Andor.cz - Dračí doupě online

Profil uživatele - I-believe-for-smile


Přezdívka

 I-believe-for-smile

Pohlaví

Žena

Hláška

Za každým mrakem je slunce. :)

Vlastní text uživatele

Nesnáším vzpomínky. Jsou tak kruté. I když je nevidíme, ubližují nám. Zraňují nás zevnitř, dělají nás zranitelné. Je těžké o nich psát a zároveň mlčet. To ony jsou zbraní naší duše. Všichni je máme, všechno je má. Nevím jestli strom má duši, nevím, jestli větvička zrozená díky němu má duši a vlastně ani nevím, jestli já sama mám duši. Objímat něco tak živého jako je strom je pro některé z nás pouze směšnou představou či činností. Jenže co opravdu cítíme když ho jemně stiskneme v našem náručí? Co se nám v tu chvíli honí hlavou? Co se asi v danou chvíli odehrává ve stromu? Má on city? A jsou mé pocity skutečné? Tolik otázek a tak málo odpovědí.
Stromy.Pro většinu života zde na zemi pouhý strom. Stromy a vzpomínky, jsou tak totožné a zároveň naprosto odlišné. Listí na krajích toho nádherného stromu. Co je pro strom listí? Pouze ochrana, jen okrasa. Stačí ho utrhnout a ihned se vytratí jeho krása. Už nikdy nebude dokonalý. Kde mají vzpomínky svou ochranu? A kde mají svou okrasu? Proč je nezdobí listí jako stromy? Tolik otázek a tak málo odpovědí.
Stromy a vzpomínky. Jsou jako droga. Chybí nám a my jí potřebujeme. Chybí nám a my jí chceme. Způsobí nám slzy. Zapichuje trny do naší pomyslné kůže. Jenže my ji vyžadujeme. My vyžadujeme vzpomínky i stromy.
Kořeny stromů dávají naději novým rostlinným jedincům. Kořeny vzpomínek dávají naději naopak nám... lidem.
Mýlila jsem se. Miluji stromy, miluji vzpomínky a vím, že mám duši...

 
 
Andor.cz o.s. © 2003 - 2024 hostováno na VPS u wedos.com
Za obsah příspěvků zodpovídá zadavatel, ne redakce, či administrátor portálu www.Andor.cz
Dračí doupě, DrD a ALTAR jsou zapsané ochranné známky nakladatelství ALTAR

doba vygenerování stránky: 0.073363065719604 sekund

na začátek stránky