měla pravdu.



Autor: Na lemry treba krátko, bez príkras, rýchlo a hlavne nech umierajú na dohľad od zachráncu.

Stuck in a moment ( - fry - )

Soukromná správa od PJ pro Lemra

Družina sa nakoniec zastavila v Ethirskom lese. Je to pomerne bezpečný lesík. Hordy dobrodruhov, ktoré sa tu prehnali ho vyčistili nie len od nepriateľov, ale aj od väčšiny popadaného dreva.
Trpaslík vytvoril ohnisko, elf chytil zajaca, človek ho zabil, hobbit stiahol z kože a prešpikoval bylinkami, klerik sa iba modlil za vaše duše, ládujúc sa korienkami. Chýba už iba jediná vec a tá je na tebe.
„Krásavec, zbehni po drevo. Lebo budeme musieť použiť teba,“ prikázal ti elf. Nemáš na výber, poslúchol si ho.
Zberáš drevo. Je ho tu pomerne málo, nie ste jediná skupina v okolí. Zrazu na teba prehovorí nejaký chrobák.
„Krásavče, obzri sa.“
Obzrieš sa a za tebou stojí chlapík. Tasí meč a vraví:
„Želáš si zomrieť? Už dlho hľadám niekoho, kto si želá zomrieť. Chceš?“ spýta sa s nádejou v hlase.
Okamžite sa dávaš na útek. Chlap zavrčí a začne po tebe hádzať všetky zbrane, čo má po ruke. Sériou brilantných manévrov sa im vyhneš. Dokonca už vidíš družinu. Počuješ ich hlasy, vidíš oheň, vytvorený mágom. Si zachránený.
Náhle ťa kusol šialene jedovatý had. Dopadol si na zem, kde bol zvláštny bylinka, ktorá spôsobuje smrť. Keďže si kričal, nechtiac si ju prehltol. Vyskočil si, znova si sa potkol a pri páde ti srdce prepichlo jedno obzvlášť ostré polienko, čo si nazberal. Celkovo si mŕtvy tri krát. Posledné slová, čo si počul patria mágovi:
„Pozrite, ako ten blbec umiera. Fakt je blbý.“
Smrťovi si nestál ani za letmý pohľad.



Vlastně tak trochu návod. ;-)

Lemří konec v poklidné hospůdce ( - Artan - )

Vstupme do světa klidu, do hospůdky bezmála cukrové a vonící vanilkou, kde pevnou sladkou rukou vládne statná paní hospodská jménem Sněhurka. To jméno nemá od postavy, krásy, či pohádkového příběhu. Má jen pořád studené nohy v posteli.

Zabití CéPéčkem
Hospodská Sněhurka měla kdysi velkou lásku a ty máš tu smůlu, že jsi jí podoben. Časem cit přešel v nenávist a nenávist v plán na pomstu. Dostaneš k jídlu velmi kořeněný pokrm, avšak jak okusíš, již není záchrany, Sněhurka a zlá královna pak jedno jsou. Koření skrylo jed, ty padáš v křečích na zem a umíráš zdánlivě bezdůvodně.

Zabití PídžeJem
Při odložení korbelu se stala nepříjemnost, odštípl se kousek keramiky a zasáhl do oka kocoura spícího vedle kamen. Ten s vřeštěním vyletěl, vyděšený dral se ven a vrazil ti do pití. Korbel upadl a vylil chutnou tekutinu na zem, kde vytvořila velkou louži. Sněhurka přispěchala s hadrem a vše s omluvami (a nadávkami na kocoura) vytřela, načež ti přinesla náhradní korbel.
Večer poklidně ubíhá v rozhovoru s ostatními. (pozn. autorky – klidně si ostatní mohou taky zahrát)
Z ničeho nic se ozval zvláštní škubavě praskavý zvuk dřeva. Věk hospody, přetížená půda a milion neskutečně nemožných náhod se sešlo v jedné vteřině. Ve tvém krku najednou trčí velký odštěpek trámu. Nevěřícně zíráš na vlastní krev stříkající z rány a zpomalený krvavý okamžik končí spásonosnou unavenou tmou. Sněhurka mumlá něco o větším hadru a kbelíku.

Zabití spoluhráčem
Dle situace, nálady a možností vlastního vaku, PJ dobroty a Sněhurčina přispění.



U posledního dnešního autora je zajímavé, že vůbec netuší, že se účastní. Leč odjel kamsi na prázdniny a nestačila jsem se ho zeptat a kdo ví, jestli vůbec ví o nějakém Projekt(íčku). Ale díky němu vzniklo toto téma - tedy díky následujícímu příspěvku, který hodil do Diskuse v rámci jakési debaty o lemrách... nemá to tedy zcela povídkové kvality, ale myslím, že pro ilustraci docela dobře postačí. :-)

Zabij lemru ( - X-ray - )

...z čista jasna se v trůnním sále prudce odhrne několik dlaždic na zemi a vyřítí se horda skřetích nájezdníků, která si prokopala tajnou chodbu v podzemí. Z díry uprostřed místnosti se valí desítky skřetů a zuřivě útočí na vašeho společníka.
Když konečně padne mrtev k zemi, skřeti se ztiší a omluví se princi za hluk. Uklidí po sobě a stáhnou se zpátky do díry, kterou zadělají dlaždicí.
Váš druh leží v potocích krve rozřezaný a mrtvý. Princ se se zachmuřeným pohledem podívá na mrtvolu, pak na vás a praví: "Zajímavé. Taková náhoda. Mno což. Kde že jsem to před tím skončil? A už vím! Takže devět klíčů musíte dopravit..."

 

Komentáře, názory, hodnocení

Sargo - 27. července 2007 21:45
wel1d5kk1aaa19357.jpg
psychop - 27.Července 2007 18:32
Vidíš, tohle mě nějak... nenapadlo ;-D
Beztak si tam na nás vybíjíš své sadistické pudy. :-P

Myslím, že všechny čtyři kousky se opravdu povedly a jsou i zajímavě námětově pestré... :-))
 
Spyder - 27. července 2007 19:40
demon16950.jpg
psychop - 27.Července 2007 18:32
Hej...hlavní práci odvedl trpaslík, tak nevim, proč by měl ten souboj pokračovat ;-)))

A btw. ten Rayův příspěvek sem určitě patří, protože jak někdo pode mnou poznamenal, je doopravdy geniální ;-)
 
PsychoP - 27. července 2007 18:32
falling8927.jpg
HEJ! ten X-rayův příběh je z diskuze k MÉ jeskyni! Nejenže mi tam radí, jak se někoho zbavit, ale ještě se to dostane sem a já zase jednou vidím, jak skvěle ujetý nápad to je :o/

Sargo, sargo... Zneužíváš toho, že jsem tak hodný PJ... Kdybych si to přečet dřív, tak ten souboj s upírem ještě pokračuje XDDD

Líbilo, těším se na další kousky XD

P.s.: Na vyjádření se k umístění jsi se mohla zeptat i mě... Ta diskuze mi technicky vzato patří... Tudíž i příspěvky v ní O:o)
 
Licee - 27. července 2007 10:48
ik33029.jpg
Aratan - 27.Července 2007 00:44
správná ženská:D


Cirien: Mě se to teda líbilo:)

Fry: Tak takovou smůlu bych opravdu mít nechtěla:D Ale je to dost vtipné, tkaže bych ti dala 1 :)

Artan: Moc to na mě nezapůsobilo, ikdyž jsem se u toho usmívala:) Jinak v tomhle souhlasím s Aratanem

X - ray: :D geniální
 
Aratan - 27. července 2007 00:44
dunadan4741.jpg
Cirien: Řemeslně skvěle odvedená práce, ale poněkud suchá a bez nápadu.

fry: Kdyby věta "Celkovo si mrtvý tri krát" byla poslední větu, tak se ještě teď směju. Škoda toho konce. Avšak ten tvůj příspěvek má neotřelý nápad, mistrně si utahuje ze zaběhlých "jeskynních" klišé. Opravdu jsem se zasmál.

Artan: Tady je to samej humor. Z kontextu naprosto geniálně vyzněla poslední věta v zabití PJem. Zabití spoluhráčem mě už tolik nezaujalo.

X-ray: Tak takovou magořinu jsem nečekal. :D Jak já říkám - v jednoduchosti je krása a pro mě nejlepší povídka ze skupiny. :-)
 
Belgarion_Kolder - 27. července 2007 00:14
belg4582.jpg
LOL .-D Naprosto mě dostal X-ray, ten člověk válí. Slušní skřeti a princův suchý komentář, to je teda něco .-)
 
 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.056395053863525 sekund

na začátek stránky